Constructeur-installateur Landbouwmachines Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Constructeur-installateur Landbouwmachines? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep constructeur-installateur landbouwmachines. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je constructeur-installateur landbouwmachines wordt.

 

Wat is een Constructeur-installateur Landbouwmachines?

Zoals de functietitel doet vermoeden is een Constructeur-installateur Landbouwmachines vooramelijk bezig met het bouwen, installeren, onderzoeken, onderhouden en repareren van landbouwmachines. Dit zijn motoren, machines en mechanische werktuigen die in de landbouw worden ingezet.

Als Constructeur-installateur Landbouwmachines inspecteer en test je de nieuwe machines die je met collega's in elkaar hebt gezet om te zien of ze voldoen aan de gestelde eisen en standaarden. Wanneer dat nodig mocht zijn demonteer je nieuwe of oude machines die niet goed werken en vervang of repareer je onderdelen.

Je moet dus als Constructeur-installateur Landbouwmachines over veel technische kennis beschikken om te kunnen zien welke onderdelen welke defecten of slijtages vertonen. Wanneer je van een probleem verneemt moet je eigenlijk meteen al een idee hebben wat er aan de hand kan zijn, zodat je na de diagnose direct aan het herstel kan beginnen.

Na afloop van werkzaamheden ben je als Constructeur-installateur Landbouwmachines verantwoordelijk voor het proefdraaien van de machines of werktuigen en het afleveren van een juist functionerend product aan de klant.Wil je werken als Constructeur-installateur Landbouwmachines?

Werk je al als Constructeur-installateur Landbouwmachines en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Constructeur-installateur Landbouwmachines worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Constructeur-installateur Landbouwmachines, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Constructeur-installateur Landbouwmachines in één oogopslag

Netwerk:

 • boer
 • medewerker landbouw
 • medewerker werkplaats
 • constructeur-installateur landbouwmachines
 • monteur landbouwmachines
 • leidinggevende

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1700 tot €1950

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

8


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Constructeur-installateur Landbouwmachines

Wat verdient een Constructeur-installateur Landbouwmachines?

In de functie van Constructeur-installateur Landbouwmachines zul je een salaris ontvangen van ongeveer €1700 bruto per maand tot 1950 bruto per maand. Daar komen niet altijd uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden bij, maar bijvoorbeeld een kilometerregeling kan een optie zijn. Vooral wanneer je veel vanuit een monteursbedrijf wordt uitgestuurd naar diverse klanten.

Salarisschaal Constructeur-installateur Landbouwmachines

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Constructeur-installateur Landbouwmachines

Op zoek naar een nieuwe baan als Constructeur-installateur Landbouwmachines? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Constructeur-installateur Landbouwmachines. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Constructeur-installateur Landbouwmachines vacatures

Monteur Landbouwmachines, Bleiswijk
Intro Personeel
Welke machine gaan we vandaag samenstellen? Bij dit bedrijf heb jij als monteur landbouwmachines genoeg om aan te sleutelen, o.a. buisrailwagens, spuitrobots en transportwagens. Met behulp van technische tekeningen en …
Monteur landbouwmachines
Luba
Functieomschrijving New Holland, Ferris, Morbarck en Stihl, Je krijgt als mechanisch monteur zeker met deze merken te maken. Landbouwvoertuigen in alle soorten en maten komen voorbij. Aan jouw de taak …
Monteur Landbouwmachines
Intro Personeel
Welke machine gaan we vandaag samenstellen? Bij dit bedrijf heb jij als monteur landbouwmachines genoeg om aan te sleutelen, o.a. buisrailwagens, spuitrobots en transportwagens. Met behulp van technische tekeningen en mondelinge …
Monteur landbouwmachines
VNOM | Bemiddelaar in de techniek
Ben je op zoek naar een uitdagende baan met een acceptabele werkdruk als Monteur Landbouwmachines? Solliciteer dan direct! Als Monteur Landbouwmachines ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het …
Monteur landbouwmachines
Luba
Over de functie New Holland, Ferris, Morbarck en Stihl, Je krijgt als mechanisch monteur zeker met deze merken te maken. Landbouwvoertuigen in alle soorten en maten komen voorbij. Aan jouw …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Constructeur-installateur Landbouwmachines

Wat is de toekomst van Constructeur-installateur Landbouwmachines?

Er zijn weinig vacatures te vinden die bij de kennis en expertise van een Constructeur-installateur Landbouwmachines aansluiten. Er zijn dan ook niet heel veel functies in deze richting. Wanneer je eenmaal een passende baan hebt gevonden als monteur heb je nog wel de mogelijkheid iets te groeien. Zo kun je grotere of belangrijker projecten aannemen. Bijvoorbeeld een nieuwe machine construeren in plaats van een onderhoudsbeurten uitvoeren. Een andere optie is zelf meer coördinerend en leidinggevend werkt te verrichten, met eventueel de mogelijkheid zelf aan het hoofd van het bedrijf terecht te komen. Daar is alleen de technische kennis veel minder nodig en moet je meer weten van bedrijfsvoering.

Baankans Constructeur-installateur Landbouwmachines

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

8


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Constructeur-installateur Landbouwmachines worden: Opleidingen tot Constructeur-installateur Landbouwmachines

Wil je constructeur-installateur landbouwmachines worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Constructeur-installateur Landbouwmachines? 

De MBO opleidingen Landbouwmachinemonteur, Monteur Mobiele Werktuigen of Monteur landbouwmechanisatietechniek zijn allen een goede voorbereiding op de functie van Constructeur-installateur Landbouwmachines of Monteur Landbouwmachines. Gemiddeld duren de studies twee tot drie jaar en er is in die tijd vooral veel aandacht voor de technische kant van het beroep.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Constructeur-installateur Landbouwmachines

Er zijn geen opleidingen Constructeur-installateur Landbouwmachines aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Constructeur-installateur Landbouwmachines in werkt

Bekijk alle opleidingen Agrarisch & Milieu


Netwerk Constructeur-installateur Landbouwmachines

Met wie werkt een Constructeur-installateur Landbouwmachines samen? 

Enigszins afhankelijk van het seizoen kom je ook verschillende werkzaamheden en mensen tegen. In eerste instantie werk je voor een medewerker uit de landbouwsector die een probleem ondervindt met een machine, een nieuwe machine wil of een onderhoudsbeurt voor de machines nodig heeft. Op locatie of in de werkplaats werk je samen met andere monteurs of alleen aan het project waarvoor je bent ingezet. Je hebt een leidinggevende boven je, maar moet ook zeker zo goed kunnen luisteren naar de klant waar je langs gaat.


 • boer
 • medewerker landbouw
 • medewerker werkplaats
 • constructeur-installateur landbouwmachines
 • monteur landbouwmachines
 • leidinggevende
Constructeur-installateur Landbouwmachines


Organisaties waar een Constructeur-installateur Landbouwmachines werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Constructeur-installateur Landbouwmachines meestal werkt.

Waar werkt een Constructeur-installateur Landbouwmachines?

Het construeren, onderhouden en repareren van landbouwmachines is een dienst die wordt aangeboden met als doel winst te maken. Je bent als Constructeur-installateur Landbouwmachines dus werkzaam in de profit sector. Ook je klanten, afkomstig uit de landbouw, maken deel uit van de profit sector.

Meer weten over werken in de Installatie, Onderhoud & Reparatie?

Bekijk werken in Installatie, Onderhoud & Reparatie

Best beoordeelde werkgevers Constructeur-installateur Landbouwmachines

Waar kun je het beste werken als Constructeur-installateur Landbouwmachines? Hieronder vind je de best door de Constructeur-installateur Landbouwmachines beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Constructeur-installateur Landbouwmachines.

Competenties, Skills en Vaardigheden Constructeur-installateur Landbouwmachines:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Constructeur-installateur Landbouwmachines.

Welke competenties heeft een Constructeur-installateur Landbouwmachines nodig?

Een Constructeur-installateur Landbouwmachines heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Constructeur-installateur Landbouwmachines

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Constructeur-installateur Landbouwmachines passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Constructeur-installateur Landbouwmachines nodig? 

Een Constructeur-installateur Landbouwmachines moet hard kunnen werken om machines op tijd af te krijgen. Verzekerd zijn van eigen kennis en kunde helpt in efficiëntie evenals een hoog genoeg energieniveau. Je bent als Constructeur-installateur Landbouwmachines immers veel met je handen bezig en hebt veel praktische taken (Succesvolle werker).

Machines die met defecten binnenkomen moeten werkend weer worden afgeleverd. Dat betekent dat de Constructeur-installateur Landbouwmachines veel moet analyseren en bekijken om het probleem te achterhalen. Volhardend zijn is van belang wanneer in eerste instantie moeilijk te ontdekken is wat problemen geeft (Waarnemer).

Bekijk de persoonstypen voor Constructeur-installateur Landbouwmachines


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Constructeur-installateur Landbouwmachines

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Constructeur-installateur Landbouwmachines

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Constructeur-installateur Landbouwmachines

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Constructeur-installateur Landbouwmachines

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Constructeur-installateur Landbouwmachines dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Constructeur-installateur Landbouwmachines belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Constructeur-installateur Landbouwmachines. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Constructeur-installateur Landbouwmachines iets voor je?

Zou je graag Constructeur-installateur Landbouwmachines willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Constructeur-installateur Landbouwmachines bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Constructeur-installateur Landbouwmachines

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar