Opleidingen Systeemspecialist

Zou je graag Systeemspecialist willen worden? Of ben je al Systeemspecialist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Systeemspecialist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De 1 beste opleidingen voor een Systeemspecialist:

Certified Data Engineering Professional (CDEP)

Certified Data Engineering Professional (CDEP)

Wat is een data engineer? Een data engineer - ook wel big data engineer, systeemanalist of systeemspecialist genoemd - is iemand die zich bezighoudt met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van technische oplossingen die het mogelijk maken grote hoeveelheden data …

  • Onderwerp opleiding Systeemspecialist
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 6.580,00
  • Duur 12 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Systeemspecialist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Systeemspecialist

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Systeemspecialist? 

Om Systeemspecialist te worden, is minimaal HBO denk- en werkniveau nodig. Een opleiding als Informatica biedt een goede basis.

Ook vragen de meeste bedrijven naar iemand met meerdere jaren ervaring in het beheren van Windows server-, Vmware-, Citrix- , Linux- en/of Unix- (HP UX, AIX) omgevingen. Tevens moet je ervaring hebben met het beheren van netwerkcomponenten, zoals switches en routers.