Opleidingen of training Studentendecaan Maastricht

Zoek je een opleiding Studentendecaan in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Studentendecaan die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Studentendecaan Maastricht

Zou je graag Studentendecaan willen worden? Of ben je al Studentendecaan en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Studentendecaan in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Studentendecaan in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Studentendecaan in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Studentendecaan

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Studentendecaan

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Studentendecaan

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit

Hoe word je een Studentendecaan? 

Van een Studentendecaan wordt verwacht dat hij academisch geschoold is. Affiniteit met de identiteit of achtergrond van de Universiteit - bijv. techniek of theologie - is vaak een pré. Daarnaast wordt van de Studentendecaan ervaring gevraagd in het begeleiden of adviseren van studenten in het hoger onderwijs en moet hij op de hoogte zijn van Universitaire wet- en regelgeving.


Filter