Copy Trader Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Copy Trader? Lees de functieomschrijving.

Copy Trader is niet zozeer een functie, maar meer een wijze van geld verdienen die je zelf vanuit huis kunt uitvoeren. Je handelt in aandelen van bedrijven, waarbij je gebruikmaakt van de strategieën van bekende (Social) Traders. Je bepaalt dus niet zelf waar je in gaat handelen, maar ‘kopieert’ (automatisch) wat succesvolle Traders doen. In feite doe je als Copy Trader wat bijvoorbeeld grote pensioenfondsen ook doen: je spreidt het kapitaal dat je wilt verhandelen over meerdere beleggingen om zo het risico te verkleinen. Je bepaalt zelf welke Traders je volgt en met hoeveel geld. De rest gaat automatisch.
 
Om als Copy Trader aan de slag te gaan  kun je je aanmelden bij grote brokers die  een community van Traders hebben en Copy Trading aanbieden.  Deze brokers bieden hun klanten informatie aan over Traders, zoals hun resultaten en hoeveel geld zij meestal verhandelen. Op basis van die informatie kun je als Copy Trader kiezen welke Traders je zou willen kopiëren. In zekere zin investeer je als Copy Trader dus in mensen (andere investeerders) i.p.v. in de traditionele zaken zoals grondstoffen, wisselkoersen of aandelen in bedrijven. Het is daardoor van belang dat je weet hoe deze investeerders te werk gaan. Copy Trading is dus sterk gelinkt aan Social Trading.
 

Wil je werken als Copy Trader?

Werk je al als Copy Trader en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Copy Trader worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Copy Trader, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Copy Trader in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Broker
  • Social Trader

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Copy Trader

Wat verdient een Copy Trader?

Wat je per maand bruto kunt verdienen als Copy Trader hangt af van hoeveel geld je belegt en van de rendementen van de traders die je kopieert.
 
Als je voor jezelf werkt, zijn er geen secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk heb je dan wel het voordeel dat je je eigen tijd kunt indelen.
 

Salarisschaal Copy Trader

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Copy Trader

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Copy Trader

Hoe goed is de toekomst voor de Copy Trader? 

Een Copy Trader is een redelijk nieuw beroep dat je voor jezelf doet: op dit moment zijn er geen vacatures voor in Nederland. Er zijn geen doorgroeimogelijkheden, maar door de ervaring die je opdoet zou je wel kunnen overwegen om voor jezelf te gaan traden of voor een broker aan de slag te gaan als (Social) Trader.

Baankans Copy Trader

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Copy Trader worden: Opleidingen tot Copy Trader

Hoe word je een Copy Trader? 

Net als het normale traden leer je Copy Trading in principe in de praktijk. Omdat je succesvolle traders ‘kopieert’ heb je echter zelf minder kennis van traden nodig. Een HBO-diploma in de richting van economie, accountacy of wiskunde is wel handig.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Copy Trader

Meer opleidingen Copy Trader

Weet je nog niet of je Copy Trader wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Copy Trader of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Copy Trader

Met wie werkt een Copy Trader samen? 

Een Copy Trader heeft vooral contact met zijn broker. Verder is hij vaak actief lid van een broker community waar hij veel contact heeft met (Social) traders en andere Copy Traders. Dit is vooral op online platforms.


  • Broker
  • Social Trader
Copy Trader


Organisaties waar een Copy Trader werkzaam is

Waar werkt een Copy Trader meestal? 

Er zijn geen organisaties die werk als Copy Trader aanbieden. Je werkt voor jezelf en je doel is geld verdienen. Het beroep past dus het best onder de noemer 'profit'. 

Meer weten over werken in de Accountancy & Finance?

Bekijk werken in Accountancy & Finance

Best beoordeelde werkgevers Copy Trader

Waar kun je het beste werken als Copy Trader? Hieronder vindt je de best door de Copy Trader beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Copy Trader.

Competenties, Skills en Vaardigheden Copy Trader:

Welke competenties heeft een een Copy Trader nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Copy Trader

Wat voor persoonlijkheid heb je als Copy Trader nodig? 
Persoonstypen die passen bij een Copy Trader zijn Waarnemer en Succesvolle Werker.
 
Om succesvol te kunnen zijn, moet een Copy Trader risico’s durven nemen zonder al te roekeloos te werk te gaan. Hij moet snel beslissingen kunnen nemen en stressbestendig zijn (Succesvolle Werker).
 
Daarnaast is een Copy Trader goed in observeren en analyseren. Wat doet de beurs? Hoe doen de diverse traders (bij mijn broker) het? Moet ik mijn strategie aanpassen? Een Copy Trader is analytisch en inzichtelijk (Waarnemer).
 

Bekijk de persoonstypen voor Copy Trader


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Copy Trader

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Copy Trader

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Copy Trader

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Copy Trader

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Copy Trader dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Copy Trader belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Copy Trader. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Copy Trader iets voor je?

Zou je graag Copy Trader willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Copy Trader bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Copy Trader

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar