Appontwikkelaar Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Appontwikkelaar? Lees de functieomschrijving.

De Appontwikkelaar ontwikkelt apps. Een app staat voor mobiele applicatie. Dit is een software-applicatie die ontworpen is voor een smartphone, tablet of ander elektronische handapparaat. Door apps te downloaden kan iemand extra functies aan het apparaat toevoegen. Mobiele applicaties zijn ontwikkeld om het gemak voor de gebruiker te vergroten. Door apps te gebruiken kan informatie snel gevonden worden. Ook zijn er apps om te kunnen internetbankieren, boeken te lezen, spelletjes te doen, muziek te luisteren of te kunnen navigeren. Ook kunnen apps gebruikt worden om makkelijker te kunnen werken. Denk hierbij aan het snel en altijd kunnen lezen en beantwoorden van e-mail, een agenda bijhouden of documenten te kunnen bekijken.

 

De Appontwikkelaar ontwikkelt deze apps. De Appontwikkelaar bedenkt de app of krijgt opdracht voor een bepaalde app en gaat deze ontwerpen. De Appontwikkelaar moet er hierbij rekening mee houden dat de app goed werkt, gebruiksvriendelijk is en er mooi uitziet. De Appontwikkelaar is op de hoogte van de markt en weet wat er speelt. De Appontwikkelaar kan hierdoor de app voor de juiste doelgroep inrichten en voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen. Veel Appontwikkelaars werken als zelfstandige of voor een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van applicaties

Wil je werken als Appontwikkelaar?

Werk je al als Appontwikkelaar en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Appontwikkelaar worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Appontwikkelaar, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Appontwikkelaar in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2500 tot €6500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Appontwikkelaar

Wat verdient een Appontwikkelaar?

De Appontwikkelaar heeft vaak een goed salaris. Door ontwikkelen en het opdoen van ervaring kan de Appontwikkelaar vaak binnen enkele jaren al een salaris van €4500,- ontvangen. Dit kan nog verder oplopen naarmate de Appontwikkelaar grotere opdrachten ontvangt. 

Salarisschaal Appontwikkelaar

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Appontwikkelaar

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Appontwikkelaar

Hoe goed is de toekomst voor de Appontwikkelaar? 

Het gebruik van tablets en smartphones wordt steeds normaler en wordt steeds meer toegepast in het bedrijfsleven. De vraag naar Appontwikkelaar is hierdoor voldoende. Vaak heeft Appontwikkelaar zijn eigen vakgebied en kent de markt op dit gebied als één van de beste. De Appontwikkelaar kan groeien door grotere opdrachten binnen te halen en steeds grotere en bekender applicaties te ontwikkelen. 

Baankans Appontwikkelaar

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Appontwikkelaar worden: Opleidingen tot Appontwikkelaar

Hoe word je een Appontwikkelaar? 

De Appontwikkelaar heeft vaak een ICT opleiding gevolgd met de nadruk op de ontwikkeling van software. De Appontwikkelaar heeft voldoende kennis van programmeren en het ontwikkelen van softwareprogramma’s en software-applicaties. De Appontwikkelaar heeft meestal een opleiding op HBO of WO niveau afgerond.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Appontwikkelaar

Meer opleidingen Appontwikkelaar

Weet je nog niet of je Appontwikkelaar wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Appontwikkelaar of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Appontwikkelaar

Met wie werkt een Appontwikkelaar samen? 

De Appontwikkelaar werkt vaak samen met andere Appontwikkelaar en software-ontwikkelaars. Ook probeert de Appontwikkelaar op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen door het bezoeken van beurzen.


Appontwikkelaar


Organisaties waar een Appontwikkelaar werkzaam is

Waar werkt een Appontwikkelaar meestal? 

De Appontwikkelaar werkt vaak als ZZP’er of voor een bedrijf dat software-applicaties ontwikkelt. De Appontwikkelaar is altijd werkzaam in de profit sector.

Meer weten over werken in de IT & Software Development?

Bekijk werken in IT & Software Development

Best beoordeelde werkgevers Appontwikkelaar

Waar kun je het beste werken als Appontwikkelaar? Hieronder vindt je de best door de Appontwikkelaar beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Appontwikkelaar.

Competenties, Skills en Vaardigheden Appontwikkelaar:

Welke competenties heeft een een Appontwikkelaar nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Appontwikkelaar

Wat voor persoonlijkheid heb je als Appontwikkelaar nodig? 

De Appontwikkelaar moet een goede technische en analytisch inzicht hebben (Waarnemer). De Appontwikkelaar moet goed kunnen luisteren naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Ook moet de Appontwikkelaar zich kunnen verplaatsen in de doelgroep waar de Appontwikkelaar de app voor ontwikkelt (Gever). 

Bekijk de persoonstypen voor Appontwikkelaar


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Appontwikkelaar

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Appontwikkelaar

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Appontwikkelaar

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Appontwikkelaar

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Appontwikkelaar dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Appontwikkelaar belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Appontwikkelaar. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Appontwikkelaar iets voor je?

Zou je graag Appontwikkelaar willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Appontwikkelaar bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


Ga direct naar