Opleidingen of training Servicemonteur Werktuigbouwkunde Amsterdam

Zoek je een opleiding Servicemonteur Werktuigbouwkunde in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Servicemonteur Werktuigbouwkunde die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Servicemonteur Werktuigbouwkunde Amsterdam

Zou je graag Servicemonteur Werktuigbouwkunde willen worden? Of ben je al Servicemonteur Werktuigbouwkunde en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Servicemonteur Werktuigbouwkunde in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Servicemonteur Werktuigbouwkunde in Amsterdam:

Frequentieregelaars

Frequentieregelaars | regio Amsterdam

Vakwijs MEF: Motorregelingen en frequentieregelaars Vandaag de dag zijn motorregelingen met frequentieregelaars belangrijke onderdelen van een besturingskast. Een goed ingeregelde frequentieregelaar zorgt ervoor dat de installatie optimaal draait waardoor slijtage beperkt wordt en er weinig downtime plaatsvindt. Door een optimale …

  • Onderwerp opleiding Servicemonteur Werktuigbouwkunde
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 1.300,00
  • Duur 4 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Servicemonteur Werktuigbouwkunde? 

Voor de functie van Servicemonteur Werktuigbouwkunde wordt minimaal MBO werk- en denkniveau gevraagd. Een opleiding die gevolgd kan worden is de MBO opleiding Servicemonteur Werktuigbouwkunde (niveau 3). Deze opleiding wordt ook wel Service Apparatuur en Installaties genoemd. Binnen deze opleiding wordt alle kennis en alle vaardigheden aangeleerd die belangrijk zijn voor de Servicemonteur Werktuigbouwkunde. De opleiding kan meestal als BBL opleiding gevolgd worden. Hierbij werkt de Servicemonteur Werktuigbouwkunde in opleiding vier dagen in de week en gaat één dag in de week naar school. De opleiding Servicemonteur Werktuigbouwkunde duurt ongeveer twee jaar.


Filter