Opleidingen of training Officier Marechaussee Amsterdam

Zoek je een opleiding Officier Marechaussee in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Officier Marechaussee die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Officier Marechaussee Amsterdam

Zou je graag Officier Marechaussee willen worden? Of ben je al Officier Marechaussee en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Officier Marechaussee in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Officier Marechaussee in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Officier Marechaussee in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Officier Marechaussee

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Officier Marechaussee

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Officier Marechaussee

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Officier Marechaussee? 

Om Officier Marechaussee te worden dient de gegadigde maximaal 27 jaar te zijn, een zwemdiploma te bezitten en minimaal in het bezit te zijn van een HAVO of VWOdiploma met voldoendes voor Engels en Nederlands. De toekomstige Officier mag een oogafwijking hebben van maximaal -2 of +2.

De Opleiding duurt vier tot vier en een half jaar en bestaat uit een eenjarige Militaire Leidersopleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda, gevolgd door een driejarige Bacheloropleiding aan de Nederlandse Politie Academie in Apeldoorn.

Na afronding van de opleiding dient de Officier Marechaussee minimaal een dienstperiode van zeven jaar uit te zitten bij de Koninklijke Marechaussee.

Tijdens de dienperiode is het mogelijk, onder bepaalde voorwaarden, om te studeren op kosten van de Koninklijke Marechaussee. Zo kan de gegadigde studies volgen die van belang kunnen zijn voor zijn carrière binnen én buiten de Marechaussee.


Filter