Opleidingen of training Huismeester Den Haag

Zoek je een opleiding Huismeester in Den Haag? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Huismeester die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Huismeester Den Haag

Zou je graag Huismeester willen worden? Of ben je al Huismeester en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Huismeester in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Huismeester in Den Haag:

Huismeester (bode, conciërge, handyman) incompany

Huismeester (bode, conciërge, handyman) incompany | regio Den Haag

Huismeester Facilitair 1 Algemeen Je bent een belangrijk aanspreekpunt op jouw locatie voor de gebruikers. Je houdt toezicht op het juiste gebruik van kopieermachines, je waarschuwt de monteur als een installatie gebreken vertoont en je begeleidt leveranciers bij het afleveren van hun goederen. Je bent …

  • Onderwerp opleiding Huismeester
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Huismeester

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Huismeester

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit

Hoe word je een Huismeester? 

Om Huismeester te worden is geen speciale opleiding vereist. Middelbare school met eventueel wat cursussen op MBO niveau (over gas, water, elektra en onderhoud) is voldoende.  Het beroep van Huismeester is dus een zeer toegankelijk beroep en kan door vrijwel iedereen beoefend worden.

De opleiding Facilitaire Dienstverlening (MBO) is een goede basis.


Filter