Kermisexploitant Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Kermisexploitant? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep kermisexploitant. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je kermisexploitant wordt.

 

Wat is een Kermisexploitant?

Een kermisexploitant is degene die een of meerdere kermisattracties beheert. Een kermisattractie heet onder kermispersoneel ook wel een spul, en een kermisexploitant daarom ook wel een spullenbaas.

De kermisexploitant is dus de eigenaar van een of meerdere kermisattracties. Hij kan nieuwe kermisattracties laten maken of juist oude verkopen. Met deze attracties, die hij dus ook onderhoudt (of laat onderhouden), staat hij de ene keer op deze, dan weer op een andere kermis. Zo probeert hij zo veel mogelijk winst op zijn attracties te maken.Wil je werken als Kermisexploitant?

Werk je al als Kermisexploitant en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Kermisexploitant worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Kermisexploitant, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Kermisexploitant in één oogopslag

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Kermisexploitant
  • Kermismedewerker

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Kermisexploitant

Wat verdient een Kermisexploitant?

De kermisexploitant is in principe een ondernemer, wiens salaris afhangt van het eigen succes. Sommige kermisattracties zijn op de ene plek populairder dan andere, maar op de andere plek weer niet. Naamsbekendheid helpt wat, maar ook weer niet altijd. Ook vinden sommige mensen een bepaalde prijs te hoog, terwijl een lage prijs misschien weer voor niet genoeg inkomsten zorgt. Het is maar net hoe de exploitant op deze factoren inspeelt. Een slechte maand betekent een mager inkomen, een goede maand betekent een positiever resultaat.

Salarisschaal Kermisexploitant

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Kermisexploitant

Er zijn geen vacatures Kermisexploitant aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Kermisexploitant in werkt.

Meer weten over de sector waar een Kermisexploitant in werkt

Bekijk werken in Kunst & Cultuur & Entertainment

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Kermisexploitant

Wat is de toekomst van Kermisexploitant?

Het arbeidsmarktperspectief voor de kermisexploitant is niet duidelijk te beschrijven. Beginnen als kermisexploitant (al helemaal van buitenaf) is altijd een risico. Iedereen met een startkapitaal kan in principe kermisexploitant worden, maar zodra veel mensen dit doen daalt voor alle kermisexploitanten de kans dat ze er een fatsoenlijk inkomen uithalen. Doorgroeimogelijkheden zijn er praktisch niet. Als kermisexploitant kun je hooguit meer attracties aankopen, of je marketingkennis omzetten naar een ander vakgebied natuurlijk.

Baankans Kermisexploitant

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Kermisexploitant worden: Opleidingen tot Kermisexploitant

Wil je kermisexploitant worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Kermisexploitant? 

Er bestaat geen opleiding voor kermisexploitant. Veel exploitanten zijn hun hele leven al op andere manieren bij de kermis betrokken voor ze kermisexploitant worden. Toch kan een buitenstaander ook kermisexploitant worden, het enige dat het beroep vereist is durf en een avontuurlijk karakter: het beroep vraagt allereerst om een flinke investering, en vervolgens om een hoop door het land reizen om deze investering terug te verdienen.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Kermisexploitant

Er zijn geen opleidingen Kermisexploitant aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Kermisexploitant in werkt

Bekijk alle opleidingen Kunst & Cultuur & Entertainment


Netwerk Kermisexploitant

Met wie werkt een Kermisexploitant samen? 

De kermisexploitant zal naast met de kermismedewerkers vooral contact hebben met andere kermisexploitanten, uit welke het grootste deel van zijn netwerk bestaat.


  • Kermisexploitant
  • Kermismedewerker
Kermisexploitant


Organisaties waar een Kermisexploitant werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Kermisexploitant meestal werkt.

Waar werkt een Kermisexploitant?

De kermisexploitant is in principe een ondernemer en werkt zelfstandig (soms wel met personeel).

Meer weten over werken in de Bijzonder / Humor?

Bekijk werken in Bijzonder / Humor

Best beoordeelde werkgevers Kermisexploitant

Waar kun je het beste werken als Kermisexploitant? Hieronder vind je de best door de Kermisexploitant beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Kermisexploitant.

Competenties, Skills en Vaardigheden Kermisexploitant:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Kermisexploitant.

Welke competenties heeft een Kermisexploitant nodig?

Een Kermisexploitant heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Kermisexploitant

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Kermisexploitant passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Kermisexploitant nodig? 

De kermisexploitant heeft in ieder geval iets van de Levensgenieter. De echte kermisexploitant is geen kermisexploitant om er rijk van te worden, maar omdat het, zoals wel gezegd wordt, “in zijn bloed zit”. Het beroep vereist een positieve instelling en opportunisme. Daarnaast is de kermisexploitant wel bereid voor zijn geld te werken, en weet hij dat de bezoekers niet aan komen waaien (Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Kermisexploitant


Levensgenieter


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Kermisexploitant

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Kermisexploitant

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Kermisexploitant

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Kermisexploitant

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Kermisexploitant dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Kermisexploitant belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Kermisexploitant. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Kermisexploitant iets voor je?

Zou je graag Kermisexploitant willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Kermisexploitant bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Kermisexploitant

Tom

De nieuwe generatie kermisexploitant zijn niet zeldzaam hooggeschoold., er gaat zeer veel geld om in deze wereld en de risico's zijn groot. Kermisexploitanten zijn doorzetters maar vooral ook vaak slimme zakenlui die extreem hoge bedragen moeten neertellen om een standplaats te kunnen bemachtigen. Steeds vaker zoeken de Nederlandse kermisexploitanen hun heil in het buitenland. 

Willem

Helemaal mee eens,zoals ik begonnen ben (50 jr.geleden)lukt niet meer.Gr.

Johnnie

Mij nog wel hoor Willem.

Steve

En het gaat mij ook lukken.Gr.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar