Boeken Arts-onderzoeker

De Arts-onderzoeker heeft veel perspectief op de arbeidsmarkt. Er is voldoende vraag naar Arts-onderzoekers vanuit zowel de kant van de ziekenhuizen als de farmaceutische industrie. Evenals bij de Basisartsen worden er nog niet genoeg Arts-onderzoekers opgeleid. Een voordeel voor de beginnend Arts-onderzoeker. 

Er zijn twee manieren voor de Clinical trial arts om door te groeien. Dat kan binnen zijn functie zijn maar ook het overstappen naar aanverwante functies is een mogelijkheid voor de Arts-onderzoeker. Binnen het werkveld kan de Arts-onderzoeker doorstromen naar research arts of medical director. Dat zijn hogere functies maar het werk zal niet veel anders zijn. Daarnaast is het mogelijk voor de Arts-onderzoeker om na en paar jaar over te stappen richting Basisarts of met een specialisatie in bijvoorbeeld de huisartsgeneeskunde als Huisarts aan de slag te gaan. Net als de Basisarts is er voor de Arts-onderzoeker voldoende mogelijkheden om aan de ene kant door te groeien tot een hogere functie als Arts-onderzoeker anderzijds om over te stappen naar een andere zorgtak. De Basisarts kan bijvoorbeeld als Arts-onderzoeker aan de slag gaan. De Arts-onderzoeker kan op zijn beurt na enkele jaren overstappen naar de patiëntenzorg. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Arts-onderzoeker. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Arts-onderzoeker. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Arts-onderzoeker die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Arts-onderzoeker:

Kanker....Als Het In De Genen Zit

Kanker....Als Het In De Genen Zit

Kanker....Als Het In De Genen Zit - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789085710639 | 192 pagina's

Kanker ..als het in de genen zit laat u op een toegankelijke wijze kennis maken met de snelle ontwikkelingen op het terrein van gentetica en kenker. Voorspellende geneeskunde is bij families met erfelijke borstkanker of darmkenker al lang geen 'science fiction' meer. Binnen afzienbare tijd zullen voorspellende technieken ook beschikbaar komen voor dw grote meerderheid …