Opleidingen Touringcarchauffeur

Zou je graag Touringcarchauffeur willen worden? Of ben je al Touringcarchauffeur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Touringcarchauffeur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Een Touringcarchauffeur moet in het bezit zijn van een rijbewijs B en D en een Chauffeursdiploma. Er kan hiervoor een CCV-B opleiding op MBO-niveau worden gevolgd, waarbij verschillende certificaten gehaald worden. Hier leert iemand alles over de techniek van de bus, de omgang met passagiers, de nationale en internationale verkeerswetgeving, het verlenen van eerste hulp en de omgang met alle communicatiemiddelen. 

De 1 beste opleidingen voor een Touringcarchauffeur:

Chauffeursopleiding Personenvervoer (CCV) Thuisstudie

Chauffeur | Thuisstudie |€ 204.00 | Max. deelnemers: 99 | Totale lesduur: 6

Bus of touringcar rijden? Volg de Chauffeursopleiding Personenvervoer (CCV)Als buschauffeur breng je mensen van de bushalte naar hun werk. Of het treinstation. En weer terug. Als touringcarchauffeur begeleid je mensen van het verzamelpunt naar hun vakantiebestemming.Een touringcarchauffeur vervoert ook mensen die een dagje uit zijn. Of je brengt kinderen naar zwemles. Meestal tref je passagiers …