Boeken Levensmiddelentechnoloog

De arbeidsmarkt is competitief en daardoor gunstig voor de Levensmiddelentechnoloog, maar de verdere doorgroeimogelijkheden zijn sterk afhankelijk van de sector en het bedrijf waarin men komt te werken. Deze zijn dus niet te voorspellen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Levensmiddelentechnoloog. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Levensmiddelentechnoloog. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Levensmiddelentechnoloog die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 100 beste boeken voor een Levensmiddelentechnoloog:

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation - Engels | Hardcover | 9781603582865 | 17 juni 2013 | 528 pagina's

Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience making sauerkraut or yogurt, and in-depth enough to provide greater understanding and insight for experienced practitioners.

Banketbakkersproducten

Banketbakkersproducten

Banketbakkersproducten - Nederlands | Paperback | 9789491849220 | 01 augustus 2013 | 296 pagina's

Hoe maak ik zoute en/of kaaskoekjes? Hoe maak ik eenvoudige chocoladeproducten en/of hoe luxe bonbons? Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen van meer dan 300 banketproducten. U vindt in dit boek niet alleen recepten voor het maken van koekjes, appeltaarten en slagroomtaarten. Nee, ook recepten voor het maken van amandelkoek, bavaroisegebak, hartige, zoute en …

Evidence-based voedingsleer. Eten en weten

Evidence-based voedingsleer. Eten en weten

Evidence-based voedingsleer. Eten en weten - Nederlands | Paperback | 9789044132755 | 21 september 2015 | 391 pagina's

De voedingswetenschap is zeer complex. Boodschappen die bedacht zijn door marketingafdelingen van grote bedrijven en commerciële vermageringsdiëten, zaaien verwarring bij de consument. De wetenschap wil er het fijne van weten. Wat is zeker waar en wat is zeker niet waar? Op welke vragen heeft de wetenschap tot dusver geen antwoord? Misschien is ze zich van …

Designing Great Beers

Designing Great Beers

Designing Great Beers - Engels | Paperback | 9780937381502 | 26 januari 1998 | 390 pagina's

Author Ray Daniels provides the brewing formulas, tables, and information to take your brewing to the next level in this detailed technical manual.

De professor als proefkonijn

De professor als proefkonijn

De professor als proefkonijn - Nederlands | Paperback | 9789025907792 | 26 mei 2020 | 240 pagina's

‘De professor als proefkonijn. Een hoopvol perspectief op migraine’ van Irene van Staveren is het persoonlijke verslag van een patiënt op zoek naar genezing. ‘De professor als proefkonijn’ is het persoonlijke verslag van een uitbehandelde migrainepatiënt. Toen de artsen Irene van Staveren niet verder konden helpen, ging ze zelf op onderzoek uit. Zij verdiepte zich …

Kaas Encyclopedie | Christian Callec

Kaas Encyclopedie | Christian Callec

Kaas Encyclopedie | Christian Callec - Nederlands | Hardcover | 9789039604977 | 256 pagina's

Dit naslagwerk is bedoeld voor alle kaasliefhebbers, maar ook voor iedereen die in een kaaswinkel of op een kaasafdeling werkt. Door de grote hoeveelheid nieuwe, al dan niet trendy kazen en de 'heropleving' van een aantal vergeten, klassieke kazen is het aanbod bijna niet meer te overzien.In deze encyclopedie vindt u uitgebreide informatie over het …

500 cocktails

500 cocktails

500 cocktails - Nederlands | Hardcover | 9789059209060 | 06 november 2008 | 288 pagina's

Dit uitgebreide cocktailboek vormt voor iedere gastheer of gastvrouw een inspiratiebron om dranken te mixen. Als u altijd al thuis cocktails heeft willen maken, maar gewoon niet wist waar u moest beginnen, is dit boek uw steun en toeverlaat. Er staan tips in over alle aspecten van het vak, van het versieren van de glazen …

Wijnroutes Nederland en België

Wijnroutes Nederland en België

Wijnroutes Nederland en België - Nederlands | Hardcover | 9789021583488 | 28 september 2021 | 192 pagina's

In ‘Wijnroutes Nederland en België’ neemt Barbara Haverkamp je mee naar de mooiste wijngaarden dicht bij huis. Met prachtige foto’s, interviews en heel veel achtergrondinformatie. In ‘Wijnroutes Nederland en België’ gaat Barbara Haverkamp van De Wijnwijven en Grapefinds op bezoek bij de leukste wijngaarden dicht bij huis. Zo is er één waar klassieke muziek wordt …

Hoe smaakt het?

Hoe smaakt het?

Hoe smaakt het? - Nederlands | Paperback | 9789463013932 | 08 maart 2022 | 180 pagina's

Hoe komt het dat je proeft wat je proeft, en ruikt wat je ruikt? Er bestaan tal van boeken over lekker eten, maar slechts weinig boeken leggen uit hoe het komt dat je ‘lekker’ van ‘vies’ kunt onderscheiden. Proeven doe je met je tong en ruiken met je neus, maar hoe werken ze eigenlijk? In …

De banaan

De banaan

De banaan - Nederlands | Paperback | 9789088031168 | 14 november 2022 | 160 pagina's

DE ONBEKENDE WERELD ACHTER ONS FAVORIETE FRUIT Midden vorige eeuw was de banaan in Nederland nog een exclusieve delicatesse. Nu is dit exotische fruit niet meer weg te denken uit de winkels. De banaan is ’s werelds meest gegeten fruit. Maar de banaan heeft het zwaar te verduren. Diverse soorten schimmels bedreigen de wereldwijde teelt. …

per pagina