Boeken Veehouder

Wanneer je niet direct aan de slag kunt als Veehouder zul je eerst in een lagere functie beginnen en later doorstromen. Dat geldt vooral binnen grotere veehouderijen. Als je voor jezelf begint dan sta je al bovenaan de ladder en is er niet heel veel groei meer mogelijk.

Functies lager op de ladder zijn voldoende te vinden op de vacaturesites, maar daadwerkelijk vacatures voor Veehouder zijn moeilijker te vinden. Uit onderzoek in 2007 is gebleken dat (pluim)Veehouders een gemiddelde leeftijd hebben van 46 jaar. Dus ondanks dat het een fysiek belastend beroep is valt het met de doorloop vanwege leeftijd wel mee.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Veehouder. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Veehouder. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Veehouder die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Veehouder:

Dochter van de veehouder

Dochter van de veehouder

Dochter van de veehouder - Nederlands | Bindwijze overig | 9789055517435

Elizabeth Wallbridge (1770-1801) leefde, toen zij nog jong was, voor de wereld, voor kleding en vrienden. Na het horen van een preek van een vlootpredikant veranderde haar leven totaal. Ds. Richmond maakte kennis met haar toen hij haar op haar uitnodiging de begrafenis van haar zus leidde. Tijdens haar ziekte, waaraan ze op 31-jarige leeftijd …