Boeken Vestigingsmanager

Er zijn veel vacatures voor Vestigingsmanagers, soms ook wel Bedrijfsleiders genoemd. Het is voor bedrijven van groot belang dat iemand in de gaten houdt of de vestigingen goed draaien.

Een Vestigingsmanager kan beginnen bij een middelgroot bedrijf. Na een aantal jaar ervaring kan hij overstappen naar steeds grotere bedrijven en meer verantwoordelijkheden krijgen. Een Vestigingsmanager kan ook binnen het bedrijf doorgroeien. Een Vestigingsmanager kan bijvoorbeeld een Regiomanager worden. Ook kan hij een eigen bedrijf beginnen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Vestigingsmanager. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Vestigingsmanager. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Vestigingsmanager die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 3 beste boeken voor een Vestigingsmanager:

Scoren.info - Personeelsmanagement Vestigingsmanager groothandel

Scoren.info - Personeelsmanagement Vestigingsmanager groothandel

Scoren.info - Personeelsmanagement Vestigingsmanager groothandel - Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789037208214

Personeelsmanagement Vestigingsmanager groothandel 2e druk is een boek van R. van Midde uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037208214 Het bronnenboek Personeelsmanagement is bedoeld voor de tweede- en derdejaars cursisten van de opleiding Vestigingsmanager groothandel. In dit boek leert de cursist de verkoopafhandeling co rdineren en uitvoeren. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere verschillende leiderschapsstijlen, …

vestigingsmanager groothandel

vestigingsmanager groothandel

vestigingsmanager groothandel - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789057843549 | 700 pagina's

Dit bronnenboek is ontwikkeld voor de opleiding Manager handel en hoort bij de methode Ondernemendleren. Ondernemendleren is een leermethode waarin de competentieontwikkeling van een beginnend beroepsbeoefenaar in de bedrijfstak detailhandel het uitgangspunt is voor de inhoud van het onderwijs. De methode is bestemd voor niveau 1. 2, 3 en 4 van de mbo-detailhandelsopleidingen.

Vestigingsmanager groothandel VGK-00-00 Opdrachten en theorie pakket

Vestigingsmanager groothandel VGK-00-00 Opdrachten en theorie pakket

Vestigingsmanager groothandel VGK-00-00 Opdrachten en theorie pakket - Nederlands | Druk: 1 | Losbladig | 9789461711885

-