Wedder Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Wedder? Lees de functieomschrijving.

Een beroepswedder is iemand die zijn geld verdient met het winnen van weddenschappen. Deels is dit een beroep waarbij veel geluk komt kijken, maar anderzijds maakt degene die zijn inzet tot in de puntjes doorberekent wel degelijk meer kans om ergens meer geld uit te halen.

De grootste zekerheid die de wedder heeft is de zogenaamde “sure bet”. Wanneer twee bookmakers verschillende winstkansen aangeven voor dezelfde weddenschap (bijvoorbeeld een bepaalde sportwedstrijd), is er voor wie meedoet een manier waarop hij, ongeacht de uitkomst, er geld mee verdient. Dit wordt een sure bet genoemd. Een sure bet is niet altijd mogelijk, het is een kwestie van veel bookmakers (en hun voorwaarden) in de gaten houden en veel rekenwerk om de mogelijkheid van een sure bet te ontdekken, en vervolgens vergt het een bepaald bedrag inzet om winst te maken.

Wil iemand een volwaardig inkomen halen uit het meedoen aan weddenschappen, zal hij een startkapitaal van minimaal duizenden euro’s moeten hebben. Ook is een sure bet lang niet altijd mogelijk, en zal de wedder soms een “echt” gokje wagen, en daarmee dus ook het risico geld kwijt te raken. Daarnaast is een inkomen uit weddenschappen “gewoon” een inkomen (althans in Nederland), en moet er dus als zodanig belasting over betaald worden. Dit dient de wedder ook allemaal mee moeten nemen in zijn berekeningen.

Wil je werken als Wedder?

Werk je al als Wedder en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Wedder worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Wedder, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Wedder in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Wedder

Wat verdient een Wedder?

Het salaris van de beroepswedder is in potentie oneindig. Wie mee wil doen aan een weddenschap, kan een leuke site opzoeken, wat geld overmaken en de volgende dag kijken of het vermeerderd of verminderd is. Wie veel geld inzet en zijn kansen goed doorberekent kan er ook veel geld uithalen. Sommigen doen mee aan weddenschappen om er een bijverdienste uit te halen, maar wie er werkelijk veel geld in stopt en ook weddenschappen wint kan er nog veel meer geld uit halen. In dit geval gaan wel bepaalde wetten op: inkomsten uit gokken zijn gewoon inkomsten in Nederland, en daar moet dus als zodanig belasting over betaald worden.

Salarisschaal Wedder

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Wedder

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Wedder

Hoe goed is de toekomst voor de Wedder? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de beroepswedder is goed. Er zijn maar weinigen die zo veel geld op het spel willen zetten als nodig is om er een inkomen uit te halen, dus wie er de middelen, motivatie, de tijd en natuurlijk het verstand voor heeft kan zo beginnen.

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Wedder worden: Opleidingen tot Wedder

Hoe word je een Wedder? 

Voor het beroep van wedder is in principe geen opleiding nodig. Bepaalde vaardigheden zijn natuurlijk wel van belang, maar deze kunnen met meerdere opleidingen alsmede met zelfstudie opgedaan worden.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Wedder

Meer opleidingen Wedder

Weet je nog niet of je Wedder wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Wedder of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Wedder

Met wie werkt een Wedder samen? 

Een wedder heeft geen te specificeren netwerk. Hij zou in principe de hele dag achter zijn pc kunnen zitten, en dus helemaal geen netwerk hebben.


Wedder


Organisaties waar een Wedder werkzaam is

Waar werkt een Wedder meestal? 

Een beroepswedder werkt zelfstandig.

Meer weten over werken in de Bijzonder / Humor?

Bekijk werken in Bijzonder / Humor

Best beoordeelde werkgevers Wedder

Waar kun je het beste werken als Wedder? Hieronder vindt je de best door de Wedder beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Wedder.

Competenties, Skills en Vaardigheden Wedder:

Welke competenties heeft een een Wedder nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Wedder

Wat voor persoonlijkheid heb je als Wedder nodig? 

Op dit beroep is niet echt een specifiek persoonstype van toepassing, maar eigenschappen van de Waarnemer zijn inherent aan de beroepswedder: deze moet immers constant onderzoek blijven doen naar de verschillende bookmakers, hun voorwaarden, hun winstkansen en ook de sport (of activiteit) waar de weddenschappen over gaan.

Bekijk de persoonstypen voor Wedder


Waarnemer


Lees meer

Interview met een Wedder

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Wedder

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Wedder

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Wedder

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Wedder dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Wedder belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Wedder. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Wedder iets voor je?

Zou je graag Wedder willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Wedder bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Wedder

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar