Opleidingen of training Thuiszorgmedewerker Zwolle

Zoek je een opleiding Thuiszorgmedewerker in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Thuiszorgmedewerker die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Thuiszorgmedewerker Zwolle

Zou je graag Thuiszorgmedewerker willen worden? Of ben je al Thuiszorgmedewerker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Thuiszorgmedewerker in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Thuiszorgmedewerker in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Thuiszorgmedewerker in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Thuiszorgmedewerker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Thuiszorgmedewerker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Thuiszorgmedewerker

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Thuiszorgmedewerker? 

Er is geen specifieke opleiding tot thuiszorgmedewerker. Afhankelijk van dienstverband, opleiding en werkervaring kunnen de bevoegdheden echter wel verschillen. Veel studenten of scholieren hebben deze functie bijvoorbeeld als bijbaan. Zij kunnen bijvoorbeeld als oproep- of vakantiekracht werkzaam zijn en dienen geen speciale vooropleiding te hebben. Affiniteit met de zorg is uiteraard wel een vereiste. Deze hulpen verlenen namelijk uitsluitend huishoudelijke hulp, waar geen specifieke opleiding voor nodig is. Het salaris voor dit type thuiszorg ligt dus ook lager. De medewerkers in vast dienstverband, die meer bevoegdheden hebben en zich ook met de verpleging en persoonlijke verzorging bezig houden, dienen bijvoorbeeld een Diploma Helpende Zorg en Welzijn (MBO Niveau 2) of vergelijkbaar te hebben. Soms wordt specifiek om de medicijnmodule gevraagd. In dit laatste geval is ook ervaring op het gebied van verzorging wenselijk. Een extra cursus op dit gebied kan ook wenselijk zijn en er volgt altijd een specifiek inwerktraject, waarbij deelname aan bijbehorend inwerkprogramma verplicht is.


Filter