Docent Kroatisch Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent Kroatisch? Lees de functieomschrijving.

De docent Kroatisch geeft les in het vak Kroatisch.

De docent Kroatisch geeft les op het volwassenenonderwijs of op een MBO/HBO opleiding (bijvoorbeeld een opleiding tot tolk, steward of een talenopleiding). Ook kan de docent Kroatisch freelance cursussen/workshops/lessen Kroatisch geven. De docent Kroatisch geeft les in alle facetten van het vak Kroatisch. Hij leert zijn leerlingen/studenten hoe ze in het Kroatisch kunnen communiceren, leert ze in het Kroatisch schrijven, leert ze Kroatisch lezen en leert ze de verschillende taalvormen en taalregels die in het Kroatisch van pas zijn. De docent Kroatisch ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten mondelinge en schriftelijke opdrachten, huiswerk, toetsen en tentamens en kijkt deze na, bespreekt deze met de leerlingen/studenten en becijfert deze. Naar aanleiding van al het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les kan de docent Kroatisch de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er beter kan en hoe hij ze daarbij het beste kan begeleiden. Indien nodig kan hij ze dan ook individuele begeleiding of extra tips, opdrachten en adviezen bieden.

De docent Kroatisch heeft zelf veel verstand van de Kroatische taal, kan vloeiend Kroatisch spreken en kan de taal zelf goed lezen en schrijven. Hij weet zijn kennis en visie op het gebied van het vak Kroatisch op een rustige, interessante en educatieve manier aan zijn leerlingen/studenten over te brengen. Hij is goed verstaanbaar, heeft een rustig spreektempo en weet zijn leerlingen zowel individueel als groepsgericht goede begeleiding te geven. Ook durft hij ook streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen en om de leerlingen/studenten zo goed mogelijk te motiveren en begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent Kroatisch ook aanwezig bij vergaderingen om met zijn collega's de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleidingen en de school.

Wil je werken als Docent Kroatisch?

Werk je al als Docent Kroatisch en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent Kroatisch worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent Kroatisch, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent Kroatisch in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Collega's
  • Leerlingen/studenten
  • Directeur van de school

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent Kroatisch

Wat verdient een Docent Kroatisch?

De docent Kroatisch die werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1500,- en €2200,- bruto per maand. De docent Kroatisch die alleen freelance cursussen/workshops/lessen geeft mag zijn eigen tarief bepalen; hiervoor valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Salarisschaal Docent Kroatisch

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent Kroatisch

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent Kroatisch

Hoe goed is de toekomst voor de Docent Kroatisch? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent Kroatisch is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid al moet de docent Kroatisch wel op zoek gaan naar een school waar het vak wordt gegeven en een relevant diploma hebben behaald. Daarnaast kan de docent Kroatisch de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook freelance cursussen/lessen/workshops Kroatisch te gaan geven of, naast zijn rol als docent, ook nog een andere rol binnen het onderwijs op zich te nemen (bijvoorbeeld een mentorrol).

Baankans Docent Kroatisch

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent Kroatisch worden: Opleidingen tot Docent Kroatisch

Hoe word je een Docent Kroatisch? 

De docent Kroatisch heeft de opleiding Kroatisch of een cursus/training Kroatisch gevolgd of is een native speaker Kroatisch en is na het behalen van een onderwijsbevoegdheid les in het vak Kroatisch gaan geven.

De 2 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent Kroatisch

Blended Learning Kroatisch (20 klokuren ind. les en 40 klokuren online
Ontdek de voordelen van Blended Learning: leren op de manier die u het plezierigst vindt. Samen met u kiezen we de trainingsvormen die het best bij uw werksituatie en leerstijl …
BVC | overige talen | individuele taalcursus | 30 uur
BVC | Berlitz Virtual Classroom Overal in Nederland, én daarbuiten! Overige talen: Amhaars, Arabisch, Bengaals, Bosnisch, Bulgaars, Kantonees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Farsi, Fins, Gaelic, Iers, Grieks, Gujarati, Haïtiaans, Creolools, Hebreeuws, …
Meer opleidingen Docent Kroatisch

Weet je nog niet of je Docent Kroatisch wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent Kroatisch of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent Kroatisch

Met wie werkt een Docent Kroatisch samen? 

Het netwerk van de docent Kroatisch bestaat uit zijn collega's, zijn leerlingen/studenten, de directeur van de school.


  • Collega's
  • Leerlingen/studenten
  • Directeur van de school
Docent Kroatisch


Organisaties waar een Docent Kroatisch werkzaam is

Waar werkt een Docent Kroatisch meestal? 

De docent Kroatisch werkt op een school en geeft les aan klassen op het volwassenenonderwijs of aan MBO of HBO klassen. Ook kan de docent Kroatisch freelance cursussen/lessen/workshops Kroatisch geven.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent Kroatisch

Waar kun je het beste werken als Docent Kroatisch? Hieronder vindt je de best door de Docent Kroatisch beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent Kroatisch.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent Kroatisch:

Welke competenties heeft een een Docent Kroatisch nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent Kroatisch

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent Kroatisch nodig? 

De docent Kroatisch is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak Kroatisch over op zijn leerlingen/studenten en geeft ze waar nodig individuele begeleiding, tips en adviezen. Ook is de docent Kroatisch een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten, spreekt hier met ze over en houdt hun tempo van werken en tempo van ontwikkeling nauwgezet bij om ze zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.

Bekijk de persoonstypen voor Docent Kroatisch


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent Kroatisch

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent Kroatisch

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent Kroatisch

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent Kroatisch

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent Kroatisch dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent Kroatisch belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent Kroatisch. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent Kroatisch iets voor je?

Zou je graag Docent Kroatisch willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent Kroatisch bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent Kroatisch

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar