Beroepsgroep Beveiliging & Bewaking Beroepsgroep Beveiliging & Bewaking

Beveiliging & Bewaking

In de beroepsgroep Beveiliging en Bewaking draait om het bewaken van personen, instanties of producten, direct of indirect, om zo ervoor te zorgen dat er niks met het product, de instantie of de persoon gebeurt. Onder veiligheid vallen naast beveiligers of diens leidinggevenden ook de beroepen die zorgen voor staatsveiligheid. Daarnaast bestaan er ook beroepen die beveiliging onderzoeken, en zo de veiligheid indirect weten te optimaliseren, of (verdere) misdaden voorkomen. Het einddoel voor mensen in deze beroepsgroep is om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen, waarbij men niet bang ingesteld moet zijn. Assertiviteit en voortvarendheid zijn hierbij belangrijke vaardigheden, omdat mogelijk gevaar voorkomen kan en moet worden.

Wat wordt er verdiend in beroepsgroep Veiligheid/Beveiliging?

Bij de functies die strict om beveiligen gaan, ligt het gemiddelde salaris rond de 2000 euro. Voor meer leidinggevende functies, zoals beroepsofficieren, ligt het salaris eerder rond de 3600 euro. Deze verschillen zijn ontstaan door de opleidig en de werkervaring binnen deze beroepsgroep. Deze beroepsgroep wordt ook wel op de volgende wijze benoemd: bewakingsafdeling, beveiligingsafdeling, afdeling beveiliging, afdeling bewaking   

110 Beroepen in de beroepsgroep Beveiliging & Bewaking

Actieve filters:
  • Verfijn op sector
   • Meer
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op studierichtingen
   • Meer
  • Verfijn op opleidingsniveaus
   • Meer
  • Verfijn op competenties
   • Meer
  Beveiligingsmonteur
  Salaris: €1500 tot €3000
  Opleiding: MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep beveiligingsmonteur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je beveiligingsmonteur wordt.
  Werkmeester Arbeid
  Salaris: €1743 tot €2513
  Opleiding: MBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep werkmeester arbeid. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je werkmeester arbeid wordt.
  Penitentiaire Groepsbegeleider
  Salaris: €1700 tot €2600
  Opleiding: MBO, HBO
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep penitentiaire groepsbegeleider. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je penitentiaire groepsbegeleider wordt.
  Straatcoach
  Salaris: onbekend
  Opleiding: Cursus / Bijscholing
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep straatcoach. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je straatcoach wordt.
  Operationeel Analist
  Salaris: €2300 tot €3500
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep operationeel analist. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je operationeel analist wordt.
  Security Administrator
  Salaris: €2065 tot €3200
  Opleiding: HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep security administrator. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je security administrator wordt.
  Information Security Manager
  Salaris: €4000 tot €8500
  Opleiding: WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep information security manager. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je information security manager wordt.
  Inspecteur brandveiligheid
  Salaris: €1700 tot €2538
  Opleiding: Cursus / Bijscholing
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep inspecteur brandveiligheid. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je inspecteur brandveiligheid wordt.
  Beleidsmedewerker Informatiebeveiliging
  Salaris: €3250 tot €5000
  Opleiding: MBA
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep beleidsmedewerker informatiebeveiliging. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je beleidsmedewerker informatiebeveiliging wordt.
  Arbo Adviseur
  Salaris: €3000 tot €3400
  Opleiding: HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep arbo adviseur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je arbo adviseur wordt.
  per pagina

  Filter