Boeken Levensmiddelentechnoloog

De arbeidsmarkt is competitief en daardoor gunstig voor de Levensmiddelentechnoloog, maar de verdere doorgroeimogelijkheden zijn sterk afhankelijk van de sector en het bedrijf waarin men komt te werken. Deze zijn dus niet te voorspellen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Levensmiddelentechnoloog. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Levensmiddelentechnoloog. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Levensmiddelentechnoloog die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 100 beste boeken voor een Levensmiddelentechnoloog:

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation - Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9781603582865 | 528 pagina's

Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their first experience making sauerkraut or yogurt, and in-depth enough to provide greater understanding and insight for experienced practitioners.

Veilig voedsel

Veilig voedsel

Veilig voedsel - Nederlands | Druk: 3 | Paperback | 9789024418978 | 200 pagina's

De vraag naar veilig voedsel is groot. Naar schatting worden jaarlijks 680.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Daarom is het waarborgen van veilig voedsel belangrijk op alle plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Denk aan cateraars, groot- en instellingskeukens, restaurants en de levensmiddelen producerende bedrijven. Consumenten moeten erop kunnen vertrouwen dat voedingsmiddelen …

Pocket Science 10 - Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer

Pocket Science 10 - Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer

Pocket Science 10 - Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789085716792 | 104 pagina's

Wat we eten gaat de komende jaren drastisch veranderen. Ons huidige voedselpatroon is onhoudbaar, maar gelukkig schiet de technologie te hulp. Gaan we binnenkort allemaal aan de insecten? Welke bizarre mogelijkheden bieden in het lab gekweekt vlees? Kweken we het gros van onze smaakrijke gewassen in paars verlichte flatgebouwen waar geen zonnestraal bij kan? Printen …

Banketbakkersproducten

Banketbakkersproducten

Banketbakkersproducten - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789491849220 | 296 pagina's

Banketbakkersproducten 1e druk is een boek van Nederlands Bakkerij Centrum uitgegeven bij Sidestone Press. ISBN 9789491849220 Hoe maak ik zoute en/of kaaskoekjes? Hoe maak ik eenvoudige chocoladeproducten en/of hoe luxe bonbons? Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen van meer dan 300 banketproducten. U vindt in dit boek niet alleen recepten voor het maken van …

Evidence-based voedingsleer. Eten en weten

Evidence-based voedingsleer. Eten en weten

Evidence-based voedingsleer. Eten en weten - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789044132755 | 391 pagina's

Evidence-based voedingsleer. Eten en weten 1e druk is een boek van Patrick Mullie uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044132755 De voedingswetenschap is zeer complex. Boodschappen die bedacht zijn door marketingafdelingen van grote bedrijven en commerci le vermageringsdi ten, zaaien verwarring bij de consument. De wetenschap wil er het fijne van weten. Wat is zeker waar en …

The Science of Wine

The Science of Wine

The Science of Wine - Engels | Druk: 2 | Hardcover | 9780520276895 | 216 pagina's

Praise for the First Edition Winemaking these days is a complicated process that cannot always be understood intuitively. Fortunately Jamie Goode's The Science of Wine: From Vine to Glass explains some of the terms that critics toss around. . . . Mr. Goode manages to make then lively and provocative. --Eric Asimov, New York Times …

Food Microbiology

Food Microbiology

Food Microbiology - Engels | Druk: 1 | Hardcover | 9781849739603 | 562 pagina's

The new edition will revise individual chapters: a number of topics that will need updating, revising or introducing have already been identified and it is likely that a few more will be encountered as work proceeds.The book is a thorough and accessible account designed for students in the biological sciences, biotechnology and food science. It …

Veilig voedsel

Veilig voedsel

Veilig voedsel - Nederlands | Druk: 2 | Paperback | 9789462363946 | 190 pagina's

Veilig voedsel 2e druk is een boek van Roelina Dijk uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789462363946 De vraag naar veilig voedsel is groot. Jaarlijks worden 680.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Daarom is het waarborgen van veilig voedsel belangrijk op alle plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Denk aan cateraars, groot- …

Introduction to Food Engineering

Introduction to Food Engineering

Introduction to Food Engineering - Engels | Druk: 5 | Hardcover | 9780123985309 | 900 pagina's

Long recognized as the bestselling textbook for teaching food engineering to food science students, this 5th edition transitions with today?s students from traditional textbook learning to integrated presentation of the key concepts of food engineering. Using carefully selected examples, Singh and Heldman demonstrate the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of …

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation - Engels | E-book | 9781603583640 | 528 pagina's

Winner of the 2013 James Beard Foundation Book Award for Reference and Scholarship, and a New York Times bestseller, The Art of Fermentation is the most comprehensive guide to do-it-yourself home fermentation ever published. Sandor Katz presents the concepts and processes behind fermentation in ways that are simple enough to guide a reader through their …

per pagina