Opleidingen of training Inkomensconsulent Den Haag

Zoek je een opleiding Inkomensconsulent in Den Haag? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Inkomensconsulent die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Inkomensconsulent Den Haag

Zou je graag Inkomensconsulent willen worden? Of ben je al Inkomensconsulent en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Inkomensconsulent in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Inkomensconsulent in Den Haag:

Opleiding tot Inkomensconsulent

Opleiding tot Inkomensconsulent | regio Den Haag

Algemeen Een Inkomensconsulent bij een gemeente behandelt aanvragen voor de Participatiewet en aanverwante regelgeving. Hij is tevens het aanspreekpunt voor cliënten en heeft kennis van alle wetten in de sociale zekerheid. Hiermee zorgen zij dat mensen datgene krijgen waar zij …

  • Onderwerp opleiding Inkomensconsulent
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 3.795,00
  • Duur 17 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Inkomensconsulent

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Inkomensconsulent

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit

Hoe word je een Inkomensconsulent? 

Om als Inkomensconsulent aan de slag te kunnen, moet de Inkomensconsulent een HBO opleiding gevolgd hebben. Kennis van de diverse wet- en regelgeving rondom uitkeringen en bijstand is van groot belang. Een opleiding zoals Sociaal Juridische Dienstverlening (HBO) sluit om deze reden goed aan op de functie van Inkomensconsulent.


Filter