Trade Marketing Representative Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Trade Marketing Representative? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep trade marketing representative. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je trade marketing representative wordt.

 

Wat is een Trade Marketing Representative?

Een Trade Marketing Representative is de oren en ogen van een bedrijf. Een Trade Marketing Representative neemt als eerste waar wat er op de markt gebeurt en vormt daarnaast het visitekaartje van een onderneming. De Trade Marketing Representative houdt zich bezig met de verkooppunten en zorgt ervoor dat het product daar verkrijgbaar is en op juiste wijze wordt gepresenteerd.

De Trade Marketing Representative draagt zorg voor de optimale aanwezigheid en distributie van producten, het genereren van volume en het verzamelen van marktinfo. Dit alles wordt gedaan door een nauwe relatie te onderhouden met de ondernemers; door met hen mee te denken en waar nodig oplossingen aandragen.

Wil je werken als Trade Marketing Representative?

Werk je al als Trade Marketing Representative en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Trade Marketing Representative worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Trade Marketing Representative, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Trade Marketing Representative in één oogopslag

Netwerk:

  • Field Force Manager
  • Bedrijfsmanager
  • Commercieel Directeur

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2916 tot €4166

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Huidige aantal vacatures

1


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Trade Marketing Representative

Wat verdient een Trade Marketing Representative?

Naast een marktconform salaris van tussen de €2916 en €4166, wordt er vrijwel altijd een auto van de zaak aangeboden en een bonus.

Salarisschaal Trade Marketing Representative

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Trade Marketing Representative

Op zoek naar een nieuwe baan als Trade Marketing Representative? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trade Marketing Representative. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Trade Marketing Representative vacatures

Shopper and Trade Marketing Manager - German speaking
Michael Page International Netherlands SA
Shopper and Trade Marketing Manager - German speaker Client Details FMCG - Food Description Your responsibilities include : Generating shopper/consumer insights in channels based on consumer/shopper barriers, beliefs and behaviours …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Trade Marketing Representative

Wat is de toekomst van Trade Marketing Representative?

Vaak wordt er ook na een introductieprogramma vanuit het bedrijf aandacht besteed aan de Trade Marketing Representative. Dit wordt gedaan door de mogelijheid te bieden tot training en ontwikkeling. Dit vergroot kans om binnen een bedrijf te groeien en aan expertise te winnen.

Baankans Trade Marketing Representative

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

1


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Trade Marketing Representative worden: Opleidingen tot Trade Marketing Representative

Wil je trade marketing representative worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Trade Marketing Representative? 

Veelal wordt er gevraagd om een Bachelor of Master in Management, of gelijkwaardig (door ervaring). Aangezien het vaak internationale bedrijven betreft is tevens een fatsoenlijk talenpakket (Frans, Engels) een vereiste. Naast een Bachelordiploma is enkele jaren ervaring op eenzelfde werkterrein een nodige aanvulling.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Trade Marketing Representative

Er zijn geen opleidingen Trade Marketing Representative aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Trade Marketing Representative in werkt

Bekijk alle opleidingen Marketing & Communicatie

Netwerk Trade Marketing Representative

Met wie werkt een Trade Marketing Representative samen? 

Naast dat de Trade Marketing Representative verantwoording aflegt aan de Field Force Manager, Bedrijfsmanager of de Commercieel Directeur, staat de Trade Marketing Representative voornamelijk in contact met zijn klanten en de overige leden van de Sales afdeling.


  • Field Force Manager
  • Bedrijfsmanager
  • Commercieel Directeur
Trade Marketing Representative


Organisaties waar een Trade Marketing Representative werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Trade Marketing Representative meestal werkt.

Waar werkt een Trade Marketing Representative?

Trade Marketing Representatives kunnen met name aan de slag bij commerciële organisaties. Hierin zit veel onderscheid, aangezien vrijwel ieder bedrijf dat een product verkoopt of dienst verleend een Trade Marketing Representative nodig heeft.

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Best beoordeelde werkgevers Trade Marketing Representative

Waar kun je het beste werken als Trade Marketing Representative? Hieronder vind je de best door de Trade Marketing Representative beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Trade Marketing Representative.

Competenties, Skills en Vaardigheden Trade Marketing Representative:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Trade Marketing Representative.

Welke competenties heeft een Trade Marketing Representative nodig?

Een Trade Marketing Representative heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Trade Marketing Representative

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Trade Marketing Representative passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Trade Marketing Representative nodig? 

Een Trade Marketing Representative neigt qua persoonlijkheid het meest naar een combinatie van een  Bemiddelaar en een Succesvolle werker.

De Succesvolle werker heeft een sterke behoefte om productief te zijn. Hierin wordt er geprobeerd mislukkingen te vermijden en successen te behalen.  De Succesvolle Werker wordt graag in een goed daglicht gezien. Zijn positieve eigenschappen uiten zich in zelfverzekerdheid, gedrevenheid, ijverigheid, energie en een praktisch doen en laten.  Daar staat tegenover dat Succesvolle werkers ook narcistisch, prestatiegericht, ijdel, oppervlakkig en dominant kunnen zijn.
In relaties kunnen Succesvolle werkers waarderend, betrouwbaar en gevend zijn, maar ook defensief en ongeduldig.  

De Bemiddelaar is in zijn doen en laten goedaardig, ondersteunend en ontvankelijk. De Bemiddelaar heeft een sterke behoefte om de vrede te bewaren en conflicten te vermijden. Positieve eigenschappen van de Bemiddelaar zijn: vriendelijkheid, geduld, ruimdenkendheid en diplomatie. De Bemiddelaar is zich vaak niet bewust van zijn boosheid. Ook kan een Bemiddelaar vergeetachtig, passief en koppig zijn.  Dit uit zich tevens in relaties waarin ze te meegaand en defensief kunnen zijn.  Toch zijn ze met name steunend en loyaal.

Bekijk de persoonstypen voor Trade Marketing Representative


Bemiddelaar


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Trade Marketing Representative

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Trade Marketing Representative

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Trade Marketing Representative

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Trade Marketing Representative

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Trade Marketing Representative dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Trade Marketing Representative belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Trade Marketing Representative. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Trade Marketing Representative iets voor je?

Zou je graag Trade Marketing Representative willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Trade Marketing Representative bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Trade Marketing Representative

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar