Boeken Toneelmeester

De arbeidsmarkt voor Toneelmeesters is niet groot. Vaak komt men dan ook vanuit een lagere positie in de positie van Toneelmeester terech. Vanuit de functie van Toneelmeester kan men dan weer doorgroeien naar technisch manager of een dergelijke positie.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Toneelmeester. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Toneelmeester. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Toneelmeester die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Toneelmeester:

Van Matroos to Toneelmeester

Van Matroos to Toneelmeester

Van Matroos to Toneelmeester - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789463459990 | 115 pagina's

Jef Schouten (1947) werd geboren in Velsen-Noord in een kunstenaarsgezin. Hij trok al vroeg de wijde wereld in en monsterde op veertienjarige leeftijd aan als matroos in de Noordzeevisserij. Door zus Simone, danseres, kwam hij eind jaren zestig bij de Snip en Snap Revue terecht achter de volgspot. Daarna volgde een carrière als toneelmeester bij …