Locatiebeheerder Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Locatiebeheerder? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep locatiebeheerder. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je locatiebeheerder wordt.

 

Wat is een Locatiebeheerder?

Een locatiebeheerder is op een grote instelling voor voortgezet onderwijs verantwoordelijk voor een goed verloop van de 'dagelijkse gang van zaken' op een locatie. Daarnaast behoren toezien op bouw- en onderhoudswerkzaamheden, facilitaire organisatie van activiteiten op de locatie en organisatie van het gebruik van de locatie door externen tot zijn takenpakket. Zijn functie is coördinerend, uitvoerend en leidinggevend van aard. 

Met betrekking tot de dagelijkse gang van zaken zijn zijn taken het afhandelen van uit de les gestuurde leerlingen, het doorvoeren van roosterwijzigingen, het bewaken van orde en veiligheid en fungeert hij als eerste aanspreekpunt voor gebruikers van de locatie. In geval van bijzondere activiteiten regelt hij de ruimtes en de inzet van ondersteunend personeel. Dit doet hij ook bij de verhuur van het gebouw aan externen. Het onderwijsondersteunend personeel kan bestaan uit (hoofd)conciërges, technisch personeel, kantinemedewerkers en receptionisten. De locatiebeheerder verdeelt de taken over het onderwijsondersteunende personeel, stelt draaiboeken op voor werkzaamheden en ziet toe op de uitvoering van deze werkzaamheden.

Hij legt verantwoording af aan de directie.

 

(FUWA-VO)Wil je werken als Locatiebeheerder?

Werk je al als Locatiebeheerder en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Locatiebeheerder worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Locatiebeheerder, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Locatiebeheerder in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

  • Sectordirecteur (Voortgezet onderwijs)
  • Locatiebeheerder (Voortgezet onderwijs)

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1983 tot €3009

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

1


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Locatiebeheerder

Wat verdient een Locatiebeheerder?

Een locatiebeheerder zit in schaal 8 (CAO Voortgezet onderwijs) en verdient daarmee bruto tussen de 1983 en 3009 per maand. Daarnaast zijn in het onderwijs gunstige opleidingsmogelijkheden en voorwaarden rond parttime werken of ouderschapsverlof van toepassing. Naast een bruto maandloon worden ook een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag (8% bruto jaarloon) uitgekeerd.

Salarisschaal Locatiebeheerder

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Locatiebeheerder

Op zoek naar een nieuwe baan als Locatiebeheerder? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Locatiebeheerder. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Locatiebeheerder vacatures

Vacature Locatiebeheerder
Work-On
VacaturebeschrijvingKort gezegd: het managen van een vastgoedportefeuille in Amsterdam Sloterdijk. Wat dit inhoudt? De kantoorruimtes die verhuurd worden hebben aandacht nodig en waar nodig moeten deze opnieuw in de …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Locatiebeheerder

Wat is de toekomst van Locatiebeheerder?

Scholen voor voortgezet onderwijs blijven altijd bestaan. Daarom is het arbeidsmarktperspectief voor Locatiebeheerders vrij goed. Wel is het belangrijk een BHV-papier te hebben.

De doorgroeimogelijkheden voor een Locatiebeheerder zijn beperkt. Wellicht kan hij bij goed functioneren steeds meer verantwoordelijkheden krijgen en anderen opleiden.

Baankans Locatiebeheerder

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

1


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Locatiebeheerder worden: Opleidingen tot Locatiebeheerder

Wil je Locatiebeheerder worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Locatiebeheerder.

Hoe word je een Locatiebeheerder? 

Een Locatiebeheerder heeft niet per sé een opleiding nodig, maar een technische opleiding past goed. Ook een BHV-certificaat is meestal belangrijk.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Locatiebeheerder

Er zijn geen opleidingen Locatiebeheerder aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Locatiebeheerder in werkt

Bekijk alle opleidingen Facilitaire Dienstverlening

Omscholen of doorgroeien tot Locatiebeheerder

Als je Locatiebeheerder wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Locatiebeheerder zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Locatiebeheerder

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Locatiebeheerder?

Competenties en Vaardigheden Locatiebeheerder

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Locatiebeheerder nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Locatiebeheerder nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Locatiebeheerder

Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Persoonlijkheid van een Locatiebeheerder

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Locatiebeheerder. Als Locatiebeheerder wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Locatiebeheerder:


zie volledige beschrijving persoonstype Locatiebeheerder

Vakkennis voor een Locatiebeheerder

Het is voor een Locatiebeheerder ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Locatiebeheerder zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Locatiebeheerder


Werkervaring Locatiebeheerder

Het is voor een startend Locatiebeheerder die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Locatiebeheerder is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Huisvestingsmedewerker, Hoofd Facilitaire Zaken .

Iets anders leren?

Is Locatiebeheerder het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Locatiebeheerder

Met wie werkt een Locatiebeheerder samen? 

Een locatiebeheerder stemt zijn werkzaamheden af met en legt verantwoording af aan de directie van zijn locatie. Daarnaast voert hij overleg met andere locatiebeheerders van de instelling, om werkzaamheden gelijk te trekken. Incidenteel heeft de locatiebeheerder contact met ouders, in geval van problemen. Verder heeft hij externe contacten met betrekking tot levering van producten en diensten.


  • Sectordirecteur (Voortgezet onderwijs)
  • Locatiebeheerder (Voortgezet onderwijs)
Locatiebeheerder


Organisaties waar een Locatiebeheerder werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Locatiebeheerder meestal werkt.

Waar werkt een Locatiebeheerder?

De locatiebeheerder werkt bij een instelling voor voortgezet onderwijs.

Meer weten over werken in de Beveiliging & Bewaking?

Bekijk werken in Beveiliging & Bewaking

Best beoordeelde werkgevers Locatiebeheerder

Waar kun je het beste werken als Locatiebeheerder? Hieronder vind je de best door de Locatiebeheerder beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Locatiebeheerder.

Competenties, Skills en Vaardigheden Locatiebeheerder:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Locatiebeheerder.

Welke competenties heeft een Locatiebeheerder nodig?

Een Locatiebeheerder heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Locatiebeheerder

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Locatiebeheerder passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Locatiebeheerder nodig? 

De locatiebeheerder is boven alles dienstverlener. Hij is gevoelig voor wat anderen nodig hebben, schept er genoegen in om hen te helpen. Hij is betrokken en sociaal, kan goed met mensen overweg. Hij is de gastheer van zijn locatie (Gever). Hij neemt zijn werk serieus en heeft een groot plichtsgevoel. Hij doet wat hij moet doen, is betrouwbaar en loyaal aan collega en instelling (Loyalist)

Bekijk de persoonstypen voor Locatiebeheerder


Gever


Lees meer

Loyalist


Lees meer

Interview met een Locatiebeheerder

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Locatiebeheerder

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Locatiebeheerder

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Locatiebeheerder

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Locatiebeheerder dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Locatiebeheerder belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Locatiebeheerder. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Locatiebeheerder iets voor je?

Zou je graag Locatiebeheerder willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Locatiebeheerder bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Locatiebeheerder

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar