Opleidingen of training Elektricien Zwolle

Zoek je een opleiding Elektricien in Zwolle? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Elektricien die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Elektricien Zwolle

Zou je graag Elektricien willen worden? Of ben je al Elektricien en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Elektricien in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Elektricien in Zwolle:

NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning (Dag)

NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning (Dag) | regio Zwolle

Zonder elektrotechnische opleiding toch werkzaamheden mogen uitvoeren? Volg de training NEN 3840 Voldoende onderricht persoon hoogspanning binnen de Hoogspanningstechniek! Verricht jij in je werk eenvoudige werkzaamheden aan elektrotechnische installaties of wil je door je werkgever benoemd worden tot NEN 3840 …

  • Onderwerp opleiding Elektricien
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 420,00
  • Duur 1 dag
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Elektricien

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Elektricien

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Hoe word je een Elektricien? 

Om aan de slag te kunnen als Elektricien moet je een technische opleiding gevolgd hebben. Zo kan je op het VMBO een technische kant kiezen. Daarna kan je een vervolgopleiding volgen. Denk hierbij aan MBO Elektrotechnische installaties of HBO Elektrotechniek.

Ook zijn er voor de Elektricien aanvullende opleidingen te volgen. Een Elektricien die aanvullende vakdiploma’s haalt, kan zo bijvoorbeel daan de slag als elektrotechnisch installateur.


Filter