Opleidingen Signmaker

Zou je graag Signmaker willen worden? Of ben je al Signmaker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Signmaker, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Signmaker

Er zijn geen opleidingen Signmaker aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Signmaker in werkt

Bekijk alle opleidingen Architectuur & Design

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Signmaker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Signmaker

Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Signmaker? 

Om Signmaker te worden, moet een MBO-signopleiding gedaan worden. Deze opleiding bestaat op verschillende niveaus.

Op niveau 2 is er de opleiding Medewerker Sign. Deze studie duurt twee jaar. De student leert hoe hij de machines moet bedienen en hoe dus hoe hij de producten moet vervaardigen.

Op niveau 3 is er de opleiding Allround Signmaker. De Signmaker heeft dan tevens contact met de opdrachtgevers en hij stuurt de medewerkers aan. Deze opleiding kan gevolgd worden na de opleiding op niveau 2 en duurt één jaar.

De opleiding Signspecialist op niveau 4 leidt de Signmaker op tot iemand die ook technische ontwerpen maakt, zoals gevelconstructies. Ook kan de Signmaker na afronding van deze opleiding een ondernemingsplan opstellen. Ook deze vervolgopleiding duurt weer één jaar.


Filter