Opleidingen of training Arbeidsdeskundige Eindhoven

Zoek je een opleiding Arbeidsdeskundige in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Arbeidsdeskundige die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Arbeidsdeskundige Eindhoven

Zou je graag Arbeidsdeskundige willen worden? Of ben je al Arbeidsdeskundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Arbeidsdeskundige in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Arbeidsdeskundige in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Arbeidsdeskundige in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Arbeidsdeskundige

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Arbeidsdeskundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Arbeidsdeskundige

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Arbeidsdeskundige? 

De Arbeidsdeskundige moet minimaal een vierjarige HBO opleiding hebben gedaan om zijn beroep te kunnen uitoefenen. Hierna moet hij de (basis)opleiding tot Arbeidsdeskundige volgen. Die is op HBO niveau.

Tevens moet hij geregistreerd staan in het landelijke register voor Arbeidsdeskundigen; hier heb je een diploma voor nodig.


Filter