Rayonmanager Telecom Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Rayonmanager Telecom? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep rayonmanager telecom. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je rayonmanager telecom wordt.

 

Wat is een Rayonmanager Telecom?

De Rayonmanager Telecom is verantwoordelijk voor de werkzaamheden en de aansturing, coaching en begeleiding van medewerkers binnen zijn rayon. Deze medewerkers - verkopers, hulpverkopers,filiaalmanagers, assistent filiaalmanagers -  rapporteren en leggen (indirect) verantwoording af aan de Rayonmanager.
 

Past het beroep Rayonmanager Telecom bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wat doet een Rayonmanager Telecom?

De Rayonmanager is een specialist in de contracten die mensen aangaan met een telecombedrijf. Hij is op de hoogte van alle wijzigingen in relevante wet- en regelgeving en hij bewaakt de contracten. Hij streeft ernaar klanten te behouden en nieuwe klanten voor zich te winnen. Relatiebeheer is ook een van zijn verantwoordelijkheden en hij draagt bij aan de ontwikkeling van marketingstrategiën om tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de consument.

Wil je werken als Rayonmanager Telecom?

Werk je al als Rayonmanager Telecom en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Rayonmanager Telecom worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Rayonmanager Telecom, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Rayonmanager Telecom in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Filliaalmanager
  • Verkoper

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2440 tot €4583

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

79


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Rayonmanager Telecom

Wat verdient een Rayonmanager Telecom?

Het salaris van een Rayonmanager Telecom ligt tussen de €2440 en €4583 bruto per maand. Dit is afhankelijk van werkgever, opleiding en ervaring.
 

Salarisschaal Rayonmanager Telecom

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil je jouw salaris verhogen?

Bekijk dan welke banen echt bij jouw passen met onze tool BaansuggestieVacatures Rayonmanager Telecom

Op zoek naar een nieuwe baan als Rayonmanager Telecom? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Rayonmanager Telecom. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Rayonmanager Telecom vacatures

Vacature Regio Manager
T-Mobile
Voor de afdeling Retail zijn op zoek naar een gedreven, zeer resultaatgerichte en commerciële Regio Manager Noord-Holland/ bent onderdeel van een team bestaande uit 9 regiomanagers.Als regiomanager Retail ben jij …
Vacature Regiomanager
Boels
Dit is de rolBoels pitstop Als regiomanager ben jij verantwoordelijk voor meerdere filialen in de regio Amsterdam en is het jouw doel om ervoor te zorgen dat de teams …
Vacature Regiomanager Zuid
MEE via Aardoom & de Jong
Voor MEE Samen is Aardoom & de Jong op zoek naar een betrokken en ondernemende regiomanager voor de regio Zuid (Apeldoorn, Deventer, Twente en Zwolle). MEE ondersteunt mensen die door …
Vacature Regiomanager Zuidoost
Slachtofferhulp Nederland
Slachtofferhulp Nederland heeft voor haar locatie in Roermond een vacature voor een Regiomanager Zuidoost Ben jij de nieuwe regiomanager van Slachtofferhulp Nederland? Over ons Slachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf, …
Vacature vestigingsmanager / regiomanager / zorgmanager
Farrow +Dutch
Locatiemanager Ben jij een betrokken professional met de durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als locatiemanager heb jij kwaliteit …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Rayonmanager Telecom

Wat zijn de baankansen voor een Rayonmanager Telecom?

Het arbeidsmarktperspectief voor de Rayonmanager is gemiddeld. Het aantal vacatures dat nog niet is gevuld  ligt aan de lage kant.

Doorgroeimogelijkheden zijn er in de vorm van het verkrijgen van meer verantwoordelijkheden, wat wil zeggen een uitbreiding van het rayon of overplaatsing naar een groter rayon Hiervoor is wel weer werkervaring nodig.

De actuele kans op werk voor een Rayonmanager Telecom

De kans op werk voor het beroep Rayonmanager Telecom is op dit moment onbekend.

Huidige aantal vacatures

79

Baankans Rayonmanager Telecom

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Rayonmanager Telecom worden: Opleidingen tot Rayonmanager Telecom

Wil je Rayonmanager Telecom worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Rayonmanager Telecom.

Hoe word je een Rayonmanager Telecom? 

De Rayonmanager Telecom heeft minimaal een HBO opleiding nodig om zijn beroep te kunnen uitoefenen. Verder is het van belang dat hij een aantal jaar ervaring heeft binnen het vakgebied. Zijn functie is eigenlijk een logisch vervolg op de functie van filiaalmanager.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Rayonmanager Telecom

Er zijn geen opleidingen Rayonmanager Telecom aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Rayonmanager Telecom in werkt

Bekijk alle opleidingen ICT

Omscholen tot Rayonmanager Telecom

Als je je wilt omscholen tot Rayonmanager Telecom is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Rayonmanager Telecom zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Rayonmanager Telecom dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Rayonmanager Telecom

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Rayonmanager Telecom

Als je Rayonmanager Telecom wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Rayonmanager Telecom zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Rayonmanager Telecom

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Rayonmanager Telecom?

Competenties en Vaardigheden Rayonmanager Telecom

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Rayonmanager Telecom nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Rayonmanager Telecom nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Rayonmanager Telecom

Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Organiseren
Organiseren
Trainingen & cursussen Overtuigen
Overtuigen
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Persoonlijkheid van een Rayonmanager Telecom

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Rayonmanager Telecom. Als Rayonmanager Telecom wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Rayonmanager Telecom:


zie volledige beschrijving persoonstype Rayonmanager Telecom

Vakkennis voor een Rayonmanager Telecom

Het is voor een Rayonmanager Telecom ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Rayonmanager Telecom zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Rayonmanager Telecom


Werkervaring Rayonmanager Telecom

Het is voor een startend Rayonmanager Telecom die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Rayonmanager Telecom is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Manager, Filiaalmanager .

Iets anders leren?

Is Rayonmanager Telecom het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Rayonmanager Telecom

Met wie werkt een Rayonmanager Telecom samen? 

De Rayonmanager heeft contact met alle mederwerkers binnen zijn rayon. Om een zo hoog mogelijke omzet te halen gaat hij goed met zijn medewerkers om; hij coacht en motiveert ze.

De Rayonmanager is verantwoordelijk voor het relatiebeheer binnen het rayon.


  • Filliaalmanager
  • Verkoper
Rayonmanager Telecom


Organisaties waar een Rayonmanager Telecom werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Rayonmanager Telecom meestal werkt.

Waar werkt een Rayonmanager Telecom?

  • Telecombedrijven

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Rayonmanager Telecom

Waar kun je het beste werken als Rayonmanager Telecom? Hieronder vind je de best door de Rayonmanager Telecom beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Rayonmanager Telecom.

Competenties, Skills en Vaardigheden Rayonmanager Telecom:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Rayonmanager Telecom.

Welke competenties heeft een Rayonmanager Telecom nodig?

Een Rayonmanager Telecom heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Rayonmanager Telecom

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Rayonmanager Telecom passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Rayonmanager Telecom nodig? 

De Rayonmanager moet verantwoordelijk zijn tegenover de werknemers binnen het rayon. Hij moet ervoor zorgen dat alles binnen zijn rayon goed verloopt. Het is van belang dat hij goed is in het coachen, aansturen en begeleiden van de werknemers. Zij moeten op hem kunnen rekenen bij problemen. Dit geldt ook voor relaties (Loyalist).

De Rayonmanager moet charmant en spontaan zijn, omdat hij met veel mensen in contact staat. Het kan samenwerking makkelijker maken en contacten met relaties versoepelen (Levensgenieter).

Bekijk de persoonstypen voor Rayonmanager Telecom


Levensgenieter


Lees meer

Loyalist


Lees meer

Interview met een Rayonmanager Telecom

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Rayonmanager Telecom

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Rayonmanager Telecom

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Rayonmanager Telecom

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Rayonmanager Telecom dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Rayonmanager Telecom belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Rayonmanager Telecom. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Rayonmanager Telecom iets voor je?

Zou je graag Rayonmanager Telecom willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Rayonmanager Telecom bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Rayonmanager Telecom

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar