Opleidingen of training Arbeidsdeskundige Den Haag

Zoek je een opleiding Arbeidsdeskundige in Den Haag? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Arbeidsdeskundige die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Arbeidsdeskundige Den Haag

Zou je graag Arbeidsdeskundige willen worden? Of ben je al Arbeidsdeskundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Arbeidsdeskundige in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Arbeidsdeskundige in Den Haag:

Letselschade van A tot Z (inclusief Workshop Zichtbaar Succes)

Letselschade van A tot Z (inclusief Workshop Zichtbaar Succes) | regio Den Haag

De basiscursus ‘Letselschade van A tot Z’ is bedoeld voor beginnend juridisch secretaresses en andere ondersteuners in de letselschadepraktijk, die graag meer inzicht en kennis willen verkrijgen van de specifieke elementen van het personenschaderecht en de letselschaderegeling. Onderwerpen die aan

  • Onderwerp opleiding Arbeidsdeskundige
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 545,00
  • Duur 6 uren
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Arbeidsdeskundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Arbeidsdeskundige

Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Arbeidsdeskundige? 

De Arbeidsdeskundige moet minimaal een vierjarige HBO opleiding hebben gedaan om zijn beroep te kunnen uitoefenen. Hierna moet hij de (basis)opleiding tot Arbeidsdeskundige volgen. Die is op HBO niveau.

Tevens moet hij geregistreerd staan in het landelijke register voor Arbeidsdeskundigen; hier heb je een diploma voor nodig.


Filter