Opleidingen Objectleider

Zou je graag Objectleider willen worden? Of ben je al Objectleider en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Objectleider, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Objectleider

Er zijn geen opleidingen Objectleider aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Objectleider in werkt

Bekijk alle opleidingen Facilitaire Dienstverlening

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Objectleider

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Objectleider

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Objectleider? 

Om objectleider te worden is vaak een diploma vereist. In vacatures wordt vaak gevraagd naar het MBO-diploma ‘Medewerker Schoonmaak en Glazenwassen’. Binnen deze opleiding zijn er verschillende uitloopvarianten, maar hier wordt vaak niet specifiek naar gevraagd.

In enkele gevallen wordt een diploma van de Hbo-opleiding ‘facilitaire dienstverlening’ als eis gesteld. Deze Hbo-opleiding is meer bedoeld om studenten op te leiden tot rayonmanager, dus de functie boven de objectleider. Iemand die na deze opleiding als objectleider aan de slag gaat, wordt daarom soms gezien als iemand die onder zijn niveau werkt.


Filter