Boeken Leidekker

Het arbeidsmarktperspectief voor de leidekker in spe is karig. Er zijn maar weinig leidekkersbedrijven in Nederland, en deze groeien ook niet met een dusdanig tempo dat er de komende jaren heel veel banen beschikbaar zullen komen. Dakdekker is een vergelijkbaar beroep met een beter arbeidsmarktperspectief. Geen van beide heeft echter een positief perspectief qua doorgroeimogelijkheden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Leidekker. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Leidekker. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Leidekker die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Leidekker:

Job Roadmap

Job Roadmap

Job Roadmap - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789402122305 | 78 pagina's

Persoonlijkheid en daarmee gedrag is van grote invloed op de mate waarin een sollicitant succesvol een (andere) baan zal vinden. In de Job Roadmap wordt helder uiteengezet welke persoonlijkheidstypen er zijn en op welke wijze deze een succesvolle sollicitatie kunnen ondersteunen of juist in de weg kunnen staan. Hoe ga ik om met solliciteren als …