Opleidingen of training Steigerbouwer Breda

Zoek je een opleiding Steigerbouwer in Breda? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Steigerbouwer die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Steigerbouwer Breda

Zou je graag Steigerbouwer willen worden? Of ben je al Steigerbouwer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Steigerbouwer in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Steigerbouwer in Breda:

Voorman Steigerbouw

Voorman Steigerbouw | regio Breda

Van een voorman steigerbouwer wordt, naast montagevaardigheden, ook vaardigheden en kennis gevraagd op het gebied van organisatie, arbeidsomstandigheden, steigerafname en leiding geven. Het monteren en demonteren van steigers behoort tot een van de risicovolle taken binnen de bouw. Van een …

  • Onderwerp opleiding Steigerbouwer
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 592,00
  • Duur 2 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Steigerbouwer

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Steigerbouwer

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Steigerbouwer? 

Na de VMBO kan men doorstromen naar de opleiding tot Steigerbouwer. Zodra een student zijn diploma Steigerbouwer A heeft behaald kan hij aan de slag als Steigerbouwer. De opleidingen Steigerbouw bestaat uit een dag theorie en verschillende dagen stage lopen per week. De stagedagen dienen om ervaring te krijgen in het monteren en demonteren van steigers.


Filter