Opleidingen Systeemspecialist

Zou je graag Systeemspecialist willen worden? Of ben je al Systeemspecialist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Systeemspecialist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om Systeemspecialist te worden, is minimaal HBO denk- en werkniveau nodig. Een opleiding als Informatica biedt een goede basis.

Ook vragen de meeste bedrijven naar iemand met meerdere jaren ervaring in het beheren van Windows server-, Vmware-, Citrix- , Linux- en/of Unix- (HP UX, AIX) omgevingen. Tevens moet je ervaring hebben met het beheren van netwerkcomponenten, zoals switches en routers. 

De 1 beste opleidingen voor een Systeemspecialist:

Automotive

Autotechniek / Automonteur | Klassikaal |€ 2060.00 |Niveau: Associate Degree | Max. deelnemers: 30 | Totale lesduur: 2

Werkplekcriteria De Ad Automotive is een opleiding met veel praktijk. U moet in de gelegenheid zijn om opdrachten in de praktijk te oefenen en daar begeleiding bij te krijgen. De eisen die aan de werkplek worden gesteld staan vermeld in het zogenaamde onderwijs- en examenreglement. Ze komen erop neer dat u minimaal 252 uur per …