Boeken Elektrotechnicus

De lagere tot middelbaar opgeleide Elektrotechnicus heeft gemiddelde mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

De Elektrotechnicus kan binnen de organisatie doorgroeien naar functies met meer verantwoordelijkheden. Men dient hiervoor wel, al dan niet op kosten van de werkgever in ruil voor de garantie dat de werknemer enkele jaren bij de werkgever blijft, te beschikken over de vereiste diploma's. Daarnaast is het mogelijk voor mensen die gedreven worden door het beroep Elektrotechnicus zelf om binnen de huidige functie werkzaam te blijven gedurende langere tijd.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om voor de 'concurrent' te gaan werken. Er kunnen diverse redenen voor zijn waarom mensen dit zouden doen, zoals ontevredenheid met de organisatie, collega's of gebrek aan doorgroeimogelijkheden.

Tevens zou het zo kunnen zijn dat de Elektrotechnicus een HBO-opleiding gaat volgen, waardoor hij/zij zich een Elektrotechnisch Ingenieur mag gaan noemen. Voor deze functie is het arbeidsmarktperspectief goed en zijn er goede  doorgroeimogelijkheden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Elektrotechnicus. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Elektrotechnicus. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Elektrotechnicus die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 2 beste boeken voor een Elektrotechnicus:

NEN 3140 voor elektrotechnici

NEN 3140 voor elektrotechnici

NEN 3140 voor elektrotechnici - Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789463740586 | 150 pagina's

"In dit boek wordt uitgelegd wie aan elektrische installaties mogen werken en hoe voor een veilige werkplek gezorgd moet worden.

NEN 3140 voor elektrotechnici

NEN 3140 voor elektrotechnici

NEN 3140 voor elektrotechnici - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789491046063 | 100 pagina's

NEN 3140 voor elektrotechnici 1e druk is een boek van R.E.M. Groenewegen. ISBN 9789491046063 Er is geen bedrijf dat ontkomt aan elektrische installaties en elektrische apparatuur. Werkzaamheden daaraan zijn nooit geheel zonder risico. Het is noodzakelijk gebleken om de organisatie en werkwijze goed te regelen. Nog steeds vallen er jaarlijks onnodig slachtoffers doordat zaken niet …