Medewerker Groenvoorziening Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Groenvoorziening? Lees de functieomschrijving.

 

Een Medewerker Groenvoorziening houdt zich bezig met het aanplanten en onderhouden van groen, zoals bermen, tuinen, parken, plantsoenen, grasvelden, bossen en natuurterreinen.  Een Medewerker Groenvoorziening houdt het groen onkruidvrij door bijvoorbeeld plantsoenen te schoffelen of er vergif te spuiten, hij snoeit bomen en struiken en maait het gras aan de kant van de weg. Ook legt een Medewerker Groenvoorziening graszoden aan, evenals paden, planten, bomen en vijvers. Om het groen zo mooi mogelijk te houden, wordt ongedierte bestreden. Bovendien zorgt een Medewerker Groenvoorziening voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de grond.

Een Medewerker Groenvoorziening werkt in een team of zelfstandig. Een Medewerker Groenvoorziening kan een team aansturen, of juist de aanwijzingen van een leidinggevende uitvoeren.

Het onderhoud van het groen kan de verantwoordelijkheid zijn van gemeentes, provincies, waterschappen of het rijk. Bovendien roepen organisaties als Staatsbosbeheer geregeld de hulp in van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de aanleg en onderhoud van de groenvoorzieningen. Ook bedrijven of particulieren kunnen Medewerkers Groenvoorziening inroepen. 

Wil je werken als Medewerker Groenvoorziening?

Werk je al als Medewerker Groenvoorziening en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Groenvoorziening worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Groenvoorziening, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Medewerker Groenvoorziening in één oogopslag

Netwerk:

  • Collega's
  • Leidinggevende
  • Opdrachtgever (Gemeente, Particulieren, Bedrijven)

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1200 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

28


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Groenvoorziening

Wat verdient een Medewerker Groenvoorziening?

 

Het startsalaris van een Medewerker Groenvoorziening ligt zo rond de € 1200,- bruto per maand. Dit bedrag kan oplopen tot zo’n € 2000,-, afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

De secundaire arbeidsvoorwaarden hangen af van het bedrijf waar een Medewerker Groenvoorziening werkt. Vaak geldt geen dertiende maand.
 

Salarisschaal Medewerker Groenvoorziening

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Medewerker Groenvoorziening

Op zoek naar een nieuwe baan als Medewerker Groenvoorziening? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Medewerker Groenvoorziening. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Medewerker Groenvoorziening vacatures

Meewerkend voorman groen (40 uur)
Brabant Match uitzendbureau
FunctieomschrijvingHeb jij groene vingers, maar kun je die in je huidige werk niet gebruiken? Check deze vacature en solliciteer direct.Voor een opdrachtgever in de regio Gemert zijn wij op zoek …
Allround groenvoorziener (40 uur)
Brabant Match uitzendbureau
FunctieomschrijvingHeb jij groene vingers, maar kun je die in je huidige werk niet gebruiken? Check deze vacature en solliciteer direct.Voor een opdrachtgever in de regio Gemert zijn wij op zoek …
Medewerker groenvoorziening
AB Midden Nederland
Ben jij een harde werker, flexibel, enthousiast en heb jij echt iets met groen? Grijp dan deze unieke kans. Je voert alle mogelijke werkzaamheden uit die het vak uitdagend maken …
Allround hovenier/ Groenvoorziener
Herenbos
 Ben je ervaren in de groenvoorziening en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is allround hovenier/groenvoorziener wat voor jou! Voor een klant in omgeving Den Haag zijn we …
Productiemedewerker Tuinzaden
Westland Perflexxion
Diversiteit en bij het gehele proces zijn? De verantwoordelijkheid over de oogst van verschillende soorten producten? Is dit wat jij zoekt en wil jij zo snel mogelijk aan de slag? …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Groenvoorziening

Hoe goed is de toekomst voor de Medewerker Groenvoorziening? 

 

Er zijn redelijk veel vacatures voor Medewerkers Groenvoorziening. Er zijn veel organisaties die Medewerkers Groenvoorziening nodig hebben, dus het is vaak niet lastig aan een baan te komen.

Een Medewerker Groenvoorziening begint vaak met klussen als onkruid wieden en schoffelen. Hoe meer ervaring een Medewerker Groenvoorziening heeft, hoe meer klussen hij mag uitvoeren. Dit hangt ook af van zijn vaardigheden met bepaalde machines, zoals een grasmaaier.

Een Medewerker Groenvoorziening kan zich specialiseren, bijvoorbeeld als maaier. Hier is wel een cursus voor nodig. 

Baankans Medewerker Groenvoorziening

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

28


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Medewerker Groenvoorziening worden: Opleidingen tot Medewerker Groenvoorziening

Hoe word je een Medewerker Groenvoorziening? 

 

Om Medewerker Groenvoorziening te worden, is een opleiding niet altijd nodig. Toch vragen de meeste opdrachtgevers om mensen met een MBO-diploma met een groene richting, zoals Tuinbouw. Er bestaan ook specifieke MBO-opleidingen tot Medewerker Groenvoorziening. Ook op het HBO worden geschikte opleidingen aangeboden, zoals de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting. Bovendien vragen opdrachtgevers vaak om een VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers)-diploma en een spuitlicensie. 

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Medewerker Groenvoorziening

Meer opleidingen Medewerker Groenvoorziening

Weet je nog niet of je Medewerker Groenvoorziening wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Medewerker Groenvoorziening of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Medewerker Groenvoorziening

Met wie werkt een Medewerker Groenvoorziening samen? 

 

Een Medewerker Groenvoorziening werkt vaak in een team die voor een bepaalde tijd een klus uitvoert. Het meeste contact heeft een Medewerker Groenvoorziening dus met zijn directe collega’s en leidinggevende. Ook komt een Medewerker Groenvoorziening in contact met opdrachtgevers, zoals de gemeente, bedrijven of particulieren. Dit hangt af van de organisatie waar de Medewerker Groenvoorziening werkzaam is. 


  • Collega's
  • Leidinggevende
  • Opdrachtgever (Gemeente, Particulieren, Bedrijven)
Medewerker Groenvoorziening


Organisaties waar een Medewerker Groenvoorziening werkzaam is

Waar werkt een Medewerker Groenvoorziening meestal? 

 

Een Medewerker Groenvoorziening kan bij zowel profit- als non-profitorganisaties aan de slag. Een voorbeeld van een profitorganisatie is een hoveniersbedrijf en een voorbeeld van een non-profitorganisatie is de gemeente. 

Meer weten over werken in de Creatief & Design?

Bekijk werken in Creatief & Design

Best beoordeelde werkgevers Medewerker Groenvoorziening

Waar kun je het beste werken als Medewerker Groenvoorziening? Hieronder vindt je de best door de Medewerker Groenvoorziening beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Medewerker Groenvoorziening.

Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Groenvoorziening:

Welke competenties heeft een een Medewerker Groenvoorziening nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Medewerker Groenvoorziening

Wat voor persoonlijkheid heb je als Medewerker Groenvoorziening nodig? 

 

Persoonstypen die passen bij een Medewerker Groenvoorziening zijn de succesvolle werker en de levensgenieter.

Een Medewerker Groenvoorziening dient doelgericht en efficiënt te werken. Hij moet een goed overzicht hebben over de werkzaamheden en genoeg energie hebben om de hele dag in de buitenlucht bezig te zijn (succesvolle werker).

Ook moet een Medewerker Groenvoorziening doorwerken en creatief zijn, omdat de groenvoorzieningen er aantrekkelijk uit moeten zien en niet allemaal op elkaar moeten lijken (levensgenieter).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Groenvoorziening


Levensgenieter


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Medewerker Groenvoorziening

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Groenvoorziening

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Groenvoorziening

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Groenvoorziening

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Groenvoorziening dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Groenvoorziening belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Groenvoorziening. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Groenvoorziening iets voor je?

Zou je graag Medewerker Groenvoorziening willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Groenvoorziening bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Groenvoorziening

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar