Accountmanager Huur Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Accountmanager Huur? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep accountmanager huur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je accountmanager huur wordt.

Wat is een Accountmanager Huur?

Als Accountmanager Huur heb je als hoofdtaak het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers met huurvorderingen. Dit kunnen woningcorporaties zijn maar ook grote regionale makelaarskantoren met een verhuurportefeuille. Relatiebeheer is ook een deel van de functie. Je bent dan bezig met het opbouwen en onderhouden van relevante commerciële relatienetwerken.

Andere werkzaamheden zijn het maken van offertes, het bekijken van klantwensen en het oplossen van vraagstukken. Ook kan het zijn dat je marktonderzoek moet doen binnen de regio. Verder is het belangrijk dat je voorstellen doet ten aanzien van mogelijke commerciële plannen. Je bent als Accountmanager Huur dus vooral bezig nieuwe vorderingen binnen te halen en daarbij te overleggen en contacten te onderhouden met mogelijke nieuwe opdrachtgevers.

 


 


 

Wil je werken als Accountmanager Huur?

Werk je al als Accountmanager Huur en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Accountmanager Huur worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Accountmanager Huur, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Accountmanager Huur in één oogopslag

Netwerk:

  • Vestigingsmanager
  • Opdrachtgever
  • Secretaresse

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €3500 tot €5000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Accountmanager Huur

Wat verdient een Accountmanager Huur?

Als Accountmanager Huur verdien je zo rond de €3500 en €5000 bruto per maand. Het salaris is sterk afhankelijk van het bedrijf waarvoor je werkzaam bent en van het aantal jaren ervaring dat je hebt. Grotere bedrijven hebben vaak een groter budget dan kleine bedrijven. Dit geldt ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden. Het ene bedrijf zal namelijk wel een auto van de zaak willen betalen terwijl kleinere bedrijven hier juist weer minder snel toe geneigd zullen zijn.

Salarisschaal Accountmanager Huur

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Accountmanager Huur

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Accountmanager Huur

Wat is de toekomst van Accountmanager Huur?

Over het arbeidsmarktperspectief van de Accountmanager Huur is vrij weinig bekend. Het is vooral afhankelijk van de economische situatie. Gaat het goed met de woning- en verhuurmarkt dan zal er veel vraag zijn naar Accountmanagers Huur. Gaat het daarentegen juist slecht met de woning- en verhuurmarkt dan zal die vraag dalen. Dit kan per regio verschillen. Over de doorgroeimogelijkheden als Accountmanager Huur valt weinig te zeggen, het is een zeer specifieke functie met weinig doorgroeimogelijkheden. Mogelijk kan je wel overstappen naar een andere sector waarbinnen je dan aan de slag gaat als accountmanager.

Baankans Accountmanager Huur

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Accountmanager Huur worden: Opleidingen tot Accountmanager Huur

Wil je accountmanager huur worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Accountmanager Huur? 

Er is geen opleiding die direct opleidt tot Accountmanager Huur. Belangrijk is dat je een commerciële studie (Marketing Management, Commerciële Economie) hebt gevolgd op HBO of WO niveau. Hiermee kun je dan vaak aan de slag als Accountmanager Huur.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Accountmanager Huur

Meer opleidingen Accountmanager Huur

Weet je nog niet of je Accountmanager Huur wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Accountmanager Huur of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Accountmanager Huur

Met wie werkt een Accountmanager Huur samen? 

Als Accountmanager Huur kom je vooral veel in contact met de vestigingsmanager van het bedrijf waarvoor je werkzaam bent. Met hem pleeg je regelmatig overleg over de gang van zaken en over de te werven opdrachtgevers. Om nieuwe opdrachtgevers te werven zal je ook veel in contact komen met de werknemers die bij bijvoorbeeld  woningcorporaties of de makelaarskantoren werkzaam zijn. Je zult met hen overleggen en afspraken maken over de vorderingen. Ook kan het zijn dat je tijdens je werk als Accountmanager Huur te maken krijgt met andere medewerkers van het bedrijf waarvoor je werkt, zoals misschien andere Accountmanagers of bijvoorbeeld secretaresses.


  • Vestigingsmanager
  • Opdrachtgever
  • Secretaresse
Accountmanager Huur


Organisaties waar een Accountmanager Huur werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Accountmanager Huur meestal werkt.

Waar werkt een Accountmanager Huur?

Als Accountmanager Huur ben je vaak werkzaam bij een gerechtsdeurwaarderskantoor of een incassobureau. Deze bureaus vallen onder de profitsector.

Meer weten over werken in de Accountancy & Finance?

Bekijk werken in Accountancy & Finance

Best beoordeelde werkgevers Accountmanager Huur

Waar kun je het beste werken als Accountmanager Huur? Hieronder vind je de best door de Accountmanager Huur beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Accountmanager Huur.

Competenties, Skills en Vaardigheden Accountmanager Huur:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Accountmanager Huur.

Welke competenties heeft een Accountmanager Huur nodig?

Een Accountmanager Huur heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Accountmanager Huur

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Accountmanager Huur passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Accountmanager Huur nodig? 

Als Accountmanager Huur is het belangrijk dat je zelfverzekerd bent. Hierdoor heb je namelijk een betere uitstraling naar de klanten toe, wat vaak  zorgt voor meer vertrouwen bij klanten (Succesvolle Werker). Verder is het ook erg belangrijk dat je ijverig en gedreven je werk beoefent omdat je als Accountmanager een belangrijke taak hebt om zoveel mogelijk nieuwe opdrachtgevers binnen te halen (Succesvolle Werker). Productief en gedisciplineerd zijn, zijn ook eigenschappen die hierbij  goed van pas komen (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Accountmanager Huur


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Accountmanager Huur

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Accountmanager Huur

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Accountmanager Huur

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Accountmanager Huur

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Accountmanager Huur dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Accountmanager Huur belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Accountmanager Huur. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Accountmanager Huur iets voor je?

Zou je graag Accountmanager Huur willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Accountmanager Huur bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Accountmanager Huur

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar