Web editor Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Web editor? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep web editor. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je web editor wordt.

Wat is een Web editor?

Als web editor werk je vaak samen met andere personen binnen een organisatie. Je voert samen met deze mensen online (media )strategieën uit.  Je zorgt ervoor dat de websites die onder jouw beheer vallen altijd up to date zijn en je ontwikkelt eventueel nieuwe functies die de website ten goede komen. Verder pas je eventueel het grafische perspectief van de website aan wanneer nodig.

 

 

Wil je werken als Web editor?

Werk je al als Web editor en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Web editor worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Web editor, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Web editor in één oogopslag

Sector:

Netwerk:

  • Opdrachtgever

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2200 tot €3000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Web editor

Wat verdient een Web editor?

Afhankelijk van het aantal jaren ervaring dat je al hebt als web editor kan het salaris van een web editor verschillen van ongeveer 2200 euro bruto per maand tot en met 3000 bruto per maand. Je salaris kan eventueel nog stijgen als je meer ervaring hebt opgedaan, door bonussen of door een eigen web editors bedrijfje te beginnen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor een web editor afhankelijk van de organisatie waarbinnnen deze werkzaam is.

Salarisschaal Web editor

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Web editor

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Web editor

Wat is de toekomst van Web editor?

Het arbeidsperspectief voor een web editor is gemiddeld. Er zijn in Nederland voldoende vacatures beschikbaar voor web editors.

Als web editor heb je, afhankelijk van de organistie waarbinnen je werkzaam bent, verschillende doorgroeimogelijkheden. Je zou bijvoorbeeld door kunnen groeien naar verschillende management- of bestuursfuncties.

Baankans Web editor

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Web editor worden: Opleidingen tot Web editor

Wil je web editor worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Web editor? 

Als web editor is een technische opleiding die specifiek gericht is op ICT erg gewenst. De opleiding informatica is een geschikte opleiding en kan op meerdere niveaus gevolgd worden in Nederland.

De 5 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Web editor

Bouwen van webpagina's met HTML5
Lesmethode : Klassikaal Algemeen : HTML5 (HyperText Markup Language 5) is de nieuwste, afgewerkte versie van de HTML-standaard. Deze nieuwe taal bevat de functionaliteit van zowel HTML als XHTML. Verder …
Bouwen van webpagina's met HTML5
Lesmethode : Persoonlijk begeleid Algemeen : HTML5 (HyperText Markup Language 5) is de nieuwste, afgewerkte versie van de HTML-standaard. Deze nieuwe taal bevat de functionaliteit van zowel HTML als XHTML. …
Create Art by Coding with Wacom Tablets and Corel Painter, 365 dagen toegang.
Creating visually appealing art is one of the most important aspects of design and with this package you can create art by using coding to create shapes and graphics, and …
Microsoft Dynamics AX 2012 R3 Installation and Configuration
Microsoft Dynamics AX 2012 R3 Installation and configuratio This course will teach students how to use, maintain, plan and support Microsoft Dynamics AX 2012 R3 installation and configuration. Students will …
HTML5 en CSS3 basis
Ga je een website maken? Dan kun je een standaardtemplate van WordPress pakken en aanpassen in de editor. Maar je kunt ook zelf aan de slag, met codes. Moeilijk? Valt
Meer opleidingen Web editor

Weet je nog niet of je Web editor wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Web editor of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Web editor

Met wie werkt een Web editor samen? 

Als web editor ontwikkel en onderhoud je een website voor je opdrachtgever. Je legt verantwoording af aan de opdrachtgever en past de site aan, aan de wensen van de opdrachtgever.

Wanneer je als web editor je eigen bedrijf hebt, kom je ook in contact met (mogelijke) klanten waarvoor je website gaat ontwikkelen en onderhouden.


  • Opdrachtgever
Web editor


Organisaties waar een Web editor werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Web editor meestal werkt.

Waar werkt een Web editor?

Als web editor werk je meestal voor organisaties die als doel hebben het maken van winst. Als zelfstandig web editor is het maken van winst ook je doel. Je bent als web editor dus meestal werkzaam in de profit sector.

Meer weten over werken in de IT & Software Development?

Bekijk werken in IT & Software Development

Best beoordeelde werkgevers Web editor

Waar kun je het beste werken als Web editor? Hieronder vind je de best door de Web editor beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Web editor.

Competenties, Skills en Vaardigheden Web editor:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Web editor.

Welke competenties heeft een Web editor nodig?

Een Web editor heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Web editor

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Web editor passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Web editor nodig? 

Als web editor moet je optimistisch, zelfverzekerd en doelgericht te werk gaan. Je moet proberen om een website zo goed mogelijk te laten functioneren en zo actueel mogelijk te houden. Als web editor moet je daarbij jezelf willen blijven ontwikkelen en moet je goed om kunnen gaan met details (Succesvolle werker).

Verder moet je als web editor verantwoordelijk, betrouwbaar en loyaal te werk gaan. Organisaties zijn soms voor een groot deel afhankelijk van hun website en jij als web editor moet ervoor zorgen dat deze website dan ook goed is. Je moet een goede ondersteuning zijn voor het bedrijf (Loyalist). 

Bekijk de persoonstypen voor Web editor


Loyalist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Web editor

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Web editor

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Web editor

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Web editor

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Web editor dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Web editor belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Web editor. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Web editor iets voor je?

Zou je graag Web editor willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Web editor bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Web editor

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar