Manager Delivery Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Manager Delivery? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep manager delivery. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je manager delivery wordt.

 

Wat is een Manager Delivery?

Een Manager Delivery is verantwoordelijk voor succesvolle implementaties van ICT-services bij klanten. De Manager Delivery leidt het proces.

Werkzaamheden van de Manager Delivery:

 • Het opstellen van een Deliveryplan
 • Het begeleiden van projectenHet vertalen van wensen naar ICT-implementaties
 • Het coördineren van impactanalyse van nieuwe ICT-service aanvragen
 • Onderzoek uitvoeren en initiëren van serviceverbetering plannen of projecten
 • Het handhaven van de ICT-diensten-catalogus
 • Het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties
 • Het voeren van voortgangs-, functionerings- en beoordelingsgesprekken
 • Het aannemen van nieuwe werknemers
 • Het bijdragen aan strategieontwikkeling van het bedrijf

Door de ICT-implementaties is het realiseren van de bedrijfsstrategie mogelijk. De Manager Delivery ziet commerciële kansen om de dienstverlening van het bedrijf uit te breiden.Wil je werken als Manager Delivery?

Werk je al als Manager Delivery en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Manager Delivery worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Manager Delivery, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Manager Delivery in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • ICT'ers
 • Klanten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €4000 tot €8000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Manager Delivery

Wat verdient een Manager Delivery?

Een Manager Delivery kan rekenen op zo’n 4000 tot 8000 euro bruto per maand. Het bedrag hangt onder meer af van de ervaring en leeftijd van de Manager Delivery. Tevens speelt het type organisatie een belangrijke rol in de hoogte van het salaris

Secundaire arbeidsvoorwaarden hangen ook af van het bedrijf waarvoor de Manager Delivery werkzaam is. Het is bijvoorbeeld gebruikelijk dat hij een telefoon en laptop van de zaak krijgt, doorbetaalde vakantiedagen en een goed pensioen. Ook is er meestal de mogelijkheid voor betaalde cursussen. Daarnaast is er vaak ook sprake van een variabele component, deze is afhankelijk van de prestaties van de Manager Delivery en de prestaties van de organisatie.

Salarisschaal Manager Delivery

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Manager Delivery

Er zijn geen vacatures Manager Delivery aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Manager Delivery in werkt.

Meer weten over de sector waar een Manager Delivery in werkt

Bekijk werken in ICT

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Manager Delivery

Wat is de toekomst van Manager Delivery?

Er zijn redelijk veel vacatures te vinden voor Manager Delivery. Het arbeidsmarktperspectief lijkt daarom goed. Voor starters kan het wel moeilijk zijn een baan te vinden, omdat de meeste bedrijven iemand zoeken met veel ervaring.

Een Manager Delivery heeft al een hoge functie. Toch kan hij bij goed functioneren steeds meer verantwoordelijkheden krijgen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat hij op het begin nog geen functioneringsgesprekken of sollicitatiegesprekken mag voeren, maar dit na een tijd toch op zich mag nemen.

Baankans Manager Delivery

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Manager Delivery worden: Opleidingen tot Manager Delivery

Wil je Manager Delivery worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Manager Delivery.

Hoe word je een Manager Delivery? 

Om Manager Delivery te worden, is minimaal een HBO-opleiding nodig. De meeste bedrijven vragen naar een IT-opleiding. Verder is ervaring met delivery en/of senior projectmanagement belangrijk, evenals ervaring met het projectmatig implementeren van ICT-services.

De 5 best beoordeelde opleidingen tot Manager Delivery

Scaled Agile Framework 5.0: Product Manager/Product Owner
In een SAFe onderneming zijn het de Agile Release Trains (ART) waar het allemaal gebeurt. Ervoor zorgen dat ieder team weet wat de prioriteiten zijn, en de Trains helpen opzetten
Scaled Agile Framework 5.0: Product Manager/Product Owner
ITIL®4 Foundation inclusief examen voucher
Korte beschrijving: Deze training geeft je een overzicht op Foundation niveau van het hele ITIL®4 kwaliteits framework. Na het volgen van de training bent je klaar voor het officiele ITIL®4 …
ITIL®4 Foundation inclusief examen voucher
ITIL®4 Managing Professional Transition inclusief examen voucher
Korte beschrijving: Deze ITIL 4 Managing Professional training is wat we voorheen noemde een bridge training. Je moet al bekend zijn met de vorige versie van ITIL en je wenst …
ITIL®4 Managing Professional Transition inclusief examen voucher
ITIL®4 Foundation including exam voucher - (English spoken)
Korte beschrijving: During this training you will get an overview of what the discipline entails and how the practices and activities from ITIL® are connected to this. This includes the …
ITIL®4 Foundation including exam voucher - (English spoken)
Configuration Management for Containerized Delivery - MooC
Overview This course is part of the Microsoft Professional Program in DevOps. Containers can run on your local machine but the real power lies in the fact that these exact …
Configuration Management for Containerized Delivery - MooC

Omscholen of doorgroeien tot Manager Delivery

Als je Manager Delivery wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Manager Delivery zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Manager Delivery

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Manager Delivery?

Competenties en Vaardigheden Manager Delivery

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Manager Delivery nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Manager Delivery nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Manager Delivery

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Persoonlijkheid van een Manager Delivery

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Manager Delivery. Als Manager Delivery wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Manager Delivery:


zie volledige beschrijving persoonstype Manager Delivery

Vakkennis voor een Manager Delivery

Het is voor een Manager Delivery ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Manager Delivery zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Manager Delivery

Configuration Management for Containerized Delivery - MooC
Overview This course is part of the Microsoft Professional Program in DevOps. Containers can run on your local machine but the real power lies in the fact that these exact …
Configuration Management for Containerized Delivery - MooC
Stakeholder management | e-coaching track
Stakeholder management is a critical component to the successful delivery of any project, program or activity. Stakeholder Management is the systematic identification, analysis, and planning of actions to communicate with, …
Stakeholder management | e-coaching track
Digital Marketing Management
With Perlego (The Spotify for Books) you get unlimited access to more than 250,000 professional and self-development books in one simple space for one simple price. You can learn on …
Digital Marketing Management
IT Service Management Foundation based on ISO/IEC 20000
Plan, deliver, support, and continually improve customer service as an IT Service Manager with this ITSM Foundation training course. What is this course about? The ITSM certification training focuses on …
IT Service Management Foundation based on ISO/IEC 20000
Visual Studio: Visual Studio Application Lifecycle Management exam 70-498
Bestel deze geweldige Elearning Training Visual Studio Application Lifecycle Management exam 70-498 online cursus, 1 jaar 24/ 7 toegang tot rijke interactieve video’s, spraak, praktijkopdrachten, voortgangsbewaking door rapportages en testen …
Visual Studio: Visual Studio Application Lifecycle Management exam 70-498

Werkervaring Manager Delivery

Het is voor een startend Manager Delivery die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Manager Delivery is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals .

Iets anders leren?

Is Manager Delivery het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Manager Delivery

Met wie werkt een Manager Delivery samen? 

Een Manager Delivery werkt samen met een heel team van ICT’ers. Tevens komt hij natuurlijk in aanraking met klanten.


 • ICT'ers
 • Klanten
Manager Delivery


Organisaties waar een Manager Delivery werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Manager Delivery meestal werkt.

Waar werkt een Manager Delivery?

Een Manager Delivery kan bij zeer diverse bedrijven aan de slag. Denk aan ICT-bedrijven en (grote) commerciële bedrijven, maar ook aan schoolgemeenschappen of grote (internationale) stichtingen. Een Manager Delivery kan dus zowel in de profit- als in de non-profitsector werkzaam zijn.

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Best beoordeelde werkgevers Manager Delivery

Waar kun je het beste werken als Manager Delivery? Hieronder vind je de best door de Manager Delivery beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Manager Delivery.

Competenties, Skills en Vaardigheden Manager Delivery:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Manager Delivery.

Welke competenties heeft een Manager Delivery nodig?

Een Manager Delivery heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Manager Delivery

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Manager Delivery passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Manager Delivery nodig? 

Persoonstypen die goed bij een Manager Delivery passen zijn Baas en Waarnemer.

Een Manager Delivery moet over leidinggevende capaciteiten beschikken. Hij staat stevig in zijn schoenen en kan goed beslissingen nemen. Bovendien kunnen werknemers bij hem terecht bij vragen of problemen (Baas).

Verder is het belangrijk dat een Manager Delivery onderzoekend, analytisch en inzichtelijk is. Hij brengt de wensen van de klant in kaart en vertaalt dit naar nuttige ICT-implementaties (Waarnemer).

 

Bekijk de persoonstypen voor Manager Delivery


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Manager Delivery

Jan Willem van Asperen is manager delivery.

Ben je benieuwd wat een manager delivery allemaal doet op een dag? Jan Willem van Asperen vertelt je er alles over!

Lees de rest van het interview met een Manager Delivery

Beoordeling van het beroep Manager Delivery

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Manager Delivery

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Manager Delivery

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Manager Delivery dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Manager Delivery belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Manager Delivery. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Manager Delivery iets voor je?

Zou je graag Manager Delivery willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Manager Delivery bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Manager Delivery

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar