Opleidingen of training Credit Controller Eindhoven

Zoek je een opleiding Credit Controller in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Credit Controller die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Credit Controller Eindhoven

Zou je graag Credit Controller willen worden? Of ben je al Credit Controller en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Credit Controller in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Credit Controller in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Credit Controller in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Credit Controller

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Credit Controller

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Credit Controller

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Credit Controller? 

Voor de functie van Credit Controller heeft men een HBO diploma nodig, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie. Daarbij wordt ook meestal een aantal jaar (drie tot vijf) in de debiteurenadministratie gevraagd. Een extra cursus volgen is verstandig en verhoogt de kansen. Dat geldt ook voor een lidmaatschap van de Vereniging voor Credit Management (VVCM). Deze vereniging heeft als doel om de kwaliteit van het beroep te verhogen, door onder andere onderzoek te doen en metingen te verrichten.

Het begrijpen van de Engelse taal is vaak een must, evenals het goed gebruik kunnen maken van boekhoudkundige programma's, Officeprogramma's en SAP-programma's.


Filter