Boeken Advertentieverkoper

De Advertentieverkoper heeft op dit moment veel keuze uit vacatures. Bovendien is de Advertentieacquisteur een beroep van alle tijden en is altijd nodig. Doordat er vele opleidingen zijn op het gebied van de advertentieverkoop en sales worden er dus ook veel mensen opgeleid die als Advertentieverkoper aan de slag kunnen gaan. Het is dan ook aan te bevelen om als men als Advertentieverkoper wilt werken eerst een uitgebreide opleiding te volgen. Het liefst op HBO-niveau.

De doorgroeimogelijkheden zijn beperkt voor de Advertentieverkoper. Zijn functie staat op zich en is niet verwant met hogere functies waarnaar men kan doorstromen. Wel kan hij bij een groot bedrijf zich opwerken tot Sales manager of leidinggevende van een Advertentieacquisitiebureau. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Advertentieverkoper. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Advertentieverkoper. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Advertentieverkoper die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.