Beleidsmedewerker Welzijn Worden Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Wat doet een Beleidsmedewerker Welzijn? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Beleidsmedewerker Welzijn, zoals: "Wat doet een Beleidsmedewerker Welzijn?", of "Wat verdient een Beleidsmedewerker Welzijn? of "Hoe word je een Beleidsmedewerker Welzijn?".

Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Beleidsmedewerker Welzijn nodig heeft.Wat is een Beleidsmedewerker Welzijn?

Een Beleidsmedewerker Welzijn is iemand die het welzijnsbeleid in een bepaald gebied voorbereid en realiseert.

Een Beleidsmedewerker Welzijn probeert de operationele, beleidsmatige, financiële en personele welzijnsdoelstellingen binnen het gebied te realiseren. Het gaat hierbij om beleid omtrent de gezondheidszorg, politiek en ontwikkelingssamenwerking binnen zijn gebied. Hij stemt alle beleid af op de behoeftes vanuit de burgers in het aan hem toegewezen gebied. Dit doet hij samen met de andere Beleidsmedewerkers Welzijn.

Ook onderhoudt Beleidsmedewerker Welzijn contact met de zorginstellingen of gemeente betrokken partijen. Hij houdt zich dus ook bezig met relatiemanagement.

Wat de precieze werkzaamheden zijn van een Beleidsmedewerker Welzijn verschilt natuurlijk wel per regio.

Past het beroep Beleidsmedewerker Welzijn bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Vacatures Beleidsmedewerker Welzijn

Op zoek naar een nieuwe baan als Beleidsmedewerker Welzijn? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Beleidsmedewerker Welzijn. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Beleidsmedewerker Welzijn vacatures

Vacature Beleidsmedewerker Welzijn
Gemeente Gorinchem
Beleidsmedewerker Welzijn 32 uur | Gorinchem De organisatie De gemeente Gorinchem is volop in beweging waarbij vertrouwen, verantwoordelijkheid, openheid en samenwerking centraal staan. Werken bij de gemeente Gorinchem betekent denken …

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Beleidsmedewerker Welzijn

Wat verdient een Beleidsmedewerker Welzijn?

Een Beleidsmedewerker Welzijn kan rekenen op zo’n €2000,- tot €4000,- bruto per maand. Het bedrag hangt onder andere af van de leeftijd en ervaring van de Beleidsmedewerker Welzijn.

Secundaire arbeidsvoorwaarden hangen af van de werkgever, maar voorbeelden zijn een reiskostenvergoeding, een telefoon van de zaak, vakantiedagen en -geld en werkkleding. 

Salarisschaal Beleidsmedewerker Welzijn

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Beleidsmedewerker Welzijn

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Beleidsmedewerker Welzijn


Beleidsmedewerker Welzijn worden: Opleidingen tot Beleidsmedewerker Welzijn

Wil je Beleidsmedewerker Welzijn worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Beleidsmedewerker Welzijn.

Hoe word je een Beleidsmedewerker Welzijn? 

Er is meestal geen specifieke opleiding nodig om Beleidsmedewerker Welzijn te worden. Vaak wordt wel gevraagd om HBO- of academisch werk- en denkniveau, kennis van de welzijnssector en aantoonbare leidinggevende capaciteiten. Ook  kennis van organisatie-, personeels-, financieel- en kwaliteitsbeleid is belangrijk. 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Beleidsmedewerker Welzijn

Er zijn geen opleidingen Beleidsmedewerker Welzijn aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Beleidsmedewerker Welzijn in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie


Beleidsmedewerker Welzijn worden: Omscholen tot Beleidsmedewerker Welzijn

Als je je wilt omscholen tot Beleidsmedewerker Welzijn is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Beleidsmedewerker Welzijn zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Beleidsmedewerker Welzijn dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Beleidsmedewerker Welzijn

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Beleidsmedewerker Welzijn

Als je Beleidsmedewerker Welzijn wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Beleidsmedewerker Welzijn zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Beleidsmedewerker Welzijn

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Beleidsmedewerker Welzijn?


Competenties en Vaardigheden Beleidsmedewerker Welzijn:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Beleidsmedewerker Welzijn.

Welke competenties heeft een Beleidsmedewerker Welzijn nodig?

Een Beleidsmedewerker Welzijn heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Steekwoorden: servicegericht, relatiegericht, luisteren, begripvol, helpend

Omschrijving

Mensen die beschikken over deze competentie kunnen goed inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Dit kunnen zowel uitgesproken als onuitgesproken behoeften zijn. Dit is dan ook aan deze persoon om dit uit te zoeken. Zij voelen zich betrokken bij de klant en zetten zich vaak voor 100% in voor deze klant. Tevens toont deze persoon respect naar de klant. Een bekend spreekwoord wat past bij deze competentie is ‘De klant is koning’. Verder weet deze persoon de verschillende groepen klanten en hun behoeften te onderscheiden.

Sterke punten
Een sterk punt van deze klantgerichte persoon is de betrokkenheid. Deze mensen zullen altijd actief op zoek gaan naar datgene wat de klant wilt hebben. Ze hebben inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Daarnaast kunnen deze mensen meestal goed overtuigen.

Zwakke punten
Sommige klantgerichte mensen verliezen het resultaat uit het oog. Ze zijn zo gefocust op de klant, dat het resultaat wordt vergeten. Ook te veel willen kan een valkuil zijn voor deze mensen, ze willen dan zo graag helpen dat ze zich opdringen bij klanten. Of er zijn meerdere klanten en deze moeten lang wachten voordat ze geholpen worden.

Leiderschap
Leiderschap

Steekwoorden: delegeren, luisteren, overtuigen, taken verdelen

Omschrijving

Deze mensen kunnen individuen en groepen aansturen. De leiders maken een goede balans tussen delegeren en bijvoorbeeld regels opleggen. Deze personen leggen anderen uit wat er van hen wordt verwacht. Op die manier kunnen zij een project sturen. Daarbij kunnen leiders de verantwoordelijkheden bij anderen neerleggen.

Sterke punten
Een goede leider kan luisteren, iemand opfleuren, maar ook overtuigen. De leider maakt beslissingen en probeert ervoor iedereen het beste uit te halen. Een goede leider laat dingen los, maar probeert ook overzicht te houden. Ook kan een goede leider anderen inspireren en motiveren om gezamenlijk een doel te bereiken. Hij neemt hierbij het resultaat als uitgangspunt.

Zwakke punten
Sommige leiders willen teveel zelf doen, hierdoor krijgen werknemers niet de kans om zich te ontwikkelen. Ook kan dit voor frustratie en stress zorgen. Ook kunnen leiders het resultaat zo voorop stellen dat de omgeving wegvalt. 

Netwerken
Netwerken

Steekwoorden: spontaan, relaties, nieuwe contacten, sociabiliteit

Omschrijving

Deze mensen bouwen relaties en netwerken op met verschillende mensen. En deze netwerken en relaties gebruiken ze om in de toekomst zaken voor elkaar te krijgen. Deze netwerkers zijn vaak in het gezelschap van anderen en leggen vaak gemakkelijk contact met mensen. Ook vinden deze mensen het leuk om nieuwe dingen uit te proberen om op die manier nieuwe contacten te leggen. Ze brengen mensen binnen in hun netwerk met elkaar in contact zodat zij hier hun voordeel mee kunnen doen.

Sterke punten
Deze mensen nemen vaak initiatief op verschillende gebieden. Op een proactieve manier proberen ze nieuwe relaties te leggen. Deze mensen kunnen vaak goed luisteren en zich inleven in andere personen. Deze netwerkers zijn hulpvaardig, spontaan en erg sociaal.

Zwakke punten
Mensen die te graag willen netwerken kunnen ‘gemaakt’ overkomen en opdringerig overkomen. Het lijkt ze niet meer te gaan om de persoon maar puur om hun netwerk uit te breiden. Daarnaast kunnen ze zich ook teveel inleven in anderen. Het lijkt dan of ze zich overal mee willen bemoeien.

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Samenwerken
Samenwerken

Steekwoorden: samenwerken, resultaten, assertiviteit

Omschrijving

Goed samenwerken is bijdragen aan het samenwerkingsproces, de resultaten en de harmonie binnen een team. Deze personen willen niet alleen een goede bijdrage leveren aan de opdracht, maar ook aan de sfeer binnen het team. Onder deze competentie vallen verschillende aspecten: respect hebben voor andere groepsgenoten, elkaar helpen met taken en meedenken.

Sterke punten
Een sterk punt is dat deze personen vaak een goede mensenkennis hebben, zij kunnen anderen goed inschatten en houden daarbij het resultaat en de taken in het achterhoofd. Deze mensen zijn vaak assertief, zij houden hun persoonlijke doel en het doel van de ander goed in de gaten. Ook goed kunnen netwerken is te benoemen als sterk punt.

Zwakke punten
Mensen die teveel samenwerken, kunnen hun onafhankelijkheid verliezen. Ze vinden het moeilijk om nog alleen te werken, omdat ze altijd reactie/feedback krijgen van groepsgenoten. Ook zijn de relaties van deze mensen soms belangrijker dan de werkzaamheden. Het moet vooral gezellig zijn.

Vaardigheden Beleidsmedewerker Welzijn

 • Klantvriendelijkheid
 • Begripvol
 • Dienstverlenend
 • Leiding geven
 • Plannen
 • Motiveren
 • Luisteren
 • Kansen zien
 • Contacten leggen
 • Doelgericht
 • Vasthoudendheid
 • Ambitie
 • Sensitiviteit
 • Bemiddelen
 • Gezamenlijk resultaat

Persoonlijkheid en Eigenschappen Beleidsmedewerker Welzijn

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Beleidsmedewerker Welzijn passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Beleidsmedewerker Welzijn nodig? 

Persoonstypen die goed passen bij een Beleidsmedewerker Welzijn zijn Baas en Succesvolle Werker.

Natuurlijk moet een Gebiedsmanager Welzijn goed leiding kunnen geven aan de medewerkers, zodat zij hun taken goed (kunnen) uitvoeren. De Gebiedsmanager Welzijn is ondersteunend, maar als het moet ook standvastig. Hij durft medewerkers aan te spreken op hun gedrag maar staat ook open voor kritiek (Baas).

Daarnaast is het van belang dat een Gebiedsmanager Welzijn resultaten boekt. Hij moet actief gericht zijn op het behalen van resultaten en doelstellingen en hij grijpt in als deze bedreigd worden (Succesvolle Werker).

 

Bekijk de persoonstypen voor Beleidsmedewerker Welzijn


Eigenschappen Beleidsmedewerker Welzijn

 • Zelfverzekerd
 • Overwicht
 • Gedrevenheid
 • Enthousiast
 • OndernemendArbeidsmarktperspectief Beleidsmedewerker Welzijn

Wat zijn de baankansen voor een Beleidsmedewerker Welzijn?

Het arbeidsmarktperspectief van een Beleidsmedewerker Welzijn is gemiddeld. Elke gemeente heeft wel een Beleidsmedewerker Welzijn in dienst, maar het aantal gemeentes in Nederland is natuurlijk beperkt.

Bij goed functioneren kan de Beleidsmedewerker Welzijn nog meer verantwoordelijkheden, inspraak en leidinggevende taken krijgen. Ook kan hij zich naar welzijn ook richten op bijvoorbeeld acquisitie.

De actuele kans op werk voor een Beleidsmedewerker Welzijn

Het beroep Beleidsmedewerker Welzijn is onderdeel van de beroepsfamilie Beleidsadviseurs sociaal-culturele en medische zaken. De kans op werk voor de beroepsfamilie Beleidsadviseurs sociaal-culturele en medische zaken is in de huidige periode goed

Huidige aantal vacatures

1

Baankans Beleidsmedewerker Welzijn

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Doorgroei mogelijkheden Beleidsmedewerker Welzijn

Je kunt als Beleidsmedewerker Welzijn een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Beleidsmedewerker Welzijn is onderdeel van de beroepsfamilie Beleidsadviseurs sociaal-culturele en medische zaken. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Beleidsmedewerker Welzijn

Mogelijke specialisaties voor een Beleidsmedewerker Welzijn

beleidsmedewerker maatschappelijk werk beleidsambtenaar sociale zaken en welzijn beleidsmedewerker jeugd-, kinderbescherming en delinquentenzorg beleidsmedewerker reclassering beleidsmedewerker sociale verzekeringen beleidsmedewerker sociale zaken beleidsmedewerker vreemdelingenzaken beleidsmedewerker werk en inkomen beleidsmedewerker werkgelegenheid junior beleidsmedewerker sociale zaken en welzijn
Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Doorgroei beroepen voor een Beleidsmedewerker Welzijn

Beleidsmedewerker ict Beleidsmedewerker economische zaken beleidsmedewerker economische politiek beleidsmedewerker financiële zaken junior beleidsmedewerker economische zaken senior beleidsmedewerker economische zaken beleidsmedewerker (buitenlandse) financiële, economische zaken beleidsambtenaar economische zaken beleidsmedewerker algemene en economische zaken beleidsmedewerker financieel-administratieve zaken
beleidsmedewerker financiële, economische zaken Beleidsmedewerker fiscale zaken beleidsambtenaar fiscale zaken beleidsmedewerker belastingen junior beleidsmedewerker fiscale zaken senior beleidsmedewerker fiscale zaken Bestuurskundige persoonlijk medewerker tweede kamerlid Bestuurssecretaris secretaris raad van bestuur company secretary corporate secretary Secretaris overheidsdiensten secretaris adviesorgaan secretaris waterschap provinciesecretaris gemeentesecretaris secretaris academische raad secretaris gezantschap ambassadesecretaris secretaris bedrijfschap secretaris productschap secretaris ambassade secretaris hoofdbedrijfschap gezantschapssecretaris secretaris huuradviescommissie Beleidsmedewerker bestuurlijk-juridische zaken beleidsmedewerker justitie beleidsmedewerker criminaliteitspreventie beleidsmedewerker defensie beleidsmedewerker interbestuurlijke betrekkingen beleidsmedewerker internationale rechtshulp junior beleidsmedewerker bestuurlijk-juridische zaken beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid beleidsmedewerker politie- en brandweerzaken beleidsmedewerker wetgeving, wetgevingsbeleid senior beleidsmedewerker bestuurlijk-juridische zaken beleidsambtenaar bestuurlijk-juridische zaken beleidsmedewerker juridische zaken Criminaliteitsanalist Beleidsmedewerker politieke en internationale betrekkingen beleidsambtenaar politieke en internationale betrekkingen beleidsmedewerker buitenlandse politiek beleidsmedewerker internationale zaken beleidsmedewerker koninkrijksrelaties junior beleidsmedewerker politieke en internationale betrekkingen senior beleidsmedewerker politieke en internationale betrekkingen beleidsmedewerker politieke, europese samenwerking Beleidsmedewerker agrarische zaken beleidsmedewerker voedselbeleid junior beleidsmedewerker agrarische zaken senior beleidsmedewerker agrarische zaken beleidsambtenaar agrarische zaken beleidsmedewerker veeteelt beleidsmedewerker visserijbeleid beleidsmedewerker natuur-, milieu-, faunabeheer beleidsmedewerker bos- en landschapsbouw Beleidsmedewerker milieu beleidsambtenaar milieuzaken beleidsmedewerker milieubeheer en geluidshinder beleidsmedewerker milieu-effectrapportage beleidsmedewerker milieuzaken beleidsmedewerker duurzame milieuontwikkeling beleidsmedewerker milieubeheer junior beleidsmedewerker milieu senior beleidsmedewerker milieu beleidsambtenaar milieu beleidsmedewerker afvalverwerking Medewerker onderwijs (overheid) leerplichtambtenaar medewerker onderwijs en leerplicht Beleidsmedewerker onderwijs senior beleidsmedewerker onderwijs beleidsmedewerker basisonderwijs beleidsmedewerker beroepsonderwijs en volwasseneneducatie beleidsmedewerker educatie beleidsmedewerker hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek beleidsmedewerker onderzoeks- en wetenschapsbeleid beleidsmedewerker speciaal onderwijs beleidsmedewerker voortgezet onderwijs junior beleidsmedewerker onderwijs beleidsambtenaar onderwijs beleidsambtenaar landbouwonderwijs Beleidsmedewerker/projectleider (Voortgezet onderwijs) Beleidsmedewerker personeel en organisatie beleidsmedewerker formatiebeleid, personeelsplanning en budgettering beleidsmedewerker functiewaardering beleidsmedewerker personeelszaken beleidsmedewerker werving, selectie en opleiding beleidsmedewerker arbeidsvoorwaarden beleidsmedewerker arbeidsmarkt economische aangelegenheden beleidsmedewerker arbeidsmarkt, sociaal-culturele vraagstukken Compensation Specialist Beleidsmedewerker infrastructuur beleidsambtenaar infrastructuur beleidsmedewerker civiele techniek beleidsmedewerker cultuurtechniek beleidsmedewerker luchtvaart beleidsmedewerker openbaar vervoer beleidsmedewerker personen-, goederenvervoer beleidsmedewerker rioleringen beleidsmedewerker scheepvaart beleidsmedewerker verkeer beleidsmedewerker verkeer en vervoer beleidsmedewerker vervoer beleidsmedewerker weg- en waterbouw junior beleidsmedewerker infrastructuur senior beleidsmedewerker infrastructuur omgevingsmanager Adviseur Mobiliteit Verkeer en Vervoer Straatmanager Beleidsmedewerker planologie en volkshuisvesting beleidsmedewerker grotestedenbeleid beleidsmedewerker openbare ruimte junior beleidsmedewerker planologie en volkshuisvesting senior beleidsmedewerker planologie en volkshuisvesting beleidsmedewerker stedenbouw beleidsmedewerker woningbeheer en huurbeleid beleidsambtenaar planologie en volkshuisvesting beleidsmedewerker bouwzaken beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en volkshuisvesting beleidsmedewerker volkshuisvesting beleidsmedewerker bouwbeleid, stadsvernieuwing Binnenstadsmanager Adviseur rampenbestrijding brandweer planvormer brandweer Adviseur veiligheid en kwaliteitszorg brandweer senior adviseur veiligheid en kwaliteitszorg brandweer
Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Beleidsmedewerker Welzijn werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Beleidsmedewerker Welzijn meestal werkt.

Waar werkt een Beleidsmedewerker Welzijn?

Een Beleidsmedewerker Welzijn werkt in de non-profitsector. Hij werkt bijvoorbeeld bij een gemeente.

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Netwerk Beleidsmedewerker Welzijn

Met wie werkt een Beleidsmedewerker Welzijn samen? 

De Beleidsmedewerker Welzijn onderhoudt contact met de Coördinatoren, de wethouder, collega Beleidsmedewerkers, de Manager Acquisitie, Manager Bedrijfsvoering en Stafmedewerkers doelgroep. 


 • Coördinatoren
 • Directeur
 • Collega Gebiedmanagers
 • Manager Acquisitie
 • Manager Bedrijfsvoering
 • Stafmedewerkers doelgroep
Beleidsmedewerker Welzijn

Interview met een Beleidsmedewerker Welzijn

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Alles over het beroep Beleidsmedewerker Welzijn in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Coördinatoren
 • Directeur
 • Collega Gebiedmanagers
 • Manager Acquisitie
 • Manager Bedrijfsvoering
 • Stafmedewerkers doelgroep

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2000 tot €4000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

1Ga direct naar