Constructeur-installateur Landbouwmachines Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Constructeur-installateur Landbouwmachines? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep constructeur-installateur landbouwmachines. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je constructeur-installateur landbouwmachines wordt.

 

Wat is een Constructeur-installateur Landbouwmachines?

Zoals de functietitel doet vermoeden is een Constructeur-installateur Landbouwmachines vooramelijk bezig met het bouwen, installeren, onderzoeken, onderhouden en repareren van landbouwmachines. Dit zijn motoren, machines en mechanische werktuigen die in de landbouw worden ingezet.

Als Constructeur-installateur Landbouwmachines inspecteer en test je de nieuwe machines die je met collega's in elkaar hebt gezet om te zien of ze voldoen aan de gestelde eisen en standaarden. Wanneer dat nodig mocht zijn demonteer je nieuwe of oude machines die niet goed werken en vervang of repareer je onderdelen.

Je moet dus als Constructeur-installateur Landbouwmachines over veel technische kennis beschikken om te kunnen zien welke onderdelen welke defecten of slijtages vertonen. Wanneer je van een probleem verneemt moet je eigenlijk meteen al een idee hebben wat er aan de hand kan zijn, zodat je na de diagnose direct aan het herstel kan beginnen.

Na afloop van werkzaamheden ben je als Constructeur-installateur Landbouwmachines verantwoordelijk voor het proefdraaien van de machines of werktuigen en het afleveren van een juist functionerend product aan de klant.Wil je werken als Constructeur-installateur Landbouwmachines?

Werk je al als Constructeur-installateur Landbouwmachines en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Constructeur-installateur Landbouwmachines worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Constructeur-installateur Landbouwmachines, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Constructeur-installateur Landbouwmachines in één oogopslag

Netwerk:

 • boer
 • medewerker landbouw
 • medewerker werkplaats
 • constructeur-installateur landbouwmachines
 • monteur landbouwmachines
 • leidinggevende

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1700 tot €1950

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

28


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Constructeur-installateur Landbouwmachines

Wat verdient een Constructeur-installateur Landbouwmachines?

In de functie van Constructeur-installateur Landbouwmachines zul je een salaris ontvangen van ongeveer €1700 bruto per maand tot 1950 bruto per maand. Daar komen niet altijd uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden bij, maar bijvoorbeeld een kilometerregeling kan een optie zijn. Vooral wanneer je veel vanuit een monteursbedrijf wordt uitgestuurd naar diverse klanten.

Salarisschaal Constructeur-installateur Landbouwmachines

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil jij weten of je genoeg verdient?

Vergelijk jouw salaris met dat van anderen in de salaris benchmark
Vacatures Constructeur-installateur Landbouwmachines

Op zoek naar een nieuwe baan als Constructeur-installateur Landbouwmachines? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Constructeur-installateur Landbouwmachines. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Constructeur-installateur Landbouwmachines vacatures

Vacature Monteur landbouwmachines - Almere
VNOM, Almere
Monteur - Wat ga je doen? Ben je op zoek naar een uitdagende baan met een acceptabele werkdruk als Monteur Landbouwmachines? Solliciteer dan direct Als Monteur Landbouwmachines ben jij samen …
Vacature Monteur Landbouwmachines - Ouddorp
VNOM, Ouddorp
Monteur - Wat ga je doen? Je gaat aan de slag als Monteur Landbouwmachines bij een grote organisatie met meerdere vestigingen door heel Nederland. Je zult je gaan bezighouden met …
Vacature Monteur Landbouwmachines - Roosendaal
VNOM, Roosendaal
Monteur - Wat ga je doen? Ben jij zoekende naar een nieuwe uitdaging en ben je uitgekeken bij je huidige werkgever of heb je zelfs geen werkgever meer? Dan helpen …
Vacature Monteur Landbouwmachines
VNOM
Wat ga je doen? Je gaat aan de slag als Monteur Landbouwmachines bij een grote organisatie met meerdere vestigingen door heel Nederland. Je zult je gaan bezighouden met het sleutelen …
Vacature Monteur Landbouwmachines -Zierikzee
VNOM
Wat ga je doen? Je gaat aan de slag als Monteur Landbouwmachines bij een grote organisatie met meerdere vestigingen door heel Nederland. Je zult je gaan bezighouden met het sleutelen …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Constructeur-installateur Landbouwmachines

Wat is de toekomst van Constructeur-installateur Landbouwmachines?

Er zijn weinig vacatures te vinden die bij de kennis en expertise van een Constructeur-installateur Landbouwmachines aansluiten. Er zijn dan ook niet heel veel functies in deze richting. Wanneer je eenmaal een passende baan hebt gevonden als monteur heb je nog wel de mogelijkheid iets te groeien. Zo kun je grotere of belangrijker projecten aannemen. Bijvoorbeeld een nieuwe machine construeren in plaats van een onderhoudsbeurten uitvoeren. Een andere optie is zelf meer coördinerend en leidinggevend werkt te verrichten, met eventueel de mogelijkheid zelf aan het hoofd van het bedrijf terecht te komen. Daar is alleen de technische kennis veel minder nodig en moet je meer weten van bedrijfsvoering.

Baankans Constructeur-installateur Landbouwmachines

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

28


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Constructeur-installateur Landbouwmachines worden: Opleidingen tot Constructeur-installateur Landbouwmachines

Wil je Constructeur-installateur Landbouwmachines worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Constructeur-installateur Landbouwmachines.

Hoe word je een Constructeur-installateur Landbouwmachines? 

De MBO opleidingen Landbouwmachinemonteur, Monteur Mobiele Werktuigen of Monteur landbouwmechanisatietechniek zijn allen een goede voorbereiding op de functie van Constructeur-installateur Landbouwmachines of Monteur Landbouwmachines. Gemiddeld duren de studies twee tot drie jaar en er is in die tijd vooral veel aandacht voor de technische kant van het beroep.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Constructeur-installateur Landbouwmachines

Er zijn geen opleidingen Constructeur-installateur Landbouwmachines aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Constructeur-installateur Landbouwmachines in werkt

Bekijk alle opleidingen Agrarisch & Milieu

Omscholen of doorgroeien tot Constructeur-installateur Landbouwmachines

Als je Constructeur-installateur Landbouwmachines wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Constructeur-installateur Landbouwmachines zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Constructeur-installateur Landbouwmachines

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Constructeur-installateur Landbouwmachines?

Competenties en Vaardigheden Constructeur-installateur Landbouwmachines

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Constructeur-installateur Landbouwmachines nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Constructeur-installateur Landbouwmachines nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Constructeur-installateur Landbouwmachines

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Persoonlijkheid van een Constructeur-installateur Landbouwmachines

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Constructeur-installateur Landbouwmachines. Als Constructeur-installateur Landbouwmachines wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Constructeur-installateur Landbouwmachines:


zie volledige beschrijving persoonstype Constructeur-installateur Landbouwmachines

Vakkennis voor een Constructeur-installateur Landbouwmachines

Het is voor een Constructeur-installateur Landbouwmachines ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Constructeur-installateur Landbouwmachines zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Constructeur-installateur Landbouwmachines


Werkervaring Constructeur-installateur Landbouwmachines

Het is voor een startend Constructeur-installateur Landbouwmachines die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Constructeur-installateur Landbouwmachines is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals .

Iets anders leren?

Is Constructeur-installateur Landbouwmachines het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Constructeur-installateur Landbouwmachines

Met wie werkt een Constructeur-installateur Landbouwmachines samen? 

Enigszins afhankelijk van het seizoen kom je ook verschillende werkzaamheden en mensen tegen. In eerste instantie werk je voor een medewerker uit de landbouwsector die een probleem ondervindt met een machine, een nieuwe machine wil of een onderhoudsbeurt voor de machines nodig heeft. Op locatie of in de werkplaats werk je samen met andere monteurs of alleen aan het project waarvoor je bent ingezet. Je hebt een leidinggevende boven je, maar moet ook zeker zo goed kunnen luisteren naar de klant waar je langs gaat.


 • boer
 • medewerker landbouw
 • medewerker werkplaats
 • constructeur-installateur landbouwmachines
 • monteur landbouwmachines
 • leidinggevende
Constructeur-installateur Landbouwmachines


Organisaties waar een Constructeur-installateur Landbouwmachines werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Constructeur-installateur Landbouwmachines meestal werkt.

Waar werkt een Constructeur-installateur Landbouwmachines?

Het construeren, onderhouden en repareren van landbouwmachines is een dienst die wordt aangeboden met als doel winst te maken. Je bent als Constructeur-installateur Landbouwmachines dus werkzaam in de profit sector. Ook je klanten, afkomstig uit de landbouw, maken deel uit van de profit sector.

Meer weten over werken in de Installatie, Onderhoud & Reparatie?

Bekijk werken in Installatie, Onderhoud & Reparatie

Best beoordeelde werkgevers Constructeur-installateur Landbouwmachines

Waar kun je het beste werken als Constructeur-installateur Landbouwmachines? Hieronder vind je de best door de Constructeur-installateur Landbouwmachines beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Constructeur-installateur Landbouwmachines.

Competenties, Skills en Vaardigheden Constructeur-installateur Landbouwmachines:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Constructeur-installateur Landbouwmachines.

Welke competenties heeft een Constructeur-installateur Landbouwmachines nodig?

Een Constructeur-installateur Landbouwmachines heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Constructeur-installateur Landbouwmachines

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Constructeur-installateur Landbouwmachines passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Constructeur-installateur Landbouwmachines nodig? 

Een Constructeur-installateur Landbouwmachines moet hard kunnen werken om machines op tijd af te krijgen. Verzekerd zijn van eigen kennis en kunde helpt in efficiëntie evenals een hoog genoeg energieniveau. Je bent als Constructeur-installateur Landbouwmachines immers veel met je handen bezig en hebt veel praktische taken (Succesvolle werker).

Machines die met defecten binnenkomen moeten werkend weer worden afgeleverd. Dat betekent dat de Constructeur-installateur Landbouwmachines veel moet analyseren en bekijken om het probleem te achterhalen. Volhardend zijn is van belang wanneer in eerste instantie moeilijk te ontdekken is wat problemen geeft (Waarnemer).

Bekijk de persoonstypen voor Constructeur-installateur Landbouwmachines


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Constructeur-installateur Landbouwmachines

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Constructeur-installateur Landbouwmachines

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Constructeur-installateur Landbouwmachines

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Constructeur-installateur Landbouwmachines

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Constructeur-installateur Landbouwmachines dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Constructeur-installateur Landbouwmachines belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Constructeur-installateur Landbouwmachines. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Constructeur-installateur Landbouwmachines iets voor je?

Zou je graag Constructeur-installateur Landbouwmachines willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Constructeur-installateur Landbouwmachines bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Niet actief op zoek naar een nieuwe baan als Constructeur-installateur Landbouwmachines?

Zou je best een andere baan willen maar ben je niet actief op zoek? Ongeveer 70 procent van de Nederlandse beroepsbevolking zou een andere baan aannemen indien ze een goed aanbod krijgen. Jij ook? Plaats dan je CV bij onze vacaturepartners en misschien word je wel benaderd voor een nieuwe job!

Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Meest recente vacatures Constructeur-installateur Landbouwmachines

Vacature Monteur Landbouwmachines | Tractoren | . - .
WR.nl Solliciteren
Voor wie je gaat werkenWij zijn een agrarisch dienstverlenend bedrijf.Wil jij aan de slag als monteur?Heb je ervaring met tractoren en landbouwmachines?Vaste baan: Monteur Landbouwmachines | Agrarisch | . …
Vacature Monteur Landbouwmachines | MBO Landbouwtechniek | . - .
WR.nl Solliciteren
Over de werkgeverWij zijn gespecialiseerd in voermengwagens en landbouwmachines.Ben jij een allround monteur?Heb je ervaring met landbouwmachines?Vaste baan: Monteur Landbouwmachines | MBO Landbouwtechniek | . - . | MonteurWij …
Vacature Servicemonteur Landbouwmachines | Elektrotechniek | . - .
WR.nl Solliciteren
Wie wordt jouw werkgever?Wij zijn een dealer voor landbouw, tuin- en parkmachines.Ben jij een ervaren servicemonteur?Heb jij ervaring met landbouwmachines?Vaste baan: Servicemonteur Landbouwmachines | Elektrotechniek | . - . …
Vacature Monteur Landbouwmachines Onderhoud | Hydrauliek | . - .
WR.nl Solliciteren
Wie wordt jouw werkgever?Wij verkopen, onderhouden en repareren landbouwmachines.Ben jij een Monteur Landbouwmachines?Beschik jij over MBO/HBO-niveau?Vaste baan: Monteur Landbouwmachines Onderhoud | Hydrauliek | . - . | Monteur Landbouwmachines Wij …
Vacature Servicemonteur Landbouwmachines | Elektrotechniek | . - .
WR.nl Solliciteren
Wie wordt jouw werkgever?Wij zijn een dealer voor landbouw, tuin- en parkmachines.Ben jij een ervaren servicemonteur?Heb jij ervaring met landbouwmachines?Vaste baan: Servicemonteur Landbouwmachines | Elektrotechniek | . - . …

Actuele blogposts


reacties op Constructeur-installateur Landbouwmachines

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar