Boeken Levensmiddelentechnoloog

De arbeidsmarkt is competitief en daardoor gunstig voor de Levensmiddelentechnoloog, maar de verdere doorgroeimogelijkheden zijn sterk afhankelijk van de sector en het bedrijf waarin men komt te werken. Deze zijn dus niet te voorspellen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Levensmiddelentechnoloog. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Levensmiddelentechnoloog. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Levensmiddelentechnoloog die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 100 beste boeken voor een Levensmiddelentechnoloog:

Meer dan veilig voedsel

Meer dan veilig voedsel - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401461436 | 272 pagina's

De uitdagingen binnen de voedingsindustrie zijn groot, de risico's nog groter. De consument, onzeker door de evoluties van de laatste tijd, wil keiharde garanties van de producent. Een doorgedreven kwaliteitsmanagement is nodig om aan die eisen te voldoen. Kwaliteit en voedselveiligheid worden een essentieel onderdeel om het voortbestaan van het bedrijf te garanderen. Een 'Food …

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation - Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9781603582865 | 528 pagina's

Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience making sauerkraut or yogurt, and in-depth enough to provide greater understanding and insight for experienced practitioners.

Veilig voedsel

Veilig voedsel - Nederlands | Druk: 3 | Paperback | 9789024418978 | 200 pagina's

Veilig voedsel 3e druk is een boek van Roelina Dijk uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024418978 De vraag naar veilig voedsel is groot. Jaarlijks worden 680.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Daarom is het waarborgen van veilig voedsel belangrijk op alle plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Denk aan cateraars, groot- …

Banketbakkersproducten

Banketbakkersproducten - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789491849220 | 296 pagina's

Banketbakkersproducten 1e druk is een boek van Nederlands Bakkerij Centrum uitgegeven bij Sidestone Press. ISBN 9789491849220 Hoe maak ik zoute en/of kaaskoekjes? Hoe maak ik eenvoudige chocoladeproducten en/of hoe luxe bonbons? Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen van meer dan 300 banketproducten. U vindt in dit boek niet alleen recepten voor het maken van …

Evidence-based voedingsleer. Eten en weten

Evidence-based voedingsleer. Eten en weten - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789044132755 | 391 pagina's

Evidence-based voedingsleer. Eten en weten 1e druk is een boek van Patrick Mullie uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044132755 De voedingswetenschap is zeer complex. Boodschappen die bedacht zijn door marketingafdelingen van grote bedrijven en commerci le vermageringsdi ten, zaaien verwarring bij de consument. De wetenschap wil er het fijne van weten. Wat is zeker waar en …

Amber Revolution

Amber Revolution - Engels | Hardcover | 9781623719661 | 300 pagina's

Designing Great Beers

Designing Great Beers - Engels | Druk: illustrated edition | Paperback | 9780937381502 | 404 pagina's

Author Ray Daniels provides the brewing formulas, tables, and information to take your brewing to the next level in this detailed technical manual.

Veilig voedsel

Veilig voedsel - Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789462363946

Veilig voedsel 2e druk is een boek van Roelina Dijk uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789462363946 De vraag naar veilig voedsel is groot. Jaarlijks worden 680.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Daarom is het waarborgen van veilig voedsel belangrijk op alle plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Denk aan cateraars, groot- …

Gastrophysics

Gastrophysics - Engels | Paperback | 9780241977743 | 256 pagina's

Aiming to fill a }Freakonomics{-like space in understandings of human eating habits, this title applies science and statistics to draw out the remarkable from why we enjoy what we enjoy eating, and the processes of flavour perception that bring these distinctions about Why do we consume 35% more food when eating with one more person, …

Introduction to Food Engineering

Introduction to Food Engineering - Engels | Druk: 5th edition | Hardcover | 9780123985309 | 892 pagina's

Long recognized as the bestselling textbook for teaching food engineering to food science students, this 5th edition transitions with today?s students from traditional textbook learning to integrated presentation of the key concepts of food engineering. Using carefully selected examples, Singh and Heldman demonstrate the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of …

per pagina