Opleidingen of training Theesommelier Groningen

Zoek je een opleiding Theesommelier in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Theesommelier die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Theesommelier Groningen

Zou je graag Theesommelier willen worden? Of ben je al Theesommelier en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Theesommelier in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Theesommelier in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Theesommelier in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Theesommelier

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Theesommelier

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Theesommelier

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Theesommelier? 

Er is in Lyon, Frankrijk, een officiële thee school; de School of Tea. Hier kan de beginnende theesommelier tot theesommelier opgeleid worden. Op deze school leert hij alles over de verschillende soorten thee en waar deze soorten vandaan komen. Ook leert hij over de verschillende smaakdimensies en hoe je de thee het beste kunt proeven. De oplediing tot theesommelier duurt vier modules.

Daarnaast zijn er in Nederland verschillende cursussen waar andere (ervaren) theesommeliers de beginnende theesommelier alles leert over het vak.


Filter