Opleidingen Liftmonteur

Zou je graag Liftmonteur willen worden? Of ben je al Liftmonteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Liftmonteur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Een Liftmonteur heeft minimaal een MBO-opleiding genoten, in de richting van de Elektrotechniek, Autotechniek of Werktuigbouwkunde. Soms volstaat een LTS-opleiding, uiteraard ook in de richting van techniek of elektro of een zogenaamd SOL-diploma (Stichting Opleiding Lifttechniek).

Omdat Lichtmonteurs te maken hebben met aangenomen werk, wordt een VCA-certificaat (voor Veligheid, Gezondheid en Milieu op de werkvloer) op prijs gesteld door de werkgever. Daarnaast is een rijbewijs (B) soms een vereiste.

De 1 beste opleidingen voor een Liftmonteur:

Lifttechniek (Dag)

| Open inschrijving |€ 3015.00 |Niveau: MBO | Max. deelnemers: 12 | Totale lesduur: 10

Ontwikkel jezelf in de Installatietechniek. Leer alles over het onderhouden van liften en storingzoeken met deze cursus! Na het afronden van de cursus Lifttechniek ben je beter toegerust om onderhoud aan liften uit te voeren en technische storingen te zoeken en te verhelpen. Je vakkennis ten aanzien van de werking van liften wordt hierdoor vergroot. …