Medewerker Hondenuitlaatservice worden: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Hondenuitlaatservice? Lees de functieomschrijving.

Een Medewerker Hondenuitlaatservice laat dagelijks op diverse (vaste) tijdstippen meerdere honden tegelijk uit. De honden waar je mee wandelt zijn van mensen die bijvoorbeeld door hun werk niet in staat zijn rond het middaguur met hun hond te lopen, of die door hun fysieke gesteldheid nooit in staat zijn om de hond uit te laten. Medewerkers Hondenuitlaatservice voeren (meestal) intakegesprekken om afspraken te maken over dagen en tijdstippen en om te kijken of de hond wel in de groep past.

De honden worden door de Medewerker Hondenuitlaatservice met een busje opgehaald. Idealiter wonen klanten dus dicht bij elkaar. De Medewerker kent de omgeving en neemt de honden mee naar een goede wandelplek, zodat zij er echt uit zijn. Inclusief vervoer zijn de honden een uur zoet.

Omdat je werkt met een roedel honden heb je voldoende kennis nodig van de rassen, rangen en standen en dergelijke.

Daarnaast komt er bij het houden van een hondenuitlaatservice ook een hoop bedrijfsvoering kijken. Je moet bijvoorbeeld ook klanten werven en financiën regelen.

Wil je werken als Medewerker Hondenuitlaatservice?

Werk je al als Medewerker Hondenuitlaatservice en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Hondenuitlaatservice worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Hondenuitlaatservice, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Medewerker Hondenuitlaatservice in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Hondenuitlaatservice

Wat verdient een Medewerker Hondenuitlaatservice?

Wat je gaat verdienen als Medewerker Hondenuitlaatservice is niet te zeggen. Vaak wordt ertoe besloten een eigen hondenuitlaatservice op te zetten. Wat de verdiensten zijn hangt dan heel sterk af van hoe het met het bedrijf loopt, hoeveel klanten je heb en de prijzen die je rekent. Een tarief van ongeveer €10 per hond per keer is een goede indicatie.

Salarisschaal Medewerker Hondenuitlaatservice

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Medewerker Hondenuitlaatservice

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Hondenuitlaatservice

Hoe goed is de toekomst voor de Medewerker Hondenuitlaatservice? 

Het is niet eenvoudig om een vacature te vinden binnen bestaande uitlaatservices. En wanneer je begint in als Medewerker, heb je eigenlijk nog maar een mogelijkheid om te groeien. Die mogelijkheid ligt in het krijgen van leidinggevende taken dan wel het beginnen van een eigen uitlaatservice.

Wanneer je een eigen service bent gestart bestaan verdere groeimogelijkheden uit de toename van het aantal honden en/of klanten en uiteindelijk mogelijk het aantrekken van personeel en uitbreiden van het werkterrein.

Baankans Medewerker Hondenuitlaatservice

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Medewerker Hondenuitlaatservice worden: Opleidingen tot Medewerker Hondenuitlaatservice

Hoe word je een Medewerker Hondenuitlaatservice? 

Om een Hondenuitlaatservice te kunnen beginnen of daar aan de slag te gaan is een opleiding niet verplicht. Echter vanuit de branche is er wel een vraag naar meer kennis en kunde. Er zijn daarom opleidingen mogelijk tot erkend Hondenuitlaatservice. Dit zijn cursussen van slechts een paar lesdagen waarin alles aan bod komt wat je over de honden moet weten voor het runnen van een verantwoorde uitlaatservice.

Soms kan een MBO opleiding in de richting van Dierverzorging ook een opstap vormen voor de functie van Medewerker Hondenuitlaatservice. En een HBO opleiding richting Diermanagement bereidt je voor op de mogelijkheid een eigen bedrijf te starten in dienstverlening met dieren.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Medewerker Hondenuitlaatservice

Meer opleidingen Medewerker Hondenuitlaatservice

Weet je nog niet of je Medewerker Hondenuitlaatservice wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Medewerker Hondenuitlaatservice of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Medewerker Hondenuitlaatservice

Met wie werkt een Medewerker Hondenuitlaatservice samen? 

Wanneer je werkzaam bent binnen een hondenuitlaatservice ben je of zelf de leidinggevende van de organisatie of je hebt een leidinggevende boven je staan aan wie je verantwoording af moet leggen. Een andere optie is dat je een eenmanszaak begint en je dus geen contacten hebt met andere medewerkers.

Met wie je wel altijd contact zult hebben zijn de hondeneigenaren. Je haalt en brengt de hond bij de klant en regelt verdere roostering en financiën met hen.


Medewerker Hondenuitlaatservice


Organisaties waar een Medewerker Hondenuitlaatservice werkzaam is

Waar werkt een Medewerker Hondenuitlaatservice meestal? 

Het uitlaten van honden is een dienst die wordt aangeboden met als doel om geld te verdienen en winst te maken. Dat betekent dat de functie van Medewerker Hondenuitlaatservice valt onder de profit sector.


Best beoordeelde werkgevers Medewerker Hondenuitlaatservice

Waar kun je het beste werken als Medewerker Hondenuitlaatservice? Hieronder vindt je de best door de Medewerker Hondenuitlaatservice beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Medewerker Hondenuitlaatservice.

Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Hondenuitlaatservice:

Welke competenties heeft een een Medewerker Hondenuitlaatservice nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Medewerker Hondenuitlaatservice

Wat voor persoonlijkheid heb je als Medewerker Hondenuitlaatservice nodig? 

Als Medewerker Hondenuitlaatservice moet je boven alles de eigenschappen hebben van een leider. Je zult honden uit gaan laten in grotere groepen en moet telkens weer de rol van roedelleider op je nemen. Zelfverzekerdheid moet in je zitten omdat honden je anders niet zullen accepteren als leider en dat zal de wandelingen een stuk lastiger maken (Baas).

Daarnaast vergt het drie of meer keer per dag een lang stuk wandelen met een groep honden ook een hoop energie van de Medewerker Hondenuitlaatservice. Een praktische instelling en de wil om hond en eigenaar tevreden te houden is van belang voor succes voor het bedrijf op de lange termijn (Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Hondenuitlaatservice


Baas


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Medewerker Hondenuitlaatservice

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Hondenuitlaatservice

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Hondenuitlaatservice

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Hondenuitlaatservice

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Hondenuitlaatservice dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Hondenuitlaatservice belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Hondenuitlaatservice. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Hondenuitlaatservice iets voor je?

Zou je graag Medewerker Hondenuitlaatservice willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Hondenuitlaatservice bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Hondenuitlaatservice

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar