Docent regie fictie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent regie fictie? Lees de functieomschrijving.

De docent regie fictie geeft les in het vak regie fictie.

De docent regie fictie geeft les op een filmacademie, een film en media opleiding of een andere opleiding met de richting televisie, media of film. Ook kan hij workshops of cursussen geven. De docent regie fictie geeft zijn leerlingen of studenten les in alle facetten rondom het regisseren van fictie films en televisieprogramma's (waaronder komedies, thrillers, horrorfilms, of dramafilms). Zo leert hij zijn leerlingen hoe ze een film of televisieprogramma moeten regisseren, hoe ze spelers moeten casten, locaties moeten zoeken en hoe ze dingen moet plannen, om moeten gaan met de verschillende crewleden en hoe ze een bepaalde sfeer kunnen creëren en neerzetten.

De docent regie fictie ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten (ook zelf ontwikkelde en geschreven) opdrachten, huiswerk, projecten, toetsen en tentamens die hij vervolgens nakijkt, bespreekt en becijfert. De docent regie fictie helpt zijn leerlingen zich te ontwikkelen binnen het regievak en geeft waar nodig individuele begeleiding.

De docent regie fictie heeft zelf veel verstand van het regisseren van films en kan deze kennis op een leuke, educatieve en interessante manier op zijn leerlingen/studenten overbrengen.

Naast zijn werk als docent regie fictie zal hij ook helpen de opleiding te verbeteren en bespreken door aanwezig te zijn bij vergaderingen en kan hij les geven in andere vakken op de opleiding waar hij werkzaam is.

Wil je werken als Docent regie fictie?

Werk je al als Docent regie fictie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent regie fictie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent regie fictie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent regie fictie in één oogopslag

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Mensen uit het vak
 • Directeur van de school

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent regie fictie

Wat verdient een Docent regie fictie?

Het salaris van de docent regie fictie ligt (afhankelijk van de school waar hij werkt en het aantal jaren werkervaring) tussen de €1200,- en €2100,- bruto per maand. De docent regie fictie die freelance workshops/cursussen/lessen geeft kan zijn eigen prijs bepalen; voor de freelance docent regie fictie valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Salarisschaal Docent regie fictie

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent regie fictie

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent regie fictie

Hoe goed is de toekomst voor de Docent regie fictie? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent regie fictie is gemiddeld. Er is werk, maar er zijn vrij weinig opleidingen met betrekking tot film in Nederland dus het kan moeilijk zijn om een baan in het onderwijs te krijgen. Wel kan de docent regie fictie als dat niet lukt ook freelance cursussen/lessen/workshops gaan geven en daarnaast werken als regisseur.

Baankans Docent regie fictie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent regie fictie worden: Opleidingen tot Docent regie fictie

Hoe word je een Docent regie fictie? 

De docent regie fictie heeft zelf een opleiding tot regisseur gedaan en daar een diploma behaald en is na enige jaren werkervaring les gaan geven in het vak van regie fictie. Ook kan hij een onderwijsbevoegdheid hebben behaald.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent regie fictie

Meer opleidingen Docent regie fictie

Weet je nog niet of je Docent regie fictie wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent regie fictie of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent regie fictie

Met wie werkt een Docent regie fictie samen? 

Het netwerk van de docent regie fictie bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, mensen uit het vak en de directeur van de school.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Mensen uit het vak
 • Directeur van de school
Docent regie fictie


Organisaties waar een Docent regie fictie werkzaam is

Waar werkt een Docent regie fictie meestal? 

De docent regie fictie werkt op een MBO of HBO opleiding met de richting film of geeft freelance cursussen/lessen/workshops.

Meer weten over werken in de Creatief & Design?

Bekijk werken in Creatief & Design

Best beoordeelde werkgevers Docent regie fictie

Waar kun je het beste werken als Docent regie fictie? Hieronder vindt je de best door de Docent regie fictie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent regie fictie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent regie fictie:

Welke competenties heeft een een Docent regie fictie nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent regie fictie

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent regie fictie nodig? 

De docent regie fictie is een echte waarnemer. Hij kan goed observeren, werkt accuraat en weet precies hoe hij bepaalde beelden kan neerzetten. Hij let goed op zijn leerlingen en hun ontwikkelingen en geeft ze waar nodig individuele begeleiding.

Daarnaast is de docent regie fictie een gever en levensgenieter. Hij geeft zijn kennis op het gebied van regie fictie over op zijn leerlingen/studenten en heeft van zijn hobby (filmmaken) zijn beroep gemaakt.

Bekijk de persoonstypen voor Docent regie fictie


Gever


Lees meer

Levensgenieter


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent regie fictie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent regie fictie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent regie fictie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent regie fictie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent regie fictie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent regie fictie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent regie fictie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent regie fictie iets voor je?

Zou je graag Docent regie fictie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent regie fictie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent regie fictie

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar