Boeken Universitair Docent

Het aantal vacatures voor wetenschappelijke posities bij Universiteiten neemt verhoudingsgewijs toe. Een Universitair Docent kan binnen zijn functie doorgroeien en meer taken krijgen. Doorgroeien is mogelijk naar Universitair Hoofddocent en eventueel Hoogleraar.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Universitair Docent. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Universitair Docent. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Universitair Docent die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Universitair Docent:

Leren in maatschappelijk betrokken onderwijs

Leren in maatschappelijk betrokken onderwijs

Leren in maatschappelijk betrokken onderwijs - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789462702370 | 464 pagina's

Inzichten op het niveau van het onderwijsbestel, de school en de klas Onderwijs lokt sinds eeuwen heftige discussies uit en is de inspiratiebron voor evenveel geëngageerde bespiegelingen als fundamenteel wetenschappelijk onderzoek. Bovendien belangt onderwijs als complex en gelaagd fenomeen direct of indirect ook heel diverse maatschappelijke actoren aan – leerlingen, leraren, directies, ouders, beleidsmakers, werknemers …