Opleidingen of training Voetbaltrainer Maastricht

Zoek je een opleiding Voetbaltrainer in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Voetbaltrainer die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Voetbaltrainer Maastricht

Zou je graag Voetbaltrainer willen worden? Of ben je al Voetbaltrainer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Voetbaltrainer in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Voetbaltrainer in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Voetbaltrainer in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Voetbaltrainer

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Voetbaltrainer

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Voetbaltrainer

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Voetbaltrainer? 

Er bestaat een specifieke Trainer/Coach Betaald Voetbal opleiding, aangeboden door KNVB Academie; deze mag echter alleen worden gevolgd na het behalen van het diploma Trainer-Coach I, waarbij je minimaal twee jaar praktijkervaring hebben als Assistent-trainer of jeugdtrainer in het betaald voetbal of als Hoofdtrainer in de hoogste klasse van het amateurvoetbal.

Vanuit het MBO (CIOS) zijn er een aantal opleidingstrajecten die je tot trainer/coach (algemeen) opleiden voor sport en beweging. Trainer/Coach is een van de uitstroomrichtingen van de opleiding Sport- en Bewegingscoördinator.

Toelating voor deze opleiding geschiedt bij beschikking over:

  • VMBO diploma theoretisch of gemengd met bij voorkeur het profiel Sport, Dienstverlening en Veiligheid. Anders minimaal Zorg en Welzijn.
  • Overgangsbewijs van klas 3 naar klas 4 van HAVO/VWO

Filter