Bedrijfsfinancier Specialist Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Bedrijfsfinancier Specialist? Lees de functieomschrijving.

Als Bedrijfsfinanciering Specialist, ben je gespecialiseerd in zaken als investeringen, obligaties en de risico's die hierbij horen. Wat is de waarde van een investering precies? Wat zijn de risico's erbij? Dit zijn vragen die men met dit beroep zich af vraagt. Wat is de beste keuze tussen drie investeringen? Zijn deze obligaties eigenlijk wel betrouwbaar? Ook dit soort vragen komen voor bij bedrijfsfinanciering en als Specialist houdt men zich alleen maar hier mee bezig. Bij het beroep kan een verantwoordelijkheid snel komen en je moet oplossingsgericht denken.

De functie kan ook inhouden dat het verlies moet worden beperkt, als het al onvermijdelijk is. Vooral in de bankenwereld, waar deze baan sowieso het meest voorkomt, gebeurt dit weleens, omdat een bank meer investeert of leent dan normale bedrijven. Ook het bewaren van de continuïteit van een klant behoort tot de opdrachten. Dat men daarbij de koers van die klant kan bepalen, waardoor de winst wordt vergroot, of het verlies beperkt, is ook een belangrijke taak van een Bedrijfsfinanciering Specialist.

Wil je werken als Bedrijfsfinancier Specialist?

Werk je al als Bedrijfsfinancier Specialist en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Bedrijfsfinancier Specialist worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Bedrijfsfinancier Specialist, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Bedrijfsfinancier Specialist in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Manager
  • Klant
  • Bedrijfsfinanciering Specialisten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2500 tot €7000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Bedrijfsfinancier Specialist

Wat verdient een Bedrijfsfinancier Specialist?

Salarissen zijn redelijk hoog, maar mocht men als trainee beginnen, is het startersalaris iets lager, namelijk rond de €2500. Salarissen kunnen echter na jaren ervaring flink stijgen, tot bedragen van €7000 per maand. Dit is exclusief 13de maand, vakantiegeld en eventuele bonussen. Ook behoren bedrijfskortingen, leaseauto en mobiel van de zaak meestal tot de arbeidsvoorwaarden.

Salarisschaal Bedrijfsfinancier Specialist

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Bedrijfsfinancier Specialist

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Bedrijfsfinancier Specialist

Hoe goed is de toekomst voor de Bedrijfsfinancier Specialist? 

Het arbeidsmarktperspectief in deze sector is redelijk. Er zijn genoeg banen voor het aantal dat dit beroep uitoefent, voornamelijk door het hoge niveau en zware eisen dat er zijn. Doorgroeimogelijkheden zijn er in het bedrijf, door manager te worden en wellicht uiteindelijk het bestuur te betreden. Ook het salaris kan groeien met meer ervaring.

Baankans Bedrijfsfinancier Specialist

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Bedrijfsfinancier Specialist worden: Opleidingen tot Bedrijfsfinancier Specialist

Hoe word je een Bedrijfsfinancier Specialist? 

Een afgeronde HBO of WO opleiding in een economische richting is een voorwaarde voor het beroep. Vaak wordt er ook wat ervaring vereist, dat kan variëren tussen de drie en tien jaar op het gebied van bedrijfsfinanciering. Ook kennis van juridische aspecten worden vaak verwacht.

Er zijn soms echter ook mogelijkheden om als trainee te beginnen. In dat geval wordt men eerst opgeleid door het bedrijf, om vervolgens, niet altijd overigens, een baan aangeboden te krijgen. Hier zijn dezelfde eisen qua opleiding, maar is een stuk minder ervaring nodig.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Bedrijfsfinancier Specialist

Meer opleidingen Bedrijfsfinancier Specialist

Weet je nog niet of je Bedrijfsfinancier Specialist wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Bedrijfsfinancier Specialist of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Bedrijfsfinancier Specialist

Met wie werkt een Bedrijfsfinancier Specialist samen? 

Als Bedrijfsfinanciering Specialist staat men onder iemand waaraan men moet rapporteren. Het meest komt hij echter in contact met zijn klanten, de bedrijven waaraan krediet verleend wordt of waarin geïnvesteerd wordt. Ook andere Specialisten, waarmee hij samenwerkt, behoren tot het netwerk van een Bedrijfsfinanciering Specialist.


  • Manager
  • Klant
  • Bedrijfsfinanciering Specialisten
Bedrijfsfinancier Specialist


Organisaties waar een Bedrijfsfinancier Specialist werkzaam is

Waar werkt een Bedrijfsfinancier Specialist meestal? 

Het doel van een Bedrijfsfinanciering Specialist is om de winst te verhogen. Daarom zal men ze alleen maar in de commerciële bedrijven tegenkomen. De Specialist werkt voornamelijk bij banken, die veel te maken hebben met kredietverlening.

Meer weten over werken in de Accountancy & Finance?

Bekijk werken in Accountancy & Finance

Best beoordeelde werkgevers Bedrijfsfinancier Specialist

Waar kun je het beste werken als Bedrijfsfinancier Specialist? Hieronder vindt je de best door de Bedrijfsfinancier Specialist beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Bedrijfsfinancier Specialist.

Competenties, Skills en Vaardigheden Bedrijfsfinancier Specialist:

Welke competenties heeft een een Bedrijfsfinancier Specialist nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Bedrijfsfinancier Specialist

Wat voor persoonlijkheid heb je als Bedrijfsfinancier Specialist nodig? 

Een Bedrijfsfinanciering Specialist is productief, doordat hij de winst probeert te verhogen of het verlies probeert te beperken. Hij is betrouwbaar, maar ook kritisch mocht dat nodig zijn en geeft dan ook zijn oordeel. De Bedrijfsfinanciering Specialist is duidelijk aanwezig zodat zijn adviezen zeker opgemerkt worden en heeft een enorme discipline (Perfectionist). Hij koppelt dat aan een enorme ijver en gedrevenheid. Zijn kritische houding gaat samen met zelfverzekerdheid, waardoor het goed overkomt (Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Bedrijfsfinancier Specialist


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Bedrijfsfinancier Specialist

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Bedrijfsfinancier Specialist

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Bedrijfsfinancier Specialist

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Bedrijfsfinancier Specialist

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Bedrijfsfinancier Specialist dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Bedrijfsfinancier Specialist belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Bedrijfsfinancier Specialist. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Bedrijfsfinancier Specialist iets voor je?

Zou je graag Bedrijfsfinancier Specialist willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Bedrijfsfinancier Specialist bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Bedrijfsfinancier Specialist

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar