Medewerker Watersportwinkel Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Medewerker Watersportwinkel? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep medewerker watersportwinkel. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je medewerker watersportwinkel wordt.

 

Wat is een Medewerker Watersportwinkel?

 

Een Medewerker Watersportwinkel verkoopt watersportartikelen en geeft klanten advies.

De Medewerker Watersportwinkel probeert het juiste product voor klanten te vinden en hen te adviseren. Hij is voor hen het eerste aanspreekpunt. Bovendien bedient hij de kassa, zodat de klant af kan rekenen.

Andere werkzaamheden van de Medewerker Watersportwinkel zijn het beheren van de voorraad, het tellen van de producten, het uitpakken, aanvullen en prijzen van producten. Ook richt hij de winkel in en houdt hij de administratie bij. Soms stuurt de Medewerker Watersportwinkel andere medewerkers aan.

Vind kansrijke banen die bij jouw persoonlijkheid en competenties passen

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kan ervoor kiezen om kansrijke banen en ook omschoolvacatures de voorrang te geven. Na 3 stappen krijg je gelijk jouw unieke baansuggesties te zien die horen bij jouw persoonlijke baanprofiel. Doe nu inspiratie op voor de ontwikkeling van jouw loopbaan!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wil je werken als Medewerker Watersportwinkel?

Werk je al als Medewerker Watersportwinkel en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Medewerker Watersportwinkel worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Medewerker Watersportwinkel, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Medewerker Watersportwinkel in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Collega’s
 • Leidinggevende
 • Afdelingsmanager
 • Klanten
 • Leveranciers

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1200 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Medewerker Watersportwinkel

Wat verdient een Medewerker Watersportwinkel?

 

Een Medewerker Watersportwinkel kan rekenen op zo’n €1200,- tot €2000,- bruto per maand bij een fulltime werkaanstelling. Het bedrag hangt bijvoorbeeld af van de leeftijd en ervaring van de Medewerker Watersportwinkel.

Een Medewerker Watersportwinkel heeft verder onder andere recht op vakantiegeld, vakantiedagen, een eindejaarsbonus en soms een reiskostenvergoedingen. 

Salarisschaal Medewerker Watersportwinkel

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil je jouw salaris verhogen?

Bekijk dan welke banen echt bij jouw passen met onze tool BaansuggestieVacatures Medewerker Watersportwinkel

Er zijn geen vacatures Medewerker Watersportwinkel aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Medewerker Watersportwinkel in werkt.

Meer weten over de sector waar een Medewerker Watersportwinkel in werkt

Bekijk werken in Handel, Groothandel & Detailhandel

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Medewerker Watersportwinkel

Wat zijn de baankansen voor een Medewerker Watersportwinkel?

 

Voor winkelpersoneel zijn over het algemeen genoeg vacatures te vinden, ook voor winkelpersoneel bij watersportzaken. Toch zijn er niet heel veel watersportzaken, dus soms kan het toch lastig zijn een baan als Medewerker Watersportwinkel te vinden.

Bij goed functioneren kan de Medewerker Watersportwinkel meer taken krijgen. Zo kan hij leiding gaan geven. Ook kan hij Filiaalmanager worden bij een groot bedrijf met meerdere vestigingen. Eventueel kan hij een eigen zaak beginnen en personeel aannemen. 

De actuele kans op werk voor een Medewerker Watersportwinkel

Het beroep Medewerker Watersportwinkel is onderdeel van de beroepsfamilie Verkoopmedewerkers detailhandel nonfood (overig). De kans op werk voor de beroepsfamilie Verkoopmedewerkers detailhandel nonfood (overig) is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Medewerker Watersportwinkel

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Medewerker Watersportwinkel worden: Opleidingen tot Medewerker Watersportwinkel

Wil je Medewerker Watersportwinkel worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Medewerker Watersportwinkel.

Hoe word je een Medewerker Watersportwinkel? 

 

Een Medewerker Watersportwinkel hoeft geen specifieke opleiding te hebben gevolgd. Ervaring in andere winkels en kassa-ervaring wordt wel gevraagd. Ook mensen die een dienstverlenende opleiding hebben afgerond, zijn vaak geschikt. Interesse in en kennis over watersportartikelen is overigens belangrijk.  

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Medewerker Watersportwinkel

Er zijn geen opleidingen Medewerker Watersportwinkel aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Medewerker Watersportwinkel in werkt

Bekijk alle opleidingen Handel, Groothandel & Detailhandel

Omscholen tot Medewerker Watersportwinkel

Als je je wilt omscholen tot Medewerker Watersportwinkel is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Medewerker Watersportwinkel zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Medewerker Watersportwinkel dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Medewerker Watersportwinkel

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Medewerker Watersportwinkel

Als je Medewerker Watersportwinkel wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Medewerker Watersportwinkel zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Medewerker Watersportwinkel

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Medewerker Watersportwinkel?

Competenties en Vaardigheden Medewerker Watersportwinkel

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Medewerker Watersportwinkel nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Medewerker Watersportwinkel nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Medewerker Watersportwinkel

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Persoonlijkheid van een Medewerker Watersportwinkel

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Medewerker Watersportwinkel. Als Medewerker Watersportwinkel wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Medewerker Watersportwinkel:


zie volledige beschrijving persoonstype Medewerker Watersportwinkel

Vakkennis voor een Medewerker Watersportwinkel

Het is voor een Medewerker Watersportwinkel ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Medewerker Watersportwinkel zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Medewerker Watersportwinkel


Werkervaring Medewerker Watersportwinkel

Het is voor een startend Medewerker Watersportwinkel die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Medewerker Watersportwinkel is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Winkelmedewerker .

Iets anders leren?

Is Medewerker Watersportwinkel het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Medewerker Watersportwinkel

Met wie werkt een Medewerker Watersportwinkel samen? 

 

Een Medewerker Watersportwinkel staat vaak samen met collega’s in de winkel. Ook krijgt de Medewerker Watersportwinkel leiding van een leidinggevende of Afdelingsmanager. Bij laatstgenoemde kan hij ook terecht bij vragen of problemen. Natuurlijk heeft de Medewerker Watersportwinkel ook contact met klanten. Hij adviseert hen en rekent hun artikelen af. Tevens kan de Medewerker Watersportwinkel in aanraking komen met bijvoorbeeld leveranciers.


 • Collega’s
 • Leidinggevende
 • Afdelingsmanager
 • Klanten
 • Leveranciers
Medewerker Watersportwinkel


Organisaties waar een Medewerker Watersportwinkel werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Medewerker Watersportwinkel meestal werkt.

Waar werkt een Medewerker Watersportwinkel?

 

Een Medewerker Watersportwinkel werkt bij een watersportzaak. Dit bedrijf streeft naar winst en hoort dus bij de profitsector.

Meer weten over werken in de Sales & Verkoop?

Bekijk werken in Sales & Verkoop

Best beoordeelde werkgevers Medewerker Watersportwinkel

Waar kun je het beste werken als Medewerker Watersportwinkel? Hieronder vind je de best door de Medewerker Watersportwinkel beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Medewerker Watersportwinkel.

Competenties, Skills en Vaardigheden Medewerker Watersportwinkel:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Medewerker Watersportwinkel.

Welke competenties heeft een Medewerker Watersportwinkel nodig?

Een Medewerker Watersportwinkel heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Medewerker Watersportwinkel

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Medewerker Watersportwinkel passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Medewerker Watersportwinkel nodig? 

 

Persoonstypen die passen bij een Medewerker Watersportwinkel zijn Gever en Succesvolle Werker.

Een Medewerker Watersportwinkel is ondersteunend, dienstverlenend en vindt het leuk om mensen de helpen en te adviseren over producten (Gever).

Daarnaast is een Medewerker Watersportwinkel ook gedreven, optimistisch en hard werkend (Succesvolle Werker).

Bekijk de persoonstypen voor Medewerker Watersportwinkel


Gever


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Medewerker Watersportwinkel

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Medewerker Watersportwinkel

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Medewerker Watersportwinkel

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Medewerker Watersportwinkel

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Medewerker Watersportwinkel dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Medewerker Watersportwinkel belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Medewerker Watersportwinkel. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Medewerker Watersportwinkel iets voor je?

Zou je graag Medewerker Watersportwinkel willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Medewerker Watersportwinkel bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Medewerker Watersportwinkel

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar