Opleidingen Steigerbouwer

Zou je graag Steigerbouwer willen worden? Of ben je al Steigerbouwer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Steigerbouwer, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Na de VMBO kan men doorstromen naar de opleiding tot Steigerbouwer. Zodra een student zijn diploma Steigerbouwer A heeft behaald kan hij aan de slag als Steigerbouwer. De opleidingen Steigerbouw bestaat uit een dag theorie en verschillende dagen stage lopen per week. De stagedagen dienen om ervaring te krijgen in het monteren en demonteren van steigers.

De 1 beste opleidingen voor een Steigerbouwer:

Voorman Steigerbouw

Steigerbouw|Productie Management | Open inschrijving |€ 555.00 | Max. deelnemers: 15 | Totale lesduur: 2

Het monteren en demonteren van steigers behoort tot een van de risicovolle taken binnen de bouw. Van een voorman steigerbouwer wordt, naast montagevaardigheden, ook vaardigheden en kennis gevraagd op Het monteren en demonteren van steigers behoort tot een van de risicovolle taken binnen de bouw. Van een voorman steigerbouwer wordt, naast montage vaardigheden, ook vaardigheden …