Boeken Copy Trader

Een Copy Trader is een redelijk nieuw beroep dat je voor jezelf doet: op dit moment zijn er geen vacatures voor in Nederland. Er zijn geen doorgroeimogelijkheden, maar door de ervaring die je opdoet zou je wel kunnen overwegen om voor jezelf te gaan traden of voor een broker aan de slag te gaan als (Social) Trader.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Copy Trader. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Copy Trader. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Copy Trader die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Copy Trader:

Social Trading For Beginners:

Social Trading For Beginners:

Social Trading For Beginners: - Engels | E-book | 9781537828701

social trading has grown by over 150% in the past two years with sites like eToro gaining over 2 million users. Y You can join in today and start making money just like the pros with no learning. In this guide book we will go though: - The best social trading platforms How to choose …