Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling nodig heeft.Wat doet een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling?

 

Een Verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling is verantwoordelijk voor een aantal patiënten op de Anesthesiologie  afdeling. Deze patiënten moeten allemaal een operatie ondergaan of hebben deze moeten ondergaan en hun gevoel is of wordt middels verdoving tijdelijk uitgeschakeld. De verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling verzorgt de patiënten die op de afdeling liggen als hij/zij dienst heeft. Het verzorgen van de patiënten bestaat vaak uit het verzorgen van wonden, het aanbrengen of verwisselen van de infusen en de medicatie toedienen.
Tevens neemt de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling deel aan het Multidisciplinair Overleg ( MDO ). In dit overleg dient de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling de patiënten die hij/zij onder zich heeft te vertegenwoordigen. De verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling vertelt aan de artsen en andere verpleegkundigen op de afdeling, wat de recente klachten van de patiënt zijn en ook vertelt hij/zij wat volgens hem/haar nodig is voor de verbetering van de gezondheid van de patiënt. Hiervoor is het dus belangrijk dat de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling zijn/haar patiënten tijdens de diensten goed observeert. Zo kan de verpleegkundige de juiste informatie overdragen aan de artsen of de verpleging van andere disciplines in het ziekenhuis indien nodig. De verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling voert ook regelmatig familiegesprekken waarin hij/zij de familie van de patiënt uit moet leggen hoe het met de gezondheid van de patiënt gaat. Tevens rapporteert de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling alles wat belangrijk is om te weten over de patiënten voor zijn/haar collega’s. 

Past het beroep Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Zuster Anesthesiologie afdeling, Verpleger Anesthesiologie afdeling


Vacatures Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Op zoek naar een nieuwe baan als Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling per ervaringsniveau

junior Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling vacatures startend Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling vacatures senior Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling vacatures beginnend Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling vacatures trainee Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling vacatures leidinggevend Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling vacatures medior Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling vacatures aankomend Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling vacatures ervaren Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling vacatures leerling Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling vacatures vacatures omscholen tot Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling vacatures opleiding tot Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Wat verdient een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling?

Het startsalaris van een Verpleegkundige in het Ziekenhuis is €2319 bruto per maand en kan oplopen tot €4287 bruto per maand voor een gespecialiseerde HBO verpleegkundige. Het salaris is hierbij afhankelijk van de instelling waar je werkt, de opleiding die je gedaan hebt, je werkervaring en CAO schalen.

Salaris Leerling Verpleegkundige

Als leerling verpleegkundige krijgt je een leerling salaris dat boven het wettelijk BBL minimumloon ligt. Het salaris voor BBL en HBO-duaal leerling Verpleegkundigen ligt tussen de €1184,43 en maximaal € 2048,54 bruto per maand.

Salarisschalen Verpleegkundige Ziekenhuis

Binnen de ziekenhuizen valt de functie Verpleegkundige binnen 3 verschillende functie waarderingsgroepen (FWG). Deze niveau’s hangen samen met de functiezwaarte. Een beginnend ziekenhuisverpleegkundige valt in functiegroep (fwg) 45, een ervaren HBO verpleegkundig specialist, bijvoorbeeld IC-verpleegkundige valt in functiegroep 55.

Salaristabel Verpleegkundige (per 1 juli 2021)

niveau startsalaris maximaal
FWG 40 € 2068,- € 3060,-
FWG 45 € 2492,- € 3362,-
FWG 50 € 2632,- € 3819,-
FWG 55 € 2882,- € 4287,-

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden Verpleegkundige:

 • 8% vakantietoeslag
 • Eindejaarsuitkering
 • Onregelmatigheidstoeslag

Salarisschaal Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling


Bekijk het salaris Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling per ervaringsniveau

Salaris junior Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling Wat verdient een startend Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling? Wat is het loon senior Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling? beginnend Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling salaris Maximaal salaris trainee Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling Hoeveel verdient een leidinggevend Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling? Wat is het salaris van een medior Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling? Salaris aankomend Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling Wat verdient een ervaren Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling? Welk salaris krijgt een leerling Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling?


Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling worden: Opleidingen tot Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Wil je Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling.

Hoe word je een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling? 

 

Om verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling  te worden moet je HBOV ( hbo verpleegkunde ) afronden of een opleiding MBO verpleegkunde. Het verschil tussen beide opleidingen is dat de student bij de HBO variant dieper op de stof in gaat dan bij de MBO opleiding. Daardoor weet de HBO verpleegkunde student ook meer van gezondheid of de ziekte van de patiënt dan de MBO verpleegkunde student. Echter, beide studenten krijgen in het uitoefenen van het vak dezelfde taken in het ziekenhuis.
Een aantal jaar geleden was het een vereiste dat de student voor HBOV het profiel Natuur en Gezondheid had afgerond op de middelbare school. Inmiddels echter, is het afronden van het vak biologie voldoende. Voor de MBO opleiding is het afronden van het VMBO met biologie voldoende om toegelaten te worden tot de opleiding. 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Er zijn geen opleidingen Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie


Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling worden: Omscholen tot Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Als je je wilt omscholen tot Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Als je Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling?


Competenties en Vaardigheden Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling.

Welke competenties heeft een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling nodig?

Een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Anticiperen
Anticiperen

Steekwoorden: analytisch vermogen, initiatief ontplooien, inzicht in omgeving, inlevingsvermogen

Omschrijving

Deze personen lopen vaak voorop en herkennen situaties. Ze weten vervolgens hoe ze deze het beste kunnen aanpakken. Deze personen leggen verbanden tussen verleden, heden en proberen hier in de toekomst op in te spelen.

Sterke punten
Deze personen hebben over het algemeen een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Ze leggen verbanden en scheiden hoofd- en bijzaken. Daarnaast nemen deze personen vaak initiatief en proberen ze zich in te leven in de situatie en andere personen.

Zwakke punten
Doordat deze personen veel van te voren weren, kan ze voorspelbaar overkomen. Door sommige mensen wordt dit als saai ervaren. Verder kan deze competentie de creativiteit beperken. Doordat veel zaken van tevoren vast liggen, is er minder ruimte voor creatieve oplossingen.

Discipline
Discipline

Steekwoorden: aanpassingsvermogen, flexibiliteit, overtuigen, luisteren

Omschrijving

De regels en procedures die gelden bij een bedrijf volgen deze mensen zonder moeite. Gedisciplineerde mensen houden zich aan de regels die er gelden, deze regels kunnen ze zelf opgesteld hebben of ze kunnen opgelegd zijn door anderen. Bij veranderingen volgen deze mensen ze over het algemeen op, maar deze mensen kunnen ook ontevredenheden aankaarten.

Sterke punten
De regels volgen, vergt wat flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Meestal zijn gedisciplineerde mensen structureel, ze weten de regels en procedures en kunnen hierdoor dan ook goed gestructureerd werken. Mensen met een ijzersterke discipline zijn meestal goede overtuigers, als zij het ergens niet mee eens zijn, kunnen ze dit op een goede overtuigende manier duidelijk maken. Maar daarnaast zijn deze mensen vaak ook goede luisteraars, zij luisteren naar de regels en passen zich hierop aan.  

Zwakke punten
Mensen die overgediscplineerd zijn kunnen soms stug zijn, ze zijn de flexibiliteit kwijt en houden zich vast aan de regels. Mensen die hard meewerken aan de procedures binnen een bedrijf, kunnen daarin ook doorslaan. Te veel discipline en perfectionisme kan vermoeiend zijn en leiden tot een burn-out.

Luisteren
Luisteren

Steekwoorden: inzicht in omgeving, overtuigen, motiveren, onderhandelen

Omschrijving

Deze mensen luisteren goed naar andere mensen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en willen anderen graag helpen. Ze zijn overal van op de hoogte en hebben dus overzicht. Ook luisteren deze mensen goed naar de taken die zij krijgen toegewezen en voeren deze daarom meestal goed uit. 

Sterke punten
Goede luisteraars stellen vaak goede vragen of geven feedback op de verkregen informatie. Daarnaast kunnen zij met de verkregen informatie anderen overtuigen en eventueel onderhandelen over verschillende zaken. Een goede luisteraar houdt ook rekening met de dingen die juist niet worden gezegd, de zogenaamde non-verbale communicatie. Ook hier kan hij informatie uithalen.

Zwakke punten
Goed luisteren betekent niet dat je niets mag zeggen. Mensen die alleen maar luisteren kunnen verlegen of teruggetrokken overkomen. Sommige mensen luisteren enkel om dingen voor elkaar te krijgen, zij proberen hun voordeel te doen met de informatie die ze krijgen. Het ontbreekt hen dan aan oprechte interesse.

Presenteren
Presenteren

Steekwoorden: boodschap, structureel, publiek, resultaatgericht

Omschrijving

Deze mensen kunnen op een duidelijke en heldere manier hun boodschap overbrengen. Zij stemmen hun presentatie af op het publiek. Deze presentatoren maken hierbij vaak gebruik van middelen als PowerPoint, hand-outs of digitale beelden. Deze middelen sluiten goed aan bij het verhaal en op deze manier wordt de boodschap overgebracht op het publiek.

Sterke punten
Goede presentatoren kunnen gestructureerd een verhaal vertellen, maar ook spontaan reageren op onverwachte situaties. Daarnaast zijn ze resultaatgericht: ze willen de boodschap overbrengen. Ook hebben deze mensen vaak weinig last van zenuwen.

Zwakke punten
Mensen die teveel willen presenteren kunnen gemaakt overkomen. Zij hebben soms een onnatuurlijke houding en reageren op een verkeerde manier op onverwachte situaties. 

Samenwerken
Samenwerken

Steekwoorden: samenwerken, resultaten, assertiviteit

Omschrijving

Goed samenwerken is bijdragen aan het samenwerkingsproces, de resultaten en de harmonie binnen een team. Deze personen willen niet alleen een goede bijdrage leveren aan de opdracht, maar ook aan de sfeer binnen het team. Onder deze competentie vallen verschillende aspecten: respect hebben voor andere groepsgenoten, elkaar helpen met taken en meedenken.

Sterke punten
Een sterk punt is dat deze personen vaak een goede mensenkennis hebben, zij kunnen anderen goed inschatten en houden daarbij het resultaat en de taken in het achterhoofd. Deze mensen zijn vaak assertief, zij houden hun persoonlijke doel en het doel van de ander goed in de gaten. Ook goed kunnen netwerken is te benoemen als sterk punt.

Zwakke punten
Mensen die teveel samenwerken, kunnen hun onafhankelijkheid verliezen. Ze vinden het moeilijk om nog alleen te werken, omdat ze altijd reactie/feedback krijgen van groepsgenoten. Ook zijn de relaties van deze mensen soms belangrijker dan de werkzaamheden. Het moet vooral gezellig zijn.

Vaardigheden Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

 • Analytisch vermogen
 • Initiatief
 • Voorspellen
 • Vasthoudendheid
 • Methodisch werken
 • Zelfmanagement
 • Luisteren
 • Geduld
 • Vragen stellen
 • Effectief communiceren
 • Enthousiasme
 • Improvisatie
 • Sensitiviteit
 • Bemiddelen
 • Gezamenlijk resultaat

Persoonlijkheid en Eigenschappen Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling nodig? 

 

De verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling moet een echte gever zijn. Het gaat in dit vak om het verzorgen van patiënten en hierin is het belangrijk dat de zorg voorop staat. Daarbij moet het in de persoonlijkheid van de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling zitten om het de patiënten zo makkelijk mogelijk te maken en ze gerust te stellen als dit nodig is. De verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling moet over een bepaalde empathie beschikken om aan te voelen waar de patiënt behoefte aan heeft. Daarbij is het belangrijk dat de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling goed kan waarnemen. Dit is belangrijk om te weten of er iets moet worden veranderd in de zorg van de patiënt.

 

 

Bekijk de persoonstypen voor Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling


Eigenschappen Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

 • Empatisch
 • Behulpzaam
 • Vriendelijk
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Wat zijn de baankansen voor een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling?

 

Het is in de zorg vrij makkelijk om een baan te vinden. Als verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling kun je vaak meteen in een ziekenhuis terecht. Als de verpleegkundige hogerop wil komen, kan hij/zij een interne opleiding in het ziekenhuis volgen en zich specialiseren in Maag-Darm-Lever.  Als afgestudeerd verpleegkundige heb je je nog niet hoeven specialiseren. Dit kan op de afdeling zelf als er al wordt gewerkt. De verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling zou er dus voor kunnen kiezen om deel te nemen aan de selectie voor een interne opleiding waarin hij/zij specifieke kennis op doet voor de Anesthesiologie  afdeling. Als de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling deze opleiding heeft afgerond, mag hij/zij meer dan daarvoor. Zo zal de verpleegkundige in kwestie bepaalde artsengesprekken over mogen nemen en kleine ingrepen mogen verrichten indien nodig.
 

De actuele kans op werk voor een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Het beroep Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling is onderdeel van de beroepsfamilie Gespecialiseerd verpleegkundige (ziekenhuis). De kans op werk voor de beroepsfamilie Gespecialiseerd verpleegkundige (ziekenhuis) is in de huidige periode zeer goed

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Je kunt als Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling is onderdeel van de beroepsfamilie Gespecialiseerd verpleegkundige (ziekenhuis). Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Doorgroei beroepen voor een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Research verpleegkundige

Geriatrisch verpleegkundige

verpleegkundige dementerenden

Revalidatieverpleegkundige

Maritiem verpleegkundige

scheepsverpleegkundige

Praktijkondersteuner huisarts somatiek (poh-s)

Praktijkondersteuner huisarts GGZ (poh-ggz)

Verpleegkundige aids-consulent

hiv-/aidsverpleegkundige

aidsconsulent

hiv-consulent

Arboverpleegkundige

bedrijfsverpleegkundige

adviserend verpleegkundige zorgverzekeraar

Jeugdgezondheidszorg verpleegkundige

Sociaal verpleegkundige

Hoofdverpleegkundige psychiatrie

Teamleider ambulancezorg

Teamleider verpleging ouderenzorg

hoofdleider verpleeghuis

afdelingshoofd verpleeghuis

operationeel manager verpleging ouderenzorg

Teamleider geestelijke gezondheidszorg

afdelingshoofd psychiatrische inrichting

Teamleider verpleegkundige afdeling ziekenhuis

Teamleider verzorging ouderenzorg

hoofdleider bejaardenhulpdienst

operationeel manager verzorging ouderenzorg

afdelingshoofd bejaardenhuis

Hoofd wijkzorg

hoofdverpleger ziekenhuis

avondhoofdverpleegkundige ziekenhuis

afdelingshoofd ziekenhuis hoofdverpleegkundige

hoofd verpleegafdeling ziekenhuis

nachthoofd verpleegkundige dienst ziekenhuis

Hoofdverpleegkundige verstandelijk gehandicaptenzorg

Verpleegkundig specialist

nurse practitioner oogheelkunde

nurse practitioner orthopedische chirurgie

nurse practitioner plastische chirurgie

nurse practitioner urologie

nurse practitioner allergologie

nurse practitioner cardiologie

nurse practitioner dermatologie

nurse practitioner gastro-enterologie

nurse practitioner geriatrie

nurse practitioner interne geneeskunde

nurse practitioner kindergeneeskunde

nurse practitioner longgeneeskunde

nurse practitioner psychiatrie

nurse practitioner reumatologie

nurse practitioner revalidatiegeneeskunde

nurse practitioner oncologische chirurgie

nurse practitioner cardiopulmonale chirurgie

nurse practitioner chirurgie

nurse practitioner gyneacologie

nurse practitioner keel neus en oorkunde

nurse practitioner neurochirurgie

verpleegkundig specialist acute zorg

verpleegkundig specialist preventieve zorg

verpleegkundig specialist intensieve zorg

verpleegkundig specialist chronische zorg

verpleegkundig specialist geestelijke gezondheidszorg

Verpleegkundige verstandelijk gehandicapten

verpleegkundige z

broeder z

leerling-broeder z

leerling-zuster z

zuster z

leerling-verpleegkundige z

verpleegster z

Verpleegkundig specialist GGZ

assistent in opleiding (aio) verpleegkundig specialist ggz

promovendus verpleegkundig specialist ggz

Verpleegkundige psychiatrie

verpleegkundige b

broeder b

leerling-broeder b

verpleegster b

leerling-verpleegkundige b

leerling-zuster b

zuster b

Consultatief psychiatrisch verpleegkundige

consultatief psychiatrisch verpleegkundige ggz

Psychiatrisch intensieve thuiszorg (PIT) verpleegkundige

psychiatrische thuiszorgpleegkundige (ptv)

Sociaal-psychiatrisch verpleegkundige

GG- en GD-verpleegkundige

Districtsverpleegkundige

districtsverpleegkundige sociaal-medische zorg

districtsverpleegkundige jeugdgezondheidszorg

Wijkverpleegkundige

wijkverpleegkundige thuiszorg met aandachtsgebieden

wijkverpleegkundige jeugdgezondheidszorg/ouder- en kindzorg

Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling meestal werkt.

Waar werkt een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling?

 

De verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling zal vooral werkzaam zijn in ziekenhuizen en dus niet voor commerciële instellingen. Een klein percentage zou werkzaam kunnen zijn in een privé kliniek die wel een meer profit-insteek hebben. Dit is dus wel degelijk mogelijk.

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Netwerk Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Met wie werkt een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling samen? 

 

Ten eerste heeft de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling contact met alles patiënten die onder hem/haar vallen. Met deze patiënten heeft de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling meerdere malen per dag contact over zijn/haar gezondheid. Daarbij heeft de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling contact met artsen en verpleegkundigen op de Anesthesiologie  afdeling. Het is in dit beroep van het grootste belang dat er goed overleg gepleegd wordt tussen de verpleging en de artsen op de afdeling dus de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling zal veel in gesprek zijn met hen over de zorg van de patiënten. Tot slot is het ook belangrijk dat er contact is tussen de verschillende disciplines in een ziekenhuis. Soms kan een patiënt eerst op de Anesthesiologie  afdeling liggen maar blijkt bij nader onderzoek dat de patiënt beter naar een andere afdeling verplaatst kan worden. Deze afdeling moet dan dus volledig op de hoogte zijn van de patiënt in kwestie. Het kan gebeuren dat de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling door haar netwerk binnen een ziekenhuis makkelijk naar een andere afdeling verplaatst kan worden als hij/zij dit zou willen. Omdat er zoveel contact is met collega’s en meerderen, kennen andere afdelingen en artsen de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling al en dit zou voordelig kunnen zijn als de verpleegkundige op de Anesthesiologie  afdeling overgeplaatst wil worden of hogerop wil komen.


 • Patiënten
 • Artsen en verpleegkundigen van de Anesthesiologie afdeling
 • Artsen en verpleegkundigen van andere disciplines
Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Interview met een Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Alles over het beroep Verpleegkundige op de Anesthesiologie afdeling in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Patiënten
 • Artsen en verpleegkundigen van de Anesthesiologie afdeling
 • Artsen en verpleegkundigen van andere disciplines

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2319 tot €4287

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0Ga direct naar