Opleidingen of training Helpende Groningen

Zoek je een opleiding Helpende in Groningen? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Helpende die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Helpende Groningen

Zou je graag Helpende willen worden? Of ben je al Helpende en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Helpende in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Helpende in Groningen:

Helpende Zorg en Welzijn MBO 2 BBL

Helpende Zorg en Welzijn MBO 2 BBL | regio Groningen

Werk je graag met mensen, ben je een doener met een servicegerichte houding en weet je van aanpakken? Zoek je een beroep met veel afwisselende werkzaamheden waarin mensen op je kunnen rekenen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! Als Helpende …

 • Onderwerp opleiding Helpende
 • Lesmethode Klassikaal
 • Prijs € 625,00
 • Duur 1 jaar
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Helpende

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Helpende

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit

Online Cursussen & Trainingen Helpende

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Helpende. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Helpende nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

MBO Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)

MBO Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)

Een Helpende Zorg en Welzijn biedt praktische hulp aan verschillende cliënten/zorgvragers. De cliënten zijn mensen van alle leeftijden met een (chronische) ziekte, psychiatrische probleem, verslaving of een handicap. Je ondersteunt of begeleidt de cliënt/zorgvrager thuis of in een andere woonomgeving zoals een zorginstelling …

 • Onderwerp opleiding Helpende
 • Lesmethode E-Learning
 • Prijs € 3.999,00
 • Duur 18 maanden

Hoe word je een Helpende? 

Om Helpende Zorg en Welzijn te worden is een opleiding vaak wel gewenst. Er is een opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Dit is een basisberoepsopleiding (MBO opleiding) op niveau 2.

Deze opleiding is een competentiegerichte opleiding en dit is voor velen de instap opleiding om in de zorg aan de slag te kunnen. 

De opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 biedt de kennis om op de verschillende specialisaties aan de slag te gaan:

 • Helpende Welzijn
 • Helpende Verzorgdende
 • Helpende Thuiszorg

 


Filter